Wintory Air 1 - True Wireless slušalke

Wintory Air 1 - True Wireless slušalke

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

Brezžične slušalke, opremljene s 6-mm dinamičnimi pogonskimi enotami Posodobljeno 26.05.2022.

49,90 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Brezžične slušalke Wintory Air 1 so opremljene s 6-mm dinamičnimi napajalnimi enotami, ki zagotavljajo vrhunsko izkušnjo poslušanja in realističen zvok. Najnovejši nabor čipov Airoha ponuja stabilno povezljivost in manjšo porabo energije. Slušalke lahko s pomočjo tehnologije MEMS jasno posnamejo vaš glas za zmanjšanje hrupa mikrofona in najnovejšo tehnologijo Bluetooth 5.0 ter tehnologijo za odpravljanje šuma za odpravo hrupa iz okolice.

Po samo enem polnjenju je omogočeno 6 ur poslušanja, ohišje za polnjenje (škatla) pa se tokrat podaljša kar 4-krat, kar daje skupaj 24 ur uživanja v glasbi. Najnovejša tehnologija hitrega polnjenja USB-C omogoča polnjenje v samo 10 minutah in zagotavlja še 1 uro predvajanja. Z enostavnim dotikom gumba lahko prilagodite glasnost, zaženete ali zaustavite predvajanje, preklopite na prejšnji ali naslednji zvočni posnetek, sprejmete ali zavrnete klic, aktivirate glasovno upravljanje Siri itd.

Slušalke so odporne na vodo in znoj, primerne so za športne aktivnosti (tek, telovadba ...) in aktivnosti na prostem, potovanja ... Na vsaki slušalki so opremljene z LDS anteno, ki zagotavlja stabilnejše pretakanje glasbe in klicanje. Preprosto jih odstranite iz ohišja in samodejno se bodo povezali in v pametnem telefonu vnesli nastavitve Bluetooth za seznanjanje. Združljivi so z napravami Bluetooth (pametni telefoni, tablični računalniki, računalniki in televizorji).

Ocene (1)

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Specifikacije

• Različica Bluetooth: 5.0
• Profili Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
• Zvočni kodeki: SBC, AAC (napredno avdio kodiranje)
• Zvočnik: 6-mm dinamične pogonske enote
• Življenjska doba baterije: 5+ ur (odvisno od glasnosti in zvočne vsebine)
• Baterija: 400 mAh za polnilno ohišje in 50 mAh za ušesne čepke
• Čas pripravljenosti: približno 300 ur s polnilno omarico
• Delovno območje: 10 m