Q Acoustics 5090

Sredinski zvočnik

  • dve na novo razviti 11 cm bas/srednjetonski enoti
  • visokotonska enota popolnoma ločena od ostalega dela škatle
  • minimalističen sodoben dizajn, na voljo v štirih barvah


Na zalogi
499,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Zasnovan za projiciranje dialogov celo najbolj napetih hollywoodskih akcijskih filmov in za prikaz vseh nians in razlik vaših najljubših umetniških filmov z enako lahkoto in verodostojnostjo. Postavite zvočnik 5090 na sredino sistema za domači kino in dobili boste popolno sliko.

Nova serija stereo zvočnikov in zvočnikov za domači kino Q Acoustics 5000 na novo opredeljuje videz in zvok zvočnika. Poudarek je na resničnem napredku v oblikovanju zvočnikov z uvedbo vodilnega C3 Continuous Curved Cone profila v srednjetonskem/nizkotonskem zvočniku, ki povzdigne serijo 5000 nad svoj razred in ustvari tehnično platformo za prihodnja leta.

Zasnova neprekinjenega ukrivljenega stožca C3 (izgovorjeno C-cubed) v enoti za srednje tone/nizke tone zagotavlja bolj gladko integracijo visokih frekvenc z visokotoncem in vrhunsko dinamiko nizkih tonov. Prefinjen, čist in sodoben dizajn s temno akrilno pregrado odraža minimalističen profil C3 Continuous Curved Cone profila.

Z zasnovo, vzeto iz serije Concept, vendar v novem ohišju, je visokofrekvenčna zvočna enota hermetično zaprta in mehansko izolirana od sprednje pregrade za zaščito pred notranjim pritiskom ohišja in resonancami iz srednjetonske/nizkotonske enote.

Vsi modeli serije 5000 imajo novosti akustičnega ohišja, ki so bile prvič predstavljene v seriji Concept, ki vključujejo zasnovo visokotoncev, montažo Point-2-Point (P2P) in tehnologijo cevi HPE (Helmholtz Pressure Equalizer).

Vsi modeli zvočnikov so na voljo v 4 modernih, a klasičnih zaključkih, ki bodo dopolnili vsak življenjski prostor. Predstavljen je bil tudi nov stilski svetlejši leseni furnir. Visokokakovostni zaključki so: satenasto črna, satenasto bela, palisander Santos in črni hrast.

Poglej manj

Bas enota: 2 x 110 mm

Visokotonska enota: 1 x 25 mm

Frekvenčni odziv: 57 Hz – 30 kHz

Nazivna impedanca: 6 ohmov

Najmanjša impedanca: 3,2 ohma

Občutljivost: 90,5 dB/w/m

Priporočena moč ojačevalnika: 25-150 W

Crossover frekvenca: 2,1 kHz

Efektivna prostornina: 7,8 L

Mere (vključno s konicami in stabilizatorjem): 164 x 430 x 243 mm

Teža: 8,5 kg

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.