Polk Signa Solo - Soundbar TV zvočnik

Univerzalni soundbar za hišno kino

Ni na zalogi
125,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Soundbar Polk Signa Solo ponuja impresivno doživetje domačega kina, ki bistveno presega vaše zvočnike na televizorju. Poleg tega za nastavitev potrebujete le nekaj minut zahvaljujoč optičnemu kablu, ki je priložen v škatli. Soundbar odlikuje patentirana SDA surround tehnologija, ki ponuja širšo, bolj potopno (večdimenzionalno) izkušnjo poslušanja in polk VoiceAdjust tehnologijo za kristalno čist dialog.

Vgrajena tehnologija Bluetooth vam omogoča brezžično pretakanje priljubljene glasbe. Soundbar ustreza vsaki vrsti televizorjev in prinaša 10-krat več basa kot običajni zvočniki televizorjev - krmilna enota in niz bas odprtin dajeta globlje in ostrejše nizke tone brez potrebe po zunanjem nizkotonskem zvočniku.

Polk SDA tehnologija, ki jo vsebuje ta soundbar, je 100% združljiva s prostorskim dekodiranjem Dolby Digital. Prilagodite glasnost za predvajanje ostrih in jasnih dialogov in nikoli ne zamudite besede v svojem najljubšem filmu, TV oddaji ali športnem dogodku.

Nastavitve EQ v filmih in glasbi optimizirajo delovanje soundbara in tako zagotavljajo popolnoma jasne dialoge, močan zvok in globino nizkih tonov za neverjetno izkušnjo domačega kina v svojem domu. Vklopite lahko način za eno noč - zmanjšajte nizke in povečajte Polk VoiceAdjust, ne da bi pri tem ogrozili jasnost pogovora in ne prebujali drugih članov gospodinjstva, medtem ko so ponoči gledali vašo najljubšo televizijo.

Polk Signa Solo - Soundbar TV zvočnik
Poglej manj

• Vrsta daljinskega upravljanja: infrardeči
• Vodoravna namestitev zvočne vrstice
• Avdio vhodi: Toslink Optical, analogni 3,5 mm mini priključek (AUX)
• Montira se na polico ali steno
• Vgrajena tehnologija Bluetooth
• Mere: 8,99 (h) x 99,06 (š) x 9,93 (d) cm

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.