Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Q Acoustics 5040

Na zalogi
Only %1 left
SKU
QA5040

Prostostoječi zvočnik

  • dve na novo razviti 12,5 cm bas/srednjetonski enoti
  • visokotonska enota popolnoma ločena od ostalega dela škatle
  • kompakten samostoječi zvočnik na voljo v štirih barvah
649,00 €
(kos)

5040 je izjemno kompakten samostoječi zvočnik z majhnim stojalom, kar pomeni, da je idealen za okolja, kjer je prostor omejen in je želja po močnem zvočnem vznemirjenju (pa tudi vizualnem učinku) močna.

Nova serija stereo zvočnikov in zvočnikov za domači kino Q Acoustics 5000 na novo opredeljuje videz in zvok zvočnika. Poudarek je na resničnem napredku v oblikovanju zvočnikov z uvedbo vodilnega C3 Continuous Curved Cone profila v srednjetonskem/nizkotonskem zvočniku, ki povzdigne serijo 5000 nad svoj razred in ustvari tehnično platformo za prihodnja leta.

Zasnova neprekinjenega ukrivljenega stožca C3 (izgovorjeno C-cubed) v enoti za srednje tone/nizke tone zagotavlja bolj gladko integracijo visokih frekvenc z visokotoncem in vrhunsko dinamiko nizkih tonov. Prefinjen, čist in sodoben dizajn s temno akrilno pregrado odraža minimalističen profil C3 Continuous Curved Cone profila.

Z zasnovo, vzeto iz serije Concept, vendar v novem ohišju, je visokofrekvenčna zvočna enota hermetično zaprta in mehansko izolirana od sprednje pregrade za zaščito pred notranjim pritiskom ohišja in resonancami iz srednjetonske/nizkotonske enote.

Vsi modeli serije 5000 imajo novosti akustičnega ohišja, ki so bile prvič predstavljene v seriji Concept, ki vključujejo zasnovo visokotoncev, montažo Point-2-Point (P2P) in tehnologijo cevi HPE (Helmholtz Pressure Equalizer).

Vsi modeli zvočnikov so na voljo v 4 modernih, a klasičnih zaključkih, ki bodo dopolnili vsak življenjski prostor. Predstavljen je bil tudi nov stilski svetlejši leseni furnir. Visokokakovostni zaključki so: satenasto črna, satenasto bela, palisander Santos in črni hrast.

Bas enota: 2 x 125 mm

Visokotonska enota: 1 x 25 mm

Frekvenčni odziv: 39 Hz – 30 kHz

Nazivna impedanca: 6 ohmov

Najmanjša impedanca: 3,0 ohma

Občutljivost: 91,5 dB/w/m

Priporočena moč ojačevalnika: 25-150 W

Crossover frekvenca: 2,5 kHz

Efektivna prostornina: 27 L

Mere (vključno s konicami in stabilizatorjem): 967 x 361 x 293 mm

Teža: 18,0 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

To Top