Rotel RA-1592 MKII integrirani Ojačevalec

Rotel RA-1592 je z uporabo Rotelove topologije predojačevalnika (najboljši v razredu) in nagrajene tehnologije ojačevalnika moči brezkompromisna integrirana zvočna naprava

Na zalogi
2.999,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Blagovna znamka Rotel že več kot 60 let načrtuje in proizvaja visokokakovostne in zmogljive zvočne naprave, ki natančno ustvarjajo zvok z izjemnimi podrobnostmi in osupljivo jasnostjo. RA-1592 MKII nadaljuje to tradicijo. Ta integrirani ojačevalnik vključuje inovacije v načrtovanju vezja, optimizaciji poti avdio signala in posodabljanju kritičnih komponent moči, ki zagotavljajo osupljiv dinamični ritem in časovno zmogljivost.

Z uporabo Rotelove topologije predojačevalnika (najboljši v razredu) in nagrajene tehnologije ojačevalnika moči je Rotel RA-1592 brezkompromisna integrirana zvočna naprava. Proizvaja kar 200 W na kanal v 8 ohmih in uporablja Rotelov lasten toroidni transformator, ki napaja vrsto kondenzatorjev za shranjevanje energije za globoko, nadzorovano energijo nizkih tonov.

Ojačevalnik podpira vaše najljubše vire: analogni, XLR, digitalni, PC-USB z MQA, visokokakovostno brezžično pretakanje aptX in AAC Bluetooth ter Moving Magnet Phono Stage za ljubitelje vinilnih plošč. Podpira digitalne vire z uporabo DAC-ja Texas Instruments 32-bit / 384kHz s kritično nastavljenimi izhodnimi vezji filtrov, ki zagotavljajo izjemne akustične podrobnosti, široko zvočno sceno in natančno pozicioniranje.

Ojačevalnik je tudi Roon certificiran in zagotavlja najboljšo izkušnjo z uporabo programske opreme Roon za enostavno uživanje v glasbi. Izbira zvočnikov A-B, povezava RS232 in ethernet zagotavljajo nemoteno integracijo z nadzornimi sistemi.

Poglej manj
  • Poraba energije: 500 W
  • Poraba energije v stanju pripravljenosti: <0,5 W
  • Napajanje: 230V, 50Hz
  • Višina sprednje plošče: 132,6 mm
  • Največja izhodna moč: 350 W na kanal (znotraj 4 ohmov)
  • Neprekinjena izhodna moč: 200 W na kanal (znotraj 8 ohmov)
  • Skupno harmonično popačenje: <0,008%
  • Izhodna impedanca: 100 ohmov
  • Mere: 431 × 144 × 425 mm
  • Teža: 17,63 kg
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.