Denon Home Sound Bar SB550

Soundbar z vgrajenim sistemom Heos in podporo za Dolby Atmos in DTS: X za neverjetno 3D kino izkušnjo

Na zalogi
499,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Soundbar Denon Home 550 je zasnovana tako, da zagotavlja zmogljivo Denon izkušnjo domačega kina, 3D zvok za vaše filme in nemoteno delovanje v ekosistemu Denon Home za pretakanje zvoka visoke ločljivosti in uživanje v glasbi v več prostorih.

Denon je že desetletja vodilni v avdio sistemih za domači kino, vključno z velikim strokovnim znanjem v 3D prostorskem zvoku Dolby Atmos in DTS: X. Obdelava domačega kina v soundbaru Home 550 prikaže vsak film, kot da bi bili v kinu.

Če zvočniku dodate zadnje zvočnike Denon Home (neobvezno) kot prostorske zvočnike, lahko uživate v pravem prostorskem zvoku. Kot vsak Denonov izdelek je tudi soundbar Denon Home 550 zasnovan tako, da zagotavlja najboljšo kakovost zvoka v svojem razredu. Z napredno akustično strojno opremo, strokovno nastavljeno digitalno obdelavo signalov in najsodobnejšimi gonilniki ta zvočna vrstica ponuja vse, kar potrebujete za odličen 3D prostorski zvok, ne da bi pri tem zavzela preveč prostora pod televizorjem.

Z vgrajeno HEOS tehnologijo ima lahko vsaka soba v vašem domu svoj zvok. Združite dodatne zvočnike Denon Home, zvočne plošče ali AV sprejemnike z vgrajenim HEOS-om in z uporabo domačega omrežja napolnite vse prostore v hiši z enako ali drugačno glasbo. Zaradi svoje kompaktnosti in širino zgolj 65 cm prihrani prostor, ne da bi pri tem izgubil zmogljivost. Zaradi čiste, preproste industrijske zasnove je idealen za vsako sobo.

HDMI eARC (izboljšani avdio povratni kanal) sprejema zvočne podatke iz vašega televizorja, vključno z zvočnimi signali 3D Atmos in DTS: X. Zagotovite si brezhiben Denon zvok za domači kino z najpreprostejšimi nastavitvami. Zahvaljujoč Dolby Vision in HDR10 formatomoma zagotavlja kinematografsko gledanje televizije z osupljivim kontrastom, podrobnimi slikami in neverjetnimi barvami in globino. Televizorji 4K so podprti za enako natančno sliko kot zvok.

Ko se roko približate zvočni vrstici, zasveti nadzorna plošča za lažje upravljanje: prilagodite glasnost, zaženite / zaustavite predvajanje, možnost preklopa zvoka ali ponovnega zagona zvoka brez uporabe aplikacije.

Kombinacija vrhunskih 19-milimetrskih visokotoncev, 55-mm pogonskih enot s polnim obsegom in pasivnih radiatorjev 50 mm x 90 mm ustvarja uravnotežen, močan in podroben zvok. Izbirni Denon Home 150, 250 ali 350 zvočniki se lahko povežejo kot namenski zadnji zvočniki in tako ustvarijo dinamičen prostorski zvok Denon povsod okoli sebe. Če želite še več nizkih tonov v sistemu domačega kina, priključite brezžični nizkotonec Denon DSW-1H.

Z aplikacijo HEOS nastavite zvočno vrstico Denon Home 550 na domače omrežje in ste pripravljeni za uporabo. Soundbar ima vgrajene nadzorne kode za večino daljinskih upravljalnikov, tako da lahko z daljinskim upravljalnikom televizorja enostavno upravljate zvočno vrstico.

Denon Home Sound Bar SB550
Poglej manj

• Pogonske enote: 2 x 19 mm visokotonec, 4 x 55 mm full range pogonske enote in 3 x pasivni radiatorji 50 x 90 mm
• Ojačevalnik: štirikanalni
• Napajanje: 230 V AC, 50/60 Hz
• Bluetooth, vgrajen HEOS
• Podprti glasbeni formati: WMA (do 192 kbps), AAC in MP3 (do 320 kbps), FLAC, WAV, ALAC (do 24-bit / 192 kHz), DSD 2,8 in 5,6 MHz
• 4K HDMI: 1 x vhod / 1 x izhod in eaRC
• 1 x digitalni optični vhod, vhod USB
• 3,5 mm AUX vhod
• Mere: 650 x 75 x 120 mm
• Teža: 3,5 kg

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.