Rotel RA-1592 MKII integrirani Ojačevalec

Rotel RA-1592 je z uporabo Rotelove topologije predojačevalnika (najboljši v razredu) in nagrajene tehnologije ojačevalnika moči brezkompromisna integrirana zvočna naprava
Na zalogi
2.990,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Blagovna znamka Rotel že več kot 60 let načrtuje in proizvaja visokokakovostne in zmogljive zvočne naprave, ki natančno ustvarjajo zvok z izjemnimi podrobnostmi in osupljivo jasnostjo. RA-1592 MKII nadaljuje to tradicijo. Ta integrirani ojačevalnik vključuje inovacije v načrtovanju vezja, optimizaciji poti avdio signala in posodabljanju kritičnih komponent moči, ki zagotavljajo osupljiv dinamični ritem in časovno zmogljivost.

Z uporabo Rotelove topologije predojačevalnika (najboljši v razredu) in nagrajene tehnologije ojačevalnika moči je Rotel RA-1592 brezkompromisna integrirana zvočna naprava. Proizvaja kar 200 W na kanal v 8 ohmih in uporablja Rotelov lasten toroidni transformator, ki napaja vrsto kondenzatorjev za shranjevanje energije za globoko, nadzorovano energijo nizkih tonov.

Ojačevalnik podpira vaše najljubše vire: analogni, XLR, digitalni, PC-USB z MQA, visokokakovostno brezžično pretakanje aptX in AAC Bluetooth ter Moving Magnet Phono Stage za ljubitelje vinilnih plošč. Podpira digitalne vire z uporabo DAC-ja Texas Instruments 32-bit / 384kHz s kritično nastavljenimi izhodnimi vezji filtrov, ki zagotavljajo izjemne akustične podrobnosti, široko zvočno sceno in natančno pozicioniranje.

Ojačevalnik je tudi Roon certificiran in zagotavlja najboljšo izkušnjo z uporabo programske opreme Roon za enostavno uživanje v glasbi. Izbira zvočnikov A-B, povezava RS232 in ethernet zagotavljajo nemoteno integracijo z nadzornimi sistemi.

Poglej manj
Poglej več...
  • Poraba energije: 500 W
  • Poraba energije v stanju pripravljenosti: <0,5 W
  • Napajanje: 230V, 50Hz
  • Višina sprednje plošče: 132,6 mm
  • Največja izhodna moč: 350 W na kanal (znotraj 4 ohmov)
  • Neprekinjena izhodna moč: 200 W na kanal (znotraj 8 ohmov)
  • Skupno harmonično popačenje: <0,008%
  • Izhodna impedanca: 100 ohmov
  • Mere: 431 × 144 × 425 mm
  • Teža: 17,63 kg
Poglej manj
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Poglej več... Ni sorodnih objav. Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.