Astell&Kern predstavlja novi Bluetooth ojačevalec/DAC

Astell&Kern Predstavlja Novi Bluetooth Ojačevalec/Dac

AK HB1 USB/Bluetooth DAC/ojačevalec AK HB1 je prenosni Bluetooth DAC/AMP, ki vam omogoča enostavno izkušnjo visokokakovostnega zvoka in Hi-Fi pretočnih storitev z najboljšo zmogljivostjo, vse brez težav s kabli.

Združite svojo mobilno napravo z AK HB1 prek Bluetootha in doživite brezhiben, brezžični Hi-Fi zvok prek različnih IEM-jev in slušalk, v kompaktnem, lahkem dizajnu z zmogljivim vgrajenim ojačevalnikom.

AK HB1 je opremljen z naborom čipov Qualcomm CSR8675 Bluetooth, ki podpira prenos zvočnih virov visoke ločljivosti, kar zagotavlja stabilno brezžično povezavo. S podporo za najbolj priljubljene kodeke Bluetooth, vključno s 24-bitnim LDAC™ in aptX™ HD, AK HB1 zagotavlja gladko brezžično predvajanje pretakanja zvoka visoke ločljivosti iz pametnih telefonov in računalnikov. Vključena je tudi podpora za kodek AAC in SBC za združljivost s katero koli napravo Bluetooth.

Večtočkovna funkcija Bluetooth omogoča povezavo AK HB1 z do dvema napravama hkrati. Ta funkcija vam omogoča enostavno preklapljanje povezav med različnimi mobilnimi napravami, kar omogoča scenarije, kot je uživanje v glasbi iz tablice ali računalnika, medtem ko prejemate obvestila in klice na pametnem telefonu.

AK HB1 presega preprosto Bluetooth predvajanje in zagotavlja popoln zvok visoke ločljivosti prek USB DAC povezave z računalniki, pametnimi telefoni, tablicami in še več. S podporo izvornega DSD256 in predvajanja 32 bit/384 kHz, AK HB1 zagotavlja združljivost s širokim naborom visokokakovostnih zvočnih virov, kar zagotavlja vrhunsko kakovost zvoka Astell&Kern s katero koli napravo.

Poleg tega AK HB1, opremljen s funkcijo upodabljanja, ki podpira MQA 8X, omogoča predvajanje MQA brez potrebe po zunanjih DAC-jih ali napravah za predvajanje. S preprosto povezavo AK HB1 prek kabla z združljivimi napravami, ki podpirajo predvajanje MQA, lahko uživate v predvajanju zvoka MQA prek spletnih aplikacij in pretočnih storitev od koder koli.

AK HB1 vključuje ESS-ov ES9281AC PRO DAC za izjemno kontrolo hrupa in neprimerljivo ultra-visokokakovostno Hi-Fi zvočno zmogljivost v kombinaciji z ekskluzivnim vezjem AMP, ki ga je zasnoval Astell&Kern, ki nadomešča standardne vgrajene AMP-je DAC, ki jih najdemo v konkurenčnih izdelkih. To vezje AMP zagotavlja izhod 4 Vrms (uravnotežena povezava) in zmožnosti dvojne povezave — 3,5 mm neuravnotežene in 4,4 mm uravnotežene, kar omogoča združljivost s širokim naborom IEM in slušalk. Namensko kolesce za glasnost omogoča uporabnikom prilagajanje glasnosti predvajanja z AK HB1.

Astell&Kern je uporabil mikro upore in kondenzatorske dele, da je dosegel faktor majhne oblike 33 x 68,4 x 16,5 mm, ne da bi pri tem ogrozili zmogljivost. Skrbno izbrani ultra-majhni tantalovi kondenzatorji, ki se uporabljajo v izdelkih predvajalnikov AK za ustvarjanje stabilnega sistema in zvočne zmogljivosti z nadzorovanjem nihanj moči, se uporabljajo tudi v AK HB1 za ustvarjanje optimalne zasnove zvočnega vezja. Izhod in zvočna zmogljivost sta izboljšani z edinstveno tehnologijo upravljanja porabe Astell&Kern za zmanjšanje trenutne porabe povezane naprave.

Dodatne funkcije AK ​​HB1 vključujejo:

Preprost in praktičen USB Plug & Play AK HB1 poenostavi prehod med povezavami prek kabla Bluetooth in USB s podporo za funkcijo USB Plug & Play. Povežite AK HB1 z računalnikom ali pametnim telefonom s kablom USB in uživajte v zvoku visoke ločljivosti, medtem ko nadzorujete različne nastavitve in funkcije prek aplikacije na vašem pametnem telefonu, povezanem z Bluetooth. Ko je omogočen prednostni način BT, AK HB1 neopazno preklopi v način Bluetooth, kadar koli med uporabo funkcije USB DAC prejme signal Bluetooth.

