Rotel RA-1572 MKII Integrirani Ojačevalec

Integrirani ojačevalnik RA-1572 MKII je pomemben sestavni del za vse ljubitelje glasbe, ki združuje najboljše iz Rotelove analogne in digitalne tehnologije

Na zalogi
2.149,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Integrirani ojačevalnik RA-1572 MKII je pomemben sestavni del za vse ljubitelje glasbe, ki združuje najboljše iz Rotelove analogne in digitalne tehnologije ter "oživlja" glasbo z izjemno zvestobo. Optimiziran v vseh pogledih, ima ojačevalnik moči, ki zmore 120 W izhode moči razreda AB pri 8 ohmih, inovacije v oblikovanju zvočnega vezja, najsodobnejši avdiofilski digitalno-analogni pretvornik in popoln dodatek vhodnim virom.

Kot je značilno za ojačevalnike Rotel, RA-1572 MKII uporablja svoj lasten velik toroidni transformator. Oblika transformatorja preprečuje, da bi vzorci potujočega sevanja izkrivljali zvočne signale, ko gredo skozi sosednja vezja. Transformator napaja skupino 4 visoko učinkovitih kondenzatorjev za shranjevanje energije, za globoko, nadzorovano energijo nizkih tonov.

Podpira digitalne vire z uporabo 32-bitnega / 384kHz DAC-ja Texas Instruments s kritično nastavljenimi izhodnimi vezji filtrov, ki zagotavljajo tudi najbolj subtilne podrobnosti. Sklopi predojačevalnikov in linearni ojačevalniki so posebej zasnovani tako, da zagotavljajo naravne podrobnosti, okretnost in impresivno zvočno sceno.

Ojačevalnik podpira vaše najljubše vire: analogni, digitalni, PC-USB z MQA, visokokakovostno brezžično pretakanje aptX in AAC Bluetooth ter celo XLR uravnoteženo in Moving Magnet Phono Stage za ljubitelje vinil. Ojačevalnik je tudi Roon certificiran in zagotavlja najboljšo izkušnjo z uporabo programske opreme Roon za enostavno uživanje v glasbi.

Sprednja plošča vključuje prikaz stanja, nadzor vira in glasnosti, izbiro zvočnikov A-B za cono 2 in 3,5-milimetrski priključek za slušalke. Povezave Ethernet in RS232 omogočata nemoteno integracijo s sistemi upravljanja in posodobitvami sistema.

Poglej manj
  • Poraba energije: 400 W
  • Poraba energije v stanju pripravljenosti: <0,5 W
  • Napajanje: 230V, 50Hz
  • Višina sprednje plošče: 132,6 mm
  • Največja izhodna moč: 200 W na kanal (znotraj 4 ohmov)
  • Neprekinjena izhodna moč: 120 W na kanal (znotraj 8 ohmov)
  • Skupno harmonično popačenje: <0,018%
  • Izhodna impedanca: 470 ohmov
  • Mere: 431 × 144 × 358 mm
  • Teža: 13,63 kg
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.