Definitive Technology BP9080

Prostostoječi visokotonec

  • vgrajen zvočnik Dolby Atmos
  • 30 cm aktivni subwoofer
  • inteligenten nadzor nizkih tonov


Na zalogi
2.008,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Neverjetna globina

Naprej usmerjen bipolarni niz

Ultra nizki basi, ki jih je mogoče čutiti po vsej sobi

Integriran 12" nizkotonec in dvojni pasivni bas radiatorji

Realističen 3D zvočni oder

Vgrajen višinski modul in uravnotežen dvojni prostorski sistem

Z edinstvenimi tehnologijami, kot so Forward Focused Bipolar Array (FFBA), nizkotonci Balanced Double Surround System™ (BDSS), integriran nizkotonec in pasivni nizkotonski radiatorji, zvočniki BP9080 prinašajo absolutni vrhunec pristnega zvoka domačega kina.

FFBA prinaša osupljivo globino

Najsodobnejša tehnologija BP9080 je patentirana bipolarna matrika s prednapetostjo (FFBA). Niz BP9080x vključuje tri 5,25-palčne srednjetonske zvočnike (dva obrnjena spredaj/eden zadaj) in dva 1-palčna visokotonska zvočnika z aluminijasto kupolo (spredaj in zadaj). S hkratnim proženjem naprej in nazaj se zvoku doda naravna zakasnitev, ki ustvari občutek neizmerne globine v prostorih katere koli velikosti.

Vgrajen 12-palčni globokotonski zvočnik za največji učinek nizkih tonov

BP9080 vključuje vgrajen 12-palčni nizkotonski zvočnik, ki omogoča bolj dosledne nizke tone po celotnem prostoru, hkrati pa odpravlja potrebo po vlaganju v samostojni globokotonski zvočnik. V kombinaciji z dvojnimi pasivnimi nizkotonskimi radiatorji BP9080—ki dramatično povečajo površino zvočnika za proizvodnjo nizkih tonov— boste izkusili osupljive nizke frekvence pod obsegom človeškega sluha—do 18Hz.

Balanced Double Surround System (BDSS™) za širšo zvočno kuliso

Vsi srednje/nizkotonski zvočniki v BP9080 imajo inovativno tehnologijo Balanced Double Surround System™ (BDSS), ki izboljša zmogljivost gonilnika. BDSS ima za posledico širšo, bolj enotno zvočno kuliso srednjega tona v vašem okolju za poslušanje in omogoča gonilnikom BP9080, da igrajo nižje in se bolje zlijejo z vgrajenim nizkotoncem. Z doslednejšo zvočno kuliso ter podrobnimi srednjimi in nizkimi toni gonilniki BDSS zagotavljajo, da ste z BP9080 vedno v najboljšem položaju poslušanja.

Visokotonci z aluminijasto kupolo za kristalno čiste visoke tone

Visokotonci z aluminijasto kupolo BP9080 imajo ultralahko, togo konstrukcijo, ki jim omogoča reprodukcijo znatno višjih frekvenc, kot jih lahko slišimo, z neverjetno hitrim in natančnim prehodnim odzivom. To omogoča lahkotno delovanje brez popačenj v slišnem območju in izven njega – kot nalašč za uživanje v zvoku visoke ločljivosti.

Vgrajen 3D zvok za popolno izkušnjo

V nadaljevanju predanosti BP9080 vrhunskim kinematografskim zvočnim izkušnjam imajo vgrajen modul višine zvočnikov, ki vam omogoča, da v celoti izkoristite zvok Dolby Atmos in DTS:X 3D. Ko integrirate dramatično navpično dimenzijo, ki jo zagotavljajo, z osupljivo globinsko ostrino, široko zvočno kuliso in globokimi nizkimi toni, ki jih ponujajo bipolarni niz, usmerjen naprej, uravnoteženi dvojni prostorski sistemski gonilniki in vgrajeni nizkotonski zvočniki, boste uživali v igrah, glasbi in filmih z popolna stopnja 3D potopitve. zvok, ki ni podoben ničemur, kar ste jih kdaj doživeli.

