Polk Signature Elite ES20 Bookshelf zvočnik

Bookshelf zvočnik

  • Polk zvočnik primeren za stereo poslušanje, kot del domačega kina ali za igranje iger

  • Ohišje iz MDF, ki zmanjšuje resonance

  • možnost montaže na steno s pripadajočim nosilcemNa zalogi
165,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Polk ES20 je bookshelf zvočnik iz Polk Signature Elite serije, ki je sistem zvočnikov visoke ločljivosti za glasbo in domači kino. Vsi zvočniki imajo zmogljiva akustična ohišja, ki zmanjšujejo neželene vibracije in madeže zvoka, ter ukrivljene robove, ki zagotavljajo sodoben videz. Zvočniki so na voljo v črni in beli barvi.

Tehnologija Dynamic Balance zagotavlja bogat, čist zvok celotnega obsega, ne glede na to, kaj poslušate. Ta patentirana tehnologija analizira celoten elektroakustični in mehanski sistem zvočnikov za izboljšanje izbire materiala in učinkovitejšo geometrijo. Označuje in odpravlja težave (motnje), ki zmanjšujejo zmogljivost zvočnika.

Visokotonec Terylane

Zvočniki imajo tudi kodrasti visokofrekvenčni visokotonec Terylane, ki zmanjšuje resonance, njegova močna keramična struktura pa zagotavlja nizko frekvenco za boljšo disperzijo ter zagotavlja jasen in podroben visokofrekvenčni odziv za realistično reprodukcijo glasov in instrumentov. Zmožen je oddajati 40 kHz za podporo najnovejšim zvočnim datotekam visoke ločljivosti, tako da imate občutek, da ste v koncertni dvorani ali glasbenem studiu.

Izjemno visoko zmogljivi srednjetonski gonilniki po meri zagotavljajo čiste in jasne nizke tone, boljšo linearnost, manjše popačenje in večjo vzdržljivost.

Tehnologija Polk Power Port

Ekskluzivna tehnologija Polk Power Port, natančneje Power Port design, je patentirana Polk zasnova, ki prenaša zračni tok iz priključka zvočnika v vaš prostor za poslušanje. Prav tako razširi celotno povezavo nizkih tonov z zagotavljanjem večje površine za odpravo motenj in popačenj ter za večje, bolj glasbene in globlje nizke tone. Poleg tega ponuja 3 dB večjo izhodno moč kot klasični konektor.

Magnetna rešetka je računalniško modelirana za natančno nastavitev in izboljšan estetski vtis ter je zasnovana tako, da zmanjša motnje zvoka. Zvočniki so združljivi z večino ojačevalnikov in sprejemnikov. Ne glede na to, ali jih povežete z najnovejšimi digitalnimi procesorji ali svojimi starinskimi napravami, boste dobili zvok bogato, čisto in realistično predvajanje. Združljivi so tudi z najnovejšimi tehnologijami prostorskega zvoka Dolby in DTS.

Polk Signature Elite ES20 Bookshelf zvočnik
Poglej manj

Visokotonec Terylane visoke ločljivosti 2,54 cm
Ojačani polipropilenski gonilniki z majhnim popačenjem 16,5 cm
Frekvenca križanja: 2,5 kHz
Priporočena moč: 20-150 W
Skupni frekvenčni odziv: 44Hz – 40 kHz
Občutljivost: 88 dB
Električni vhodi: pozlačeni konektorji

Tip ohišja gonilnika: PowerPort Bass prezračen

Impedanca: Združljivo s 4 in 8 ohmskimi izhodi

Frekvenca križanja: 2.500 Hz

Dimenzije: 37,59 x 21,59 x 35,05 cm

Teža: 7,71 kg

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.