Astell&Kern ACRO CA1000

Prenosni ojačevalnik za slušalke z multimedijskim predvajalnikom

  • Vgrajena baterija - do 10 ur delovanja
  • ESS9068AS 4 x DAC
  • Bluetooth 5.0, brezžično 24-bitno predvajanje (Qualcomm® aptX™ HD, LDAC)


Na zalogi
Običajna cena 2.490,00 € /kos Special Price 1.245,00 € /kos
Najnižja cena v 30 dneh: 1.490,00 €

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Ojačevalnik za slušalke, ki združuje funkcije in prenosljivost visokozmogljivega ojačevalnika in DAP, ki temelji na temeljni filozofiji Astell&Kern o zagotavljanju izvirnega zvoka. Postavlja nov standard za ojačevalce za slušalke, saj zagotavlja jasen in močan zvok s funkcijami, ki jih ni na nobenem drugem ojačevalniku za slušalke.

Podpira 4 stopnje nastavitve ojačanja, tako da lahko skoraj vse slušalke pripeljete v optimalno stanje. Vezje za prilagoditev ojačanja, implementirano v CA1000, lahko poganja celo visokoimpedančne slušalke brez poslabšanja kakovosti zvoka z največjo izhodno vrednostjo 15 Vrms.

Ojačevalec ima veliko izbiro izhodov: 3,5 mm, 6,35 mm neuravnotežene, 2,5 mm in 4,4 mm uravnotežene izhodne konektorje za različne modele slušalk. Lahko se uporablja tudi kot HiFi avdio sistem s povezovanjem naprav preko različnih digitalnih vhodov/izhodov (optični, koaksialni, USB-C) in analognih vhodov/izhodov (RCA).

Opremljen je s štirimi DAC-ji ES9068AS, ki zagotavljajo popolne zmogljivosti dekodiranja s tehnologijo ojačevalnega vezja Astell&Kern. Uživanje v vaši najljubši glasbi je mogoče s podporo za DSD512 in 32-bitno/384 kHz predvajanje PCM, kjer lahko vse podrobnosti slišite brez popačenj.

Ojačevalnik je opremljen z visoko zmogljivo baterijo 8400 mAh, ki zagotavlja izjemno jasen zvok brez popačenj brez potrebe po ločenem napajalnem priključku. Da bi rešili problem relativno skrajšanega časa predvajanja zaradi majhnosti in močnega izhoda, so bili testirani vsi deli, povezani z napajanjem, vezje pa je bilo večkrat preoblikovano. Rezultat je neprekinjeno predvajanje več kot 10 ur.

Ojačevalnik ima USB-PD 2.0 polnjenje, ki podpira 9V/3A za hitrejše polnjenje. Pri uporabi z adapterjem USB-C, ki podpira hitro polnjenje USB-PD 2.0, lahko CA1000 napolnite do 50 % v eni uri in popolnoma napolnite v približno 2,5 urah. Tehnologija Crossfeed zmeša dele izvornega signala iz enega kanala in ta signal pošlje v nasprotni kanal s časovno razliko, da centrira zvočno sliko.

Najnovejša različica Bluetootha zagotavlja visoko raven kakovosti zvoka s priročnostjo brezžičnega predvajanja na slušalkah. Bluetooth 5.0 ima večjo hitrost prenosa, daljši doseg in stabilnejšo brezžično povezavo v primerjavi z Bluetooth 4.2. Podprta sta LDAC in aptX HD, ki avdiofilom omogočata najboljši možni brezžični zvok.

Nova funkcija BT Sink poveže CA1000 z zunanjo napravo prek povezave Bluetooth, podobno kot bi pametni telefon povezali z zvočnikom Bluetooth. Glasbo iz zunanje naprave, kot je pametni telefon, je zdaj mogoče predvajati na tem ojačevalniku v visoki kakovosti s funkcijo BT Sink.

Izdelki Astell&Kern uporabljajo ščite, tako da hrup in elektromagnetne motnje, ki nastanejo, ko določeni deli ne delujejo, ne vplivajo na avdio enoto. Z ojačevalnikom CA1000 so šli še korak dlje z uporabo visoko prevodne, hiper-čiste posrebrene plošče na obstoječe ščite za popolno zaščito, ki zagotavlja odlično zvočno zmogljivost.

Druga nova funkcija AK File Drop omogoča lažji in udobnejši prenos datotek. Z uporabo AK File Drop lahko brezžično prenašate datoteke prek osebnega računalnika, pametnega telefona ali programa FTP, ki se nahaja v istem omrežju. Upravljanje glasbenih datotek je sedaj možno z brezžično rešitvijo brez kablov.

Aluminijasto ohišje in kolesa, izdelana s CNC natančnostjo, predstavljajo kohezivno tehnologijo Astell&Kern ter so trdna in fino obdelana. Netipična "trikotna" zasnova kot tudi zasnova polnega kolesa sta združena s prenosljivostjo in intuitivno uporabo. Ker je prenosni AMP, ukrivljena površina in stranska oblika preprečujeta potiskanje naprave z roko, medtem ko jo držite v eni roki.

Ojačevalnik ima nagibni zaslon, ki ga lahko prilagodite v optimalen položaj glede na lokacijo. Zaslon lahko prilagodite do 60 stopinj, da ustreza vašemu okolju. Zasnova kolesca za glasnost je ustvarjena za natančno nastavitev glasnosti.

Poglej manj

Material: aluminij

Barva: luna srebrna

Zaslon: 4,1-palčni zaslon na dotik 720 x 1280

Vgrajen pomnilnik: 256 GB

Zunanji pomnilnik: microSD 1 vhod (max 1 TB)

Podprti avdio formati: WAV, FLAC, WMA, MP3, OGG, APE, AAC, ALAC, AIFF, DFF, DSF, MQA

DAC: ESS ES9068AS x 4 (Quad DAC)

Izhodi za slušalke: neuravnoteženi (3,5 mm, 6,35 mm), uravnoteženi (2,5 mm, 4,4 mm)

Analogni vhodi/izhodi: RCA x 1 / RCA x 1

Digitalni vhodi/izhodi: koaksialni, optični, USB-C / optični (3,5 mm), USB-C

Wi-Fi, Bluetooth 5.0

Dimenzije: 104,9 x 45 x 148,8 mm

Teža: približno 919 g

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.