OLLOaudio SX5 1.0

HiFi/DJ slušalke

  • odprte slušalke
  • referenčni razred
  • dinamične slušalke za binauralno/imerzivno mešanje


Na zalogi
489,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

OBLIKOVANO IN OPTIMIZIRANO

za prevajanje prostorskega zvoka med zvočniki in predvajanje v slušalkah - binauralno mešanje navzdol. Njihovo zvočno polje je akustično zasnovano tako, da zagotavlja nevtralno osnovo za HRTF virtualizacijo formatov prostorskega zvoka v binavralnem načinu. S polnimi 360 stopinjami natančno razporejenih položajev in gibov je prevod mešanice med zvočniki in slušalkami vedno na mestu. Ciljna krivulja za te slušalke je bila razvita s pomočjo studia Dolby Atmos in človeških A/B testiranj.

SNEMITE FREKVENČNI ODZIV V CERTIFICIRANEM STUDIU

Frekvenčni odziv studia s certifikatom Dolby Atmos je bil posnet s simulatorjem Kemar HATS podjetja G.R.A.S. To je bila osnova za razvoj prototipov, ki so bili nato uporabljeni pri A/B testiranju na ljudeh.

A/B TESTIRANJE NA LJUDEH

Prostorski zvok vsi zaznavamo drugače. Preizkušanje A/B z več inženirji za mešanje je omogočilo globlje razumevanje tega, kaj se zahteva od slušalk za prevajanje poglobljene mešanice med binauralnim in zvočnikom.

USTVARJANJE NOVE CILJNE KRIVULJE ZA BINAURALNO MEŠANJE V SLUŠALKAH

Na podlagi lastnih raziskav in obilice člankov v knjižnici AES je OLLOaudio izpeljal končno ciljno krivuljo za poglobljene formate in, verjamemo, prihodnost zvoka. Nova ciljna krivulja se uporablja kot kompenzacija v vseh njihovih objavljenih poročilih.

UJEMANJE GOVORECEV

Zvočniki so usklajeni v laboratoriju v serijah po 100 enot z avtomatiziranim postopkom, izpopolnjenim v zadnjih 5 letih raziskav. Ta postopek vključuje analizo frekvenčne domene, ki je popolnejša od same analize SPL.

AKUSTIKA

Zvočnik je zasnovan z ekscentrično in nagnjeno lego znotraj stožčastega ohišja. Ta zasnova zagotavlja optimalno zvočno kuliso za uprostoritev predmetov v binavralnem nizkem mešanju z uporabo psihoakustike HRTF.

SILIKONSKI KABEL

Kabel je zasnovan z jedrom OFC, ki oddaja izvirni signal brez harmoničnega ali drugega zvočnega popačenja. Zaradi silikonskega zaključka je manj mikrofoničen kot pleteni kabli in lažji za uporabo.

UŠESNI ČOPKI PO MERI

Ušesne blazinice so neposredno odgovorne za impedanco akustične povezave med slušalkami in vašimi ušesi in zato močno vplivajo na frekvenčni odziv. Zunanja plast je perforirana za gladko nizkofrekvenčno reprodukcijo, podloga iz velurja pa zagotavlja nadzorovan pretok in dolgotrajno udobje.

NASTAVLJIV NAGLAVNI TRAK

Naglavni trak je izdelan iz nerjavečega jekla in je zasnovan tako, da prenese intenzivno uporabo. Po potrebi ga lahko zamenjamo z gospodinjskimi orodji.

NADZOR TOKA

S SATTI-jevo akustično mrežico je upor zračnega toka med sprednjim in zadnjim delom zvočnika skrbno nadzorovan, da se doseže gladek odziv nizkih tonov in ločevanje nizkih srednjih tonov. Tehnologija SoundSeal TM to počne tako, da ohranja resonance in refleksije pod nadzorom.

IZDELAN ZA TRAJANJE

Te slušalke niso izdelane iz plastike. Naglavni trak je izdelan iz nerjavečega jekla, lesene skodelice so iz CNC strojno obdelanega ameriškega oreha, hrbtne plošče pa so iz aluminija.

Poglej manj
Poglej več...

TEHNIČNI PODATKI

Referenčni razred, dinamične slušalke z odprtim zadnjim delom in ravnim frekvenčnim odzivom za binauralno/potopno mešanje, izdelane v EU.

ZVOČNIK

Ročno izbrani in levo/desno poravnani pretvorniki, ki zagotavljajo natančnost in ločevanje instrumentov. (+/-1dB toleranca SPL, roza šum, obseg 100Hz-10kHz v prostem polju*)

50 mm, PET 25u membrana, 2 slojna tuljava, 50 ohm,

Dinamični neodimski zvočnik s 108dBSPL @ 0 dBu RMS 1KHz 30ohm izhod, ki omogoča delo tudi s pametnimi napravami.

Zamenljiva z uporabo gospodinjskih orodij.

AKUSTIKA

Zamenljive ušesne blazinice z zunanjim premerom 95 mm (3,75 palca), notranjim premerom 57,5 ​​mm (2,25 palca) in globino 20 mm (0,8 palca), +/-2,55 mm.

Hibridne ušesne blazinice iz perforiranega sintetičnega usnja in velurja za nadzor upora proti pretoku okoli tesnila ušesne blazinice zagotavljajo bolj gladek odziv v vseh frekvenčnih pasovih in izboljšano razpršitev toplote.

1kHz @ 85dBSPL sweep THD < 0,074 %, Sprememba frekvenčnega odziva v pasu od 20Hz do 20kHz ~12 dB SPL* roza šum.

Izenačitev zračnega tlaka od spredaj proti zadaj, ki jo nadzira Saatijev pretočni upor 3,2 Ohma (²)/1 cm²

Ekscentrični in kotni zvočnik v ohišju s stožčastim sevanjem z optimalno zvočno kuliso za uprostoritev objekta v binavralnem upodabljalniku

Frekvenčni odziv je nastavljen tako, da prevaja impresivno mešanico binavralnega zvoka in zvočnika

NAGLAVNI TRAK

Pašček iz umetnega usnja

Nastavljena vpenjalna sila za ciljni frekvenčni odziv na industrijskem standardu bitracijskega premera 14,3 cm (KEMAR)

Vzmet iz nerjavečega jekla s praškastim premazom

360-stopinjsko vrtenje slušalk z drsniki za prilagajanje velikosti glave

Pas in jekleni naglavni trak lahko zamenjate z gospodinjskimi orodji

KABEL

Snemljiv pleten silikonski kabel z jedrom OFC za minimalno popačenje signala.

Barvno kodirane vtičnice L in R (levo je črno)

Kroglični zaklepni mehanizem na vgrajenem čepu 2,5 mm

Adapter z navojem iz priključkov 3,5 mm na 6,3 mm (1/8 na 1/4 palca)

Poglej manj
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.