Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Wintory Dual 2 - Brezžične slušalke

Ocena:
60 % of 100
Na zalogi
SKU
8001699
Hibridne slušalke z dvojnima pogonskima enotama
57,00 €
(kos)

Slušalke Dual 2 imajo hibridno zasnovo z dvojnimi pogonskimi enotami Balance Armature in dinamičnimi enotami. Pogon Balance Armature je odgovoren za srednje in nizke frekvence, dinamični (dinamični) pogon pa za visoke in ultra visoke frekvence.

Slušalke zagotavljajo odlično kakovost zvoka skupaj z napredno tehnologijo Bluetooth 5.0, ki omogoča hitrejše seznanjanje in stabilnejšo povezljivost z delovno razdaljo do 10 metrov. Preklic hrupa lahko zmanjša zvok v ozadju in s kristalno jasnim prenosom glasu zagotovi vrhunsko izkušnjo poslušanja.

Krmilniki na dotik omogočajo prilagajanje glasnosti, zagon ali zaustavitev glasbe, preklop na naslednji ali prejšnji zvočni posnetek, sprejem ali zavrnitev klica, aktiviranje glasovnega nadzora Siri itd. Preklopite med dvojnim in mono načinom.

Prenosna torbica za polnjenje z zmogljivostjo 2600 mAh ne samo polni slušalke, temveč jo lahko uporabite tudi kot baterijo za polnjenje telefona: iPhone XS lahko napolni enkrat ali slušalke napolni do 25-krat, kar zagotavlja dodatnih 130 ur predvajanja glasbe. Slušalke so odporne na vodo in znoj in so primerne za športne dejavnosti - tek, telovadnico, aktivnosti na prostem ... (ne za kopanje) in tudi za potovanja.

Seznanjavanje je popolnoma poenostavljeno - slušalke se samodejno seznanijo, ko jih vzamete iz polnilne omarice. Z eno slušalko lahko poslušate tudi med polnjenjem druge.

• Različica Bluetooth: 5.0
• Profili Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
• Zvočni kodeki: SBC, AAC (napredno kodiranje zvoka)
• Življenjska doba baterije: do 5 ur (odvisno od glasnosti in zvočne vsebine)
• Akumulatorska baterija za polnjenje: 2600 mAh (slušalke lahko napolni približno 25-krat, kar omogoča dodatnih 130 ur predvajanja
• Razpon delovne razdalje: 10 m

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top