Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Q Acoustics 5010

Na zalogi
Only %1 left
SKU
QA5010

Bookshelf zvočnik

  • na novo razvita 11 cm enota za bas/srednje tone
  • visokotonska enota popolnoma ločena od ostalega dela škatle
  • minimalističen sodoben dizajn, na voljo v štirih barvah
325,00 €
(kos)

Dovolj majhen, da ostane tih, a dovolj glasen, da pritegne pozornost nase. Če želite neprekosljivo zmogljivost od diskretnega, kompaktnega zvočnika, ki ga je enostavno namestiti, bo knjižni zvočnik 5010 ustrezal temu in vašemu prostoru.

Nova serija stereo zvočnikov in zvočnikov za domači kino Q Acoustics 5000 na novo opredeljuje videz in zvok zvočnika. Poudarek je na resničnem napredku v oblikovanju zvočnikov z uvedbo vodilnega C3 Continuous Curved Cone profila v srednjetonskem/nizkotonskem zvočniku, ki povzdigne serijo 5000 nad svoj razred in ustvari tehnično platformo za prihodnja leta.

Zasnova neprekinjenega ukrivljenega stožca C3 (izgovorjeno C-cubed) v enoti za srednje tone/nizke tone zagotavlja bolj gladko integracijo visokih frekvenc z visokotoncem in vrhunsko dinamiko nizkih tonov. Prefinjen, čist in sodoben dizajn s temno akrilno pregrado odraža minimalističen profil C3 Continuous Curved Cone profila.

Z zasnovo, vzeto iz serije Concept, vendar v novem ohišju, je visokofrekvenčna zvočna enota hermetično zaprta in mehansko izolirana od sprednje pregrade za zaščito pred notranjim pritiskom ohišja in resonancami iz srednjetonske/nizkotonske enote.

Vsi modeli serije 5000 imajo novosti akustičnega ohišja, ki so bile prvič predstavljene v seriji Concept, ki vključujejo zasnovo visokotoncev, montažo Point-2-Point (P2P) in tehnologijo cevi HPE (Helmholtz Pressure Equalizer).

Vsi modeli zvočnikov so na voljo v 4 modernih, a klasičnih zaključkih, ki bodo dopolnili vsak življenjski prostor. Predstavljen je bil tudi nov stilski svetlejši leseni furnir. Visokokakovostni zaključki so: satenasto črna, satenasto bela, palisander Santos in črni hrast.

Bas enota: 1 x 110 mm

Visokotonska enota: 1 x 25 mm

Frekvenčni odziv: 56 Hz – 3o kHz

Nazivna impedanca: 6 ohmov

Najmanjša impedanca: 3,3 ohma

Občutljivost: 86,3 dB/w/m

Priporočena moč ojačevalnika: 15-90 W

Crossover frekvenca: 2,5 kHz

Efektivna prostornina: 5,0 L

Dimenzije: 264 x 160 x 263 mm

Teža: 5,6 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

To Top