Polk Signature S60E Zvočnik

Polk Signature S60E Zvočnik

Availability: Trenutno ni na zalogi

Kontaktirajte nas za več informacij o dobavi

Samostoječi pasivni zvočnik iz Polk Signature E serije, ki predstavlja sistem zvočnikov visoke ločljivosti za glasbo in hišni kino Posodobljeno 28.07.2022.

Priporočena cena: Cena: 599,50 €

Special Price 549,00 €

(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

 

Največji samostoječi zvočnik iz Polk Signature E Serije, model S60E predstavlja sistem zvočnikov visoke ločljivosti za glasbo in hišni kino. Vsi zvočniki imajo trdna akustična ohišja, ki zmanjšujejo neželjene vibracije in zvočno obarvanost, kot tudi ukrivljene robove, ki ponujajo sodoben videz. Zvočniki so na voljo v črni in beli barvi.

Tehnologija Dynamic Balance in Terylane visokotonec

Tehnologija Dynamic Balance zagotavlja bogat, čist zvok polnega razpona ne glede na to kar poslušate. Ta patentirana tehnologija analizira celoten elektroakustični in mehanski sistem zvočnika zaradi izboljšanja izbranega materiala in učinkovite geometrije. Ona išče in odstranjuje težave (motnje), ki zmanjšujejo zmogljivosti zvočnika.

Zvočniki imajo tudi Terylane visokotonec ukrivljene oblike, ki zmanjšuje resonanco, njihova močna keramična struktura ponuja nizke frekvence za boljšo disperzijo, ponujajoč jasen in detaljen visokofrekvenčni odziv za realistično reprodukcijo glasov in inštrumentov. Sposoben je dostaviti 40 kHz za podporo najnovejšim avdio datotekam visoke ločljivosti.

Prilagojeni srednjetonski driverji izjemno visoke učinkovitosti ponuja čist in jasen bas, boljšo linearnost, nižjo stopnjo popačenja in večjo izdržljivost.

 

Polk Power Port tehnologija

Ekskluzivna Polk Power Port tehnologija, natančneje Power Port dizajn je patentirani Polk dizajn, ki prenaša pretok zraka od priključkov zvočnika v vaš prostor. 

Magnetna mreža je računalniško zasnovana za natančno prileganje in boljši estetski vtis, izdelana je tako, da kar se da zmanjša zvočne motnje. Zvočniki so kompatibilni z večino ojačevalcev in AV sprejemnikov. Ne glede na to, ali jih povezujete na najnovejši digitalni procesor ali na vintage ojačevalec, dobili boste reprodukcijo, ki je zvočno bogata, čista in realistična. 

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Hi-Res Terylane visokotonec - 2.54 cm

• Ojačan polipropilenski driver nizkega popačenja - 16.5 cm
• Crossover frekvenca: 2.5 kHz
• Priporočen ojačevalec: 20-300 W
• Skupni frekvenčni odziv: 36Hz–40 kHz
• Občutljivost: 90dB
• Priključki: pozlačeni
• Dimenzije: 113.03 x 21.59 x 39.88 cm
• Teža: 23.59 kg