Rotel RA-1572 MKII Integrirani Ojačevalec

Rotel RA-1572 MKII Integrirani Ojačevalec

Availability: Na zalogi

Integrirani ojačevalnik RA-1572 MKII je pomemben sestavni del za vse ljubitelje glasbe, ki združuje najboljše iz Rotelove analogne in digitalne tehnologije Posodobljeno 02.12.2022.

Priporočena cena: Cena: 1.899,00 €

Special Price 1.629,00 €

(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Integrirani ojačevalnik RA-1572 MKII je pomemben sestavni del za vse ljubitelje glasbe, ki združuje najboljše iz Rotelove analogne in digitalne tehnologije ter "oživlja" glasbo z izjemno zvestobo. Optimiziran v vseh pogledih, ima ojačevalnik moči, ki zmore 120 W izhode moči razreda AB pri 8 ohmih, inovacije v oblikovanju zvočnega vezja, najsodobnejši avdiofilski digitalno-analogni pretvornik in popoln dodatek vhodnim virom.

Kot je značilno za ojačevalnike Rotel, RA-1572 MKII uporablja svoj lasten velik toroidni transformator. Oblika transformatorja preprečuje, da bi vzorci potujočega sevanja izkrivljali zvočne signale, ko gredo skozi sosednja vezja. Transformator napaja skupino 4 visoko učinkovitih kondenzatorjev za shranjevanje energije, za globoko, nadzorovano energijo nizkih tonov.

Podpira digitalne vire z uporabo 32-bitnega / 384kHz DAC-ja Texas Instruments s kritično nastavljenimi izhodnimi vezji filtrov, ki zagotavljajo tudi najbolj subtilne podrobnosti. Sklopi predojačevalnikov in linearni ojačevalniki so posebej zasnovani tako, da zagotavljajo naravne podrobnosti, okretnost in impresivno zvočno sceno.

Ojačevalnik podpira vaše najljubše vire: analogni, digitalni, PC-USB z MQA, visokokakovostno brezžično pretakanje aptX in AAC Bluetooth ter celo XLR uravnoteženo in Moving Magnet Phono Stage za ljubitelje vinil. Ojačevalnik je tudi Roon certificiran in zagotavlja najboljšo izkušnjo z uporabo programske opreme Roon za enostavno uživanje v glasbi.

Sprednja plošča vključuje prikaz stanja, nadzor vira in glasnosti, izbiro zvočnikov A-B za cono 2 in 3,5-milimetrski priključek za slušalke. Povezave Ethernet in RS232 omogočata nemoteno integracijo s sistemi upravljanja in posodobitvami sistema.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

  • Poraba energije: 400 W
  • Poraba energije v stanju pripravljenosti: <0,5 W
  • Napajanje: 230V, 50Hz
  • Višina sprednje plošče: 132,6 mm
  • Največja izhodna moč: 200 W na kanal (znotraj 4 ohmov)
  • Neprekinjena izhodna moč: 120 W na kanal (znotraj 8 ohmov)
  • Skupno harmonično popačenje: <0,018%
  • Izhodna impedanca: 470 ohmov
  • Mere: 431 × 144 × 358 mm
  • Teža: 13,63 kg