Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

XT12 je 12-palčni, visoko zmogljiv, 100-vatni nizkotonec, ki zagotavlja glasne in nizke nizke tone, ki vam omogočajo uživanje v filmih, glasbi in video igrah z več navdušenja in navdušenja. Z lahkoto in preprosto se integrira v kateri koli sistem za domači kino ali kateri koli prostor za poslušanje glasbe, z novo zasnovo nizkotonskega zvočnika, ojačevalnika in ohišja pa nizkotonec MXT12 po dostopni ceni izpolnjuje vse obljube vrhunskega zvoka.

Velik, dinamičen 12-palčni uravnotežen nizkotonec v zaprtem ohišju poganja čist in visoko zmogljiv 100-vatni ojačevalnik razreda A/B in zagotavlja nizke 24 Hz nizke tone ter dodaja več "utripa" vaši najljubši glasbi, filmom in videu. igre. Nizkotonec je nameščen v robustnem ohišju iz MDF z odstranljivo, natančno nameščeno rešetko za izolacijo zvoka nizkotonskega zvočnika, hkrati pa zmanjša neželene resonance in druge zvočne motnje.

Ta model nizkotonca je idealen za sodoben trend integracije dveh nizkotoncev v sistem domačega kina. Zagotavlja bolj enakomerne nizke tone in izravnava nizke frekvence po prostoru. Ne glede na to, ali izberete možnost z enim ali dvema modeloma, ima XT12 spremenljivo regulacijo križanja, polarnosti in glasnosti, tako da lahko masivne nizke tone, ki jih zagotavlja, namestite v celoten sistem. Poleg tega subwoofer ponuja linijske vhode, LFE in petsmerne pozlačene konektorje, ki zagotavljajo neposredno povezavo in združljivost z vašim sprejemnikom.

Monitor serije XT je zasnovan s kakovostnimi komponentami, ki omogočajo kombinacijo modelov za ustvarjanje sanjskega sistema za domači kino ali idealno nastavitev za poslušanje glasbe. Harmonizirane komponente zagotavljajo edinstveno zvočno polje za brezhibno kombinacijo zvočnikov in resnično impresivno izkušnjo poslušanja.

  • Neprekinjeno upravljanje moči: 100 W
  • Neprekinjena moč: 50 W
  • Frekvenca križanja: 80 Hz - 160 Hz
  • Vrsta ojačevalnika: Razred AB
  • Dimenzije: 40,7 x 41,8 x 45,6 cm
  • Teža: 17,7 kg
Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top