Panasonic OLED TV TX-55MZ2000E

4K OLED TV 55"

 Na zalogi
2.499,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Najnaprednejša slika in zvok za neprimerljivo poglobljeno izkušnjo

Skočite v dogajanje z našim vrhunskim televizorjem serije OLED MZ2000. Napredna tehnologija zaslona, ​​izboljšan sistem zvočnikov, ki ga je razvil Technics, in povezljivost HDMI 2.1 s kratko zakasnitvijo in visoko odzivnostjo spremenijo vsak film, dogodek ali igro v maksimalno poglobljeno izkušnjo.
* Zasnova, funkcije in specifikacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
 

TX-65MZ2000E 65 palcev, OLED, 4K HDR Smart TV

 

 

Vidiš vse. Doživite vse.

Točno tukaj. Pravkar. Navadna vsebina postane filmska. To je več kot gledanje serije. Gre za očaranost. Samo naš 4K OLED TV, ki so ga ustvarili profesionalni filmski ustvarjalci, zagotavlja osupljivo sliko, ki vam dobesedno vzame dih. S 3D zvokom za vse čute je kot da bi bili sredi filmskega prizora. Vse naše tehnologije so namenjene spodbujanju in navdihu; s čimer vsakdanje življenje spremeni v filmsko izkušnjo.

Tehnologija naslednje generacije za neprekosljivo osvetlitev

Želeli smo doseči vrhunec zmogljivosti plošč in rezultat je novi model Master OLED Ultimate. Naša naslednja generacija plošče konfiguracije združuje niz mikroleč za izboljšano svetlost, optimizirano toplotno upravljanje in originalni sistem napajanja, nato pa to kombinacijo dvigne na novo raven s procesorjem AI HCX Pro, da doseže najvišjo barvno natančnost doslej.

Tehnologija naslednje generacije za neprekosljivo osvetlitev

Uživajte v 360-stopinjskem zvoku

360° Soundscape Pro

Naš edinstven integriran zvočni sistem 360゚Soundscape Pro vas popelje s kavča v samo trgovino. Vgrajeni navzgor in naprej usmerjeni zvočniki podjetja Technics uporabljajo Dolby Atmos®, da vas potopijo v film.
*Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Vision, Dolby Atmos in dvojni D so registrirane blagovne znamke družbe Dolby Laboratories Licensing Corporation.
 
360° Soundscape Pro

Strunski zvočniški sistem

Naš novi sistem zvočnikov v obliki polja zagotavlja natančen zvok in omogoča uporabnikom, da kar najbolje izkoristijo našo edinstveno funkcijo oblikovanja snopa. Ti majhni zvočniki omogočajo natančno določanje zvoka in ustvarjanje območij z različnimi nivoji zvoka. Uporabniki lahko izkusijo bolj natančen zvok, medtem ko so morebitne motnje zaradi drugih zvokov zmanjšane.
 
Strunski zvočniški sistem
 

Auto AI vedno zagotavlja optimalno sliko in zvok

Auto AI - z uporabo umetne inteligence MZ2000 analizira vhodni signal in takoj prilagodi nastavitve slike in zvoka. Auto Ai pozna nastavitve za šport, živo glasbo, filmske prizore in drugo ter jih prilagodi vam. Udobno se namestite in uživajte v predstavi.Auto AI vedno zagotavlja optimalno sliko in zvok 

Združljivost s široko paleto formatov HDR

Format Multi HDR - s podporo za vse formate HDR (High Dynamic Range) naši vrhunski televizorji zagotavljajo najboljšo možno zmogljivost, ne glede na vir slike. Svetlost in barva sta optimizirani glede na sceno; ne glede na to, ali je vir Dolby Vision, HLG, HDR10 ali novi HDR10+ Adaptive format.
*Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Vision, Dolby Atmos in dvojni D so registrirane blagovne znamke družbe Dolby Laboratories Licensing Corporation.
 
Združljivost s široko paleto formatov HDR
 

Popolna slika ne glede na osvetlitev

Doživite novo dimenzijo gledanja v formatu HDR

Dolby Vision IQ dobesedno dodaja novo dimenzijo gledanju HDR zahvaljujoč naprednemu senzorju svetlobe okolice televizorja. Ne glede na to, ali je dnevna soba popolnoma temna ali močno osvetljena, je slika HDR dinamično izboljšana za najboljše barve in kontrast.
*Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Vision, Dolby Atmos in dvojni D so registrirane blagovne znamke družbe Dolby Laboratories Licensing Corporation.
 

Režiserski način naslednje generacije z inteligentnimi senzorji

Uživajte v svojih najljubših filmih po režiserjevi viziji. Režiserski način naslednje generacije uporablja našo inteligentno senzorsko tehnologijo za prilagoditev barvne temperature in osvetlitve okolja, tako da vsak film zvesto odraža režiserjevo vizijo, tudi pri močni svetlobi.
 

Vaš TV prilagojen vašemu življenjskemu slogu

my Home Screen 8.0 – več možnosti, več svobode

My Home Screen 8.0 - poudarja dostopnost in enostavnost uporabe našega pametnega televizorja. Uporabniki lahko dostopajo do nastavitev in jih prilagodijo s samo pritiskom na gumb. Pripnite svojo najljubšo vsebino, kot so aplikacije za pretakanje videoposnetkov, na domači zaslon, da vidite samo tisto, kar uporabljate.
 
my Home Screen 8.0 – več možnosti, več svobode
 

Prilagodite svojo okolico s funkcijo moja pokrajina

Funkcija "My Scenery" našega novega vrhunskega televizorja vam omogoča, da pasivni zaslon spremenite v aktivni zaslon. Prilagodite okolje svojemu razpoloženju tako, da med številnimi pomirjujočimi slikami in videi izberete tiste, ki vam ustrezajo. Zdaj uživajte v impresivnem zvoku z dodatkom vsebine, združljive s tehnologijo Dolby Atmos. Popoln za seje čuječnosti ali priprave na spanje.
 

Enostavno upravljanje televizorja brez daljinskega upravljalnika

Upravljajte svoj TV samo z glasom s pomočjo Googla

Svoj prostoročni televizor Panasonic upravljajte z glasom. Vklopite in izklopite napajanje ter spremenite kanal ali glasnost s svojim glasom s pomočjo Googla. Če želite začeti, recite "Hey Google".
*Zahteva napravo, ki podpira Google Assistant.
*Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in v nekaterih državah. Google, YouTube, Google Home, Nest Audio in druge znamke so blagovne znamke družbe Google LLC. Nest Audio zahteva omrežje Wi-Fi, bližnjo električno vtičnico, združljivo mobilno napravo in račun Google.
 
Upravljajte svoj TV samo z glasom s pomočjo Googla

Intuitivno glasovno upravljanje omogoča gladko vožnjo

Vgrajena Alexa je podprta na izbranih modelih televizorjev od leta 2023. Vprašajte za vremensko napoved, uživajte v nakupovanju na Amazonu, predvajajte glasbo in intuitivno upravljajte svoje pametne domače naprave z govorjenjem v daljinski upravljalnik televizorja.
* Pomočnik Amazon Alexa ni na voljo v nekaterih jezikih in v nekaterih državah. Zahtevana je internetna povezava. Amazon, Alexa in povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njeni partnerji.
*Zasnova daljinskega upravljalnika in postavitev gumbov se razlikujeta glede na državo.
 
Intuitivno glasovno upravljanje omogoča gladko vožnjo
 

Velik 4K OLED zaslon za igranje

Neprimerljiva hitrost, ločljivost in gibanje za vsako igro

Game Mode Extreme pomeni, da so naši izbrani televizorji 4K OLED pripravljeni na akcijo. Naš napredni zaslon zmanjša vhodni zamik skoraj za polovico*, medtem ko HDMI 2.1 podpira visoko število sličic na minuto (HFR) in spremenljivo hitrost osveževanja (VRR) za nove ravni realizma, ki ga zahtevajo najnovejše igralne naprave.
*V primerjavi z modeli OLED 2020
 
Neprimerljiva hitrost, ločljivost in gibanje za vsako igro
 

Preprosta in intuitivna nastavitev igralnih naprav

Uživajte v enostavnejših in bolj intuitivnih igralnih nastavitvah, ko svojo igralno napravo povežete s televizorjem prek vrat HDMI. Naša nova nadzorna plošča za igre prikazuje podrobne informacije o igri in omogoča enostavno preverjanje nastavitev. Da bo vaša igralna izkušnja kar se da enostavna, lahko do nje dostopate v samo 1 koraku, če je dodeljena gumbu My APP.

