Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Pathos

Pathos

Pathos Acoustics je bil ustanovljen leta 1994 s strani treh italijanskih pionirjev elektronike: Gaetano Zanini, Gianni Borinato in Paolo Andriolo v Vičenzi. Pathos z izdelavo svojih hi-fi umetnin, majhnih spomenikov, združuje preteklost, sedanjost in prihodnost. Visoka tehnologija, kot tudi dizajn, ki ne pušča prostora za vprašanja, jasno nakazuje da gre za edinstveno ponudbo v HiFi segmentu.

Filozofija na kateri temelji Pathos - “the unorthodox approach”, pomeni da pri poskusu najboljše reprodukcije glasbe ne obstajajo nikakršne dogme ali pravila, toda z jasnim ciljem - kar se da avtentično reprodukcijo izvirnega doživetja. To pomeni, da ni dovolj izdelati nekaj podobnega nečemur, kar že obstaja, vsak novi izdelek mora vsebovati neko inovacijo, in to ne zgolj inovacijo kot tehnološko vajo, temveč nekaj, kar dejansko prinaša napredek k popolni reprodukciji.

Filter
Položaj
ime izdelka
Cena
Najbolj prodajano
Set Descending Direction
View as List Grid
Predmeti 1-10 of 16
5
10
15
20
25
  1. Pathos In The Groove predojačevalec
    Popolnoma prenovljena naprava, ki so jo izdelali vrhunski inženirji podjetja Pathos, vsebuje visokokakovostna integrirana vezja, ki se prilagodljivo prilagajajo kateri koli vrsti fono detektorja.
    1.990,00 €
    (kos)
    Ni na zalogi
Page
5
10
15
20
25
To Top