Podpora UAC 1.0 in 2.0 za igranje iger

Medtem ko sodobni pametni telefoni, tablice in računalniki podpirajo povezave UAC 2.0, številne igralne naprave še vedno podpirajo samo povezave UAC 1.0. AK HB1 zagotavlja združljivost s podporo povezav UAC 2.0 in UAC 1.0 za kakovostno zvočno izkušnjo na več platformah.

Zdaj lahko AK HB1 povežete z vašo igralno napravo, kot je PlayStation® 5 ali Nintendo Switch™, da uživate v nizki zakasnitvi in ​​izboljšanem zvoku avdiofilske kakovosti za poglobljeno igralno izkušnjo.

Avtomobilski način Aktivirajte namenski avtomobilski način na AK HB1 in uživajte v enako visokokakovostnem, avdiofilskem DAC/AMP zvoku v vašem avtomobilu. Preprosto priključite AK HB1 na vrata AUX vašega vozila in njegovo napajanje se bo samodejno vklopilo/izklopilo glede na vžig vašega vozila, kar vam omogoča, da uživate v zvoku iz seznanjenih naprav.

Kristalno čisti glasovni klici z vgrajenimi mikrofoni AK HB1 zagotavlja kristalno čisto kakovost in stabilnost glasu zahvaljujoč Knowlesovi visokokakovostni mikrofonski tehnologiji MEMS in Qualcommovi klicni rešitvi cVc Generation 8.0 s tehnologijo Clear Voice Capture, ki zaduši hrup iz okolice, medtem ko sprejemniku zagotavlja čiste vokale. AK HB1 vključuje tudi 4-polni in-line mikrofon, ki omogoča glasovne klice prek žičnih slušalk. Z AK HB1 lahko doživite izboljšano kakovost klica z izjemnim Hi-Fi zvokom.

Pametni sistem polnjenja

Astell&Kernov AK HB1 samodejno prepozna, katera vrsta naprave je povezana prek USB kabla, in poenostavi postopek polnjenja brez dodatnih nastavitev. Način polnjenja lahko tudi vklopite/izklopite, da omogočite hkratno predvajanje in polnjenje naprave, s čimer preprečite praznjenje baterije med predvajanjem.

Dvojni kabel

Da bi zagotovili optimalno uporabnost na napravah Android in iOS brez potrebe po dodatnih adapterjih, AK HB1 vključuje zamenljive kable, ki podpirajo povezave USB Type-C in Lightning.

AK HB1 ima dvojno oklopljen kabel za zmanjšanje hrupa in zagotavljanje bolj živega, izvirnega zvoka. Žica z bakrenim jedrom je prevlečena s kositrom, da prepreči korozijo in poveča natezno trdnost za večjo vzdržljivost.

Poleg tega je celoten kabel ovit v aluminijasto folijo za zaščito pred hrupom z dodatno plastjo zaščite okoli napajalnega kabla za dodatno zmanjšanje hrupa, ki je največja težava pri zvoku, nato pa je vpletena pocinkana bakrena žica, da se čim bolj zmanjša motnja hrupa v zvok.

Kabel je obložen s tkanino na vrhu plašča PTE in ima večjo vzdržljivost in uporabnost s popolno estetsko privlačnostjo.

Aplikacija za upravljanje naprave

Priložena aplikacija AK Control , ki je na voljo za naprave iOS in Android, uporabnikom omogoča prilagajanje nastavitev za AK HB1.

AK HB1 uteleša filozofijo oblikovanja Astell&Kern, ki jo je navdihnila arhitekturna mojstrovina " Cerkev svetlobe " Tadaa Anda , ​​znanega po prepletanju svetlobe in senc.

Naprava, ki uteleša bistvo robustnosti in betonske preprostosti, prikazuje elegantno obliko, ki pametno integrira gumbe in vhode za slušalke znotraj odprtine med sprednjim in zadnjim ohišjem. Uporaba srebrne barve med sprednjo in zadnjo površino ustvarja iluzijo svetlobe, ki elegantno teče med obema fasadama.

Intuitivno zasnovan z udobnim oprijemom, velikost in položaj kolesa zagotavljata enostavno upravljanje glasnosti. Kolo ima kombinacijo aluminijastih in gumijastih materialov za boljši oprijem in natančnost, kar zagotavlja enostavno in natančