Definitive Technology Demand D9 - Bookshelf Zvočnik

Definitive Technology Demand D9 - Bookshelf Zvočnik

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

Visoko zmogljivi zvočniki na knjižni polici Posodobljeno 25.05.2021.

Stara cena: Cena: 599,00 €

Special Price 399,00 €

(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Definitive Technology Demand D9 so visokokakovostni srednje velik bookshelf zvočnik, ki oddajajo zvok polnega razpona, ki bo napolnil celotno sobo, vse pakirano v sodoben, eleganten dizajn. Je kot nalašč za vse ljubitelje HiFija, hkrati pa ohranja možnost kombinacij za domači kino.

Z novimi naprednimi tehnologijami vsak zvočnik zagotavlja gladko, visokofrekvenčno reprodukcijo in tridimenzionalno polnjenje prostora. Z nadzorovanimi basi in minimalističnim dizajnom serija presega konkurente ne samo po ceni, temveč tudi po zmogljivosti.

Ogljikova vlakna zagotavljajo večjo trdnost stožca za večjo globino nizkih tonov, hkrati pa preprečujejo, da bi se pojavila popačenja stožcev. Prav tako zagotavljajo, da so nizkofrekvenčni zvočniki čvrsti, vendar lahki in zagotavljajo globlje in čistejše nizke frekvence.

Integrirana pasivna basovska enota v vsakem zvočniku daje vrhunski podaljšek nizkih tonov.

Kupola aluminijastega visokotonca zagotavlja jasen in natančen odziv visokih frekvenc. 20/20 Wave Alignment Lens uravnoteži visoke frekvence za izboljšanje disperzije in bogato, uravnoteženo izkušnjo poslušanja. Edinstvena zvočna značilnost serije Demand je visokotonski tviter, ki zagotavlja natančnejšo stereo sliko na sredini in odstranjuje neželeno difrakcijo iz vogalov sprednje pregrade.

Patentirani linearni odziv Waveguidea širi frekvenčni odziv na osi in izven nje, izboljša disperzijo za bolj naraven domet in natančnejše snemanje.

Zvočnik odlikuje prefinjen, sodoben industrijski dizajn z aluminijasto sprednjo predelno steno, ki zagotavlja brezčasen videz, ki se bo prilegal vsakemu dekorju in prostoru. Vizualni vtis dopolnjuje natančen tridimenzionalni zvok, ki napolni sobo ne glede na to, ali uživate v svoji najljubši glasbi ali zvoku iz filmov.

Prodaja se samo v paru - levi in desni zvočnik sta usklajena v paru.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Zvočniške enote: okrogli BDSS nizkotonski / nizkotonski zvočnik (13,34 cm), okrogel aluminijasti visokotonec s kupolo (2,54 cm), pasivni nizkotonski radiator (12,7 cm)
• Skupni frekvenčni odziv: 44 Hz - 24000 Hz
• Nazivna impedanca: 8 ohmov
• Občutljivost: 88 dB
• Pozlačeni konektorji
• Priporočena moč ojačevalnika: 20 - 150 W
• Mere: 29,74 x 16,51 x 30,4 cm