Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Dynaudio Emit 25C Center Zvočnik

Na zalogi
Only %1 left
SKU
DYNEMIT25C
Emit 25C center zvočnik za vrhunski zvok domačega kina
510,00 € 680,00 €
(kos)

Osrednji/center kanal naj bi bil najpomembnejši del vsakega domačega kina.

Dynaudio Emit 25 je visoko zmogljiv zvočnik, ki temelji na tehnologijah iz serije Evoke, Contour in Confidence, namenjen majhnim in srednje velikim sobam. 

Emit 25C uporablja iste 14-centimetrske nizkotonce MSP kot Emit 10 in Emit 30. MSP (magnezijev silikat-polimer) je material, razvit v podjetju Dynaudio, ki se uporablja desetletja in zagotavlja pravo kombinacijo lahkotnosti, togosti in dušenja za neverjetno natančnost . Izdelava pogonskih enot iz enega samega materiala daje predvajalni površini veliko boljšo povezavo z zvočno tuljavo za njo. To pomeni boljši nadzor nad njihovim gibanjem, manj neželenih popačenj in resonance ter več drobnih podrobnosti tudi pri nizki glasnosti.

Zvočna tuljava je aluminijasta - Dynaudio ima dolgo zgodovino uporabe aluminijaste žice v glasovnih tuljavah, ker je aluminij lahek in ne ovira gibanja, za določeno dolžino žice pa je mogoče dobiti več navitij, kar pomeni večjo magnetno moč. To se še poveča z bakreno oblogo aluminijaste žice.

Kombinacija feritnega magnetnega sistema in novega prostorskega zvoka daje srednjim / nizkim tonom nizkotonsko moč, ki je potrebna tudi pri visokih glasnostih, v kombinaciji z neverjetnim frekvenčnim nadzorom srednjega razreda.

Vsi zvočniki Emit uporabljajo visokotonec Cerotar iz priznane serije Evoke, ki temelji na legendarnem visokotoncu Esotar Forty iz zvočnikov Dynaudio Special Forty. Je 28-milimetrska enota iz blaga z mehko kupolo in posebno prevleko DSR. Zakaj visokotonec s tkanino in mehko kupolo? Ker v vaši najljubši glasbi prenašajo vse podrobnosti in odprtost, užitek tudi pri dolgotrajnem poslušanju.

Notranja kupola Hexis nadzoruje in oblikuje pretok zraka z glajenjem in optimizacijo frekvenčnega odziva za še čistejše visoke frekvence in odpravo resonance. To pomeni, da je membrano mogoče natančneje premikati, kar zagotavlja več podrobnosti. Poganja ga ferit + stroncijev-karbonat ferit + keramični magnetni sistem - za večjo občutljivost, večjo jasnost in naraven, dinamičen odziv.

Vsi zvočniki Emit imajo nov dvojni nizkotonski refleksni priključek, optimiziran za zmanjšanje zračnih turbulenc in zmanjšanje neželenega "sekljanja". Omarice za zvočnike so izdelane iz 18 mm materiala MDF in so pokrite z laminatnimi oblogami po meri. Vsi zvočniki so opremljeni s črnimi magnetnimi rešetkami.

Emit 25C je povezava zvočniškega sistema vašega domačega kina. Moč, nadzor in prefinjenost združeni v eno kompaktno enoto.

  • Občutljivost: 87 dB
  • Dolgotrajna poraba energije IEC: 180 W
  • Impedanca: 4 ohmov
  • Frekvenčni odziv (± 3 dB): 53Hz - 25kHz
  • Frekvenca križanja: 1000/3500 Hz
  • Srednjetonski / nizkotonec: 14 cm MSP
  • Visokotonec: Cerotar z mehko kupolo Hexis
  • Mere: 550 X 170,1 X 271,5 mm
  • Teža: 10,98 kg
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top