Odličen zvok ne glede na vaš stil igranja

Način Game Sound vam omogoča preklapljanje med dvema načinoma, ki optimizirata zvok igre, ki jo igrate. Način RPG ustvarja občutek resničnosti in vam nudi intenzivno igralno izkušnjo. Način FPS se osredotoča na lokacijo zvoka in omogoča igralcem, da slišijo subtilne zvoke svojih sovražnikov in prevzamejo nadzor nad igro. Katero pot boste izbrali?

Odlična igralna izkušnja brez razpolovljene slike in zatikanja.

Serija MZ2000 podpira tehnologijo, združljivo z AMD FreeSync™ Premium in NVIDIA ®  G-SYNC ® . Zasnovani so tako, da zagotavljajo najboljšo igralno izkušnjo z najnovejšimi in najbolj razburljivimi igralnimi napravami. Uživajte v jasni sliki v ločljivosti 4K na velikem živahnem zaslonu, ki vas bo popeljal v svet igre.
©2022 Advanced Micro Devices, Inc. Vse pravice pridržane. AMD, logotip AMD Arrow, FreeSync in njihove kombinacije so blagovne znamke Advanced Micro Devices, Inc.
©2023 NVIDIA, logotip NVIDIA in NVIDIA G-SYNC so blagovne znamke in/ali registrirane blagovne znamke družbe NVIDIA Corporation v ZDA in drugih državah.
 
Odličen zvok ne glede na vaš stil igranja

 

Prilagodljiv TV-sprejem, tako da vam nikoli ne bo zmanjkalo signala

TV sprejem pomnožen s pet: sprejemnik Penta poleg satelita, kabla in antene podpira še dva druga kanala. S sprejemom interneta (IPTV) in domačega omrežja (TVIP) lahko izberete lokacijo svojega televizorja ne glede na antensko vtičnico. Tako lahko uživate v televizijskem programu v vsaki sobi – brez dodatne TV povezave.

Poglej manj
Poglej več...

Povečana svetlost ima za posledico vrhunski dinamični kontrast modela Master OLED Ultimate

Barve, ki so vodilne v razredu, kot tudi kontrast, jasnost in način samodejnega umetne inteligence - procesor HCX Pro AI

Poglobljena kakovost zvoka za kino - 360° Soundscape Pro z Dolby Atmos®

Osupljiva hitrost, ločljivost in gibanje - Game Mode Extreme

Večja izbira gledanja - Smart TV (moj domači zaslon 8.0)

Velikost in teža

Višina
786 mm
Premer
1227 mm
Globina
350 mm
maša
25,5 kg

4K HDR

Master OLED Ultimate

HCX Pro AI procesor

Izbira filmskih ustvarjalcev

Dolby Vision IQ

Podpora za več HDR (HDR10+ Adaptive / HLG Photo)

Način Filmmaker z inteligentnim zaznavanjem

Širok barvni spekter

Smooth Motion Drive Pro

• Način umerjanja ISFccc

Calman READY (generator notranjih vzorcev)

Netflix Adaptive Calibrated Mode

Vgrajeni navzgor obrnjeni zvočniki

360° Soundscape Pro

Dolby Atmos®

Samodejni AI za zvok

Priključek nizkotonskega zvočnika

Uglasilo Technics

Igralni način Extreme z nadzorno ploščo igre

AMD Freesync Premium

Združljiv z G-Sync

• Podpora za HDMI 2.1 VRR

Podpora za HDMI 2.1 HFR - 120Hz

• moj začetni zaslon 8.0

moja pokrajina

Zvočna povezava Bluetooth

Dvojna Bluetooth povezava

Deluje z Google Assistantom

Alexa vgrajena

Domači nadzor IP (Control4/ Crestron)

Pretakanje hišne televizije (strežnik/odjemalec)

Preprosto zrcaljenje

Spletni brskalnik

Predvajalnik 4K Media Player 2.0

• Dvojni sprejemnik

CI+ x 2

Snemanje na trdi disk USB

Vgrajen brezžični LAN

Domače omrežje (strežnik/odjemalec)

Združljiv z Bluetooth®

tipkovnice/miške/zvočne naprave)

4 priključki HDMI

HDMI2.1[eARC, ALLM, VRR, HFR)

HDMI Signal Power Link

• 3 priključki USB

Poglej manj
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.