Inteligentni nadzor nizkih tonov

Inteligentni nadzor nizkih tonov, ekskluzivno za tehnologijo Definitive, vam omogoča, da z BP9080 doživite močne globoke nizke tone, ne da bi pri tem žrtvovali optimalno čistost srednjih tonov. Inteligentni nadzor nizkih tonov to doseže z uporabo 56-bitne digitalne obdelave signala, ki omogoča ojačitev spodnjih dveh oktav vašega signala brez spreminjanja mešanice nizkih tonov v srednje nizke tone in točke križanja. V kombinaciji z ohišji brez resonance BP9080 Intelligent Bass Control zagotavlja, da vaša izbrana raven nizkih tonov nikoli ne bo ovirala dialoga ali katerega koli drugega vidika zvočnega zapisa.

Nevsiljiv dizajn za osredotočanje na tisto, kar je pomembno

BP9080 je ovit v akustično prozorno rešetko iz črnega blaga, ki ne bo vplivala na zvok. Takoj, ko zatemnite luči, izginejo v vaši sobi, tako da se lahko osredotočite na film, ne na zvočnike.

BP9080 ni zasnovan le tako, da zveni senzacionalno; poskrbijo tudi za prepričljivo, a podcenjeno vizualno prisotnost v vašem domu.

Možnosti nastavitve za popolno prilagodljivost

Širok odtis osnove iz litega aluminija BP9080 poveča splošno stabilnost zvočnika, medtem ko dodajanje konic ali talnih drsnikov pomaga, da vaši zvočniki ostanejo trdno na mestu, ne glede na to, ali so na preprogi ali drugih trdih talnih površinah, kot je trd les ali cement.

Vse izboljšave, zaradi katerih je serija BP9000 ultimativni sistem zvočnikov za domači kino, veljajo tudi za čudovito večkanalno reprodukcijo glasbe – kot da bi sedeli z inženirjem miksov med gledanjem koncertov ali glasbenih videov ali med poslušanjem prostorskega zvoka iz FLAC, Blu-ray , ali viri SACD.

Definitive Technology BP9080

Definitive Technology BP9080
Poglej manj

Višina brez podstavka (128,7 cm)

Širina s podstavkom (17,8 cm)

Globina brez podstavka (40,6 cm)

Teža (28,12 kg)

Višina s podstavkom (130,8 cm)

Širina s podstavkom (30,5 cm)

Globina s podstavkom (40,6 cm)

Osnovni material: letalski aluminij

Nivelirni mehanizem Da

Materiali Aluminij

Vrsta ohišja gonilnika sprednjega niza, akustično uglašena odprtina

Dodatek za sprednji gonilnik • (1) 1" (2,54 cm) d (okrogel) visokotonec z aluminijasto kupolo

• (2) 5,25" (13,3 cm) d (okrogle) - gonilniki srednjega tona

Tip ohišja pogonskega sklopa zadnjega niza, akustično uglašena zračnica

Dodatek za voznika zadaj • (1) 1" (2,54 cm) d (okrogel) visokotonec z aluminijasto kupolo

• (2) 5,25" (13,3 cm) d (okrogle) - gonilniki srednjega tona

Dodatek pogonskemu sistemu globokotonca • (2) 12" (30,5 cm) d (okrogla) - nizkotonska radiatorja

• (1) 12" (30,5 cm) d (okrogel) - globokotonec

Dodatek k pogonskemu modulu Elevation Module • (1) 1" (2,54 cm) d (okrogel) visokotonec z aluminijasto kupolo

• (1) 5,25" (13,3 cm) d (okroglo) – srednjetonec

Skupni frekvenčni odziv 16 Hz → 40.000 Hz

Nazivna impedanca 8 ohmov

Največja občutljivost (1 W na 1 meter) 92 dB

Razred ojačevalnika Razred D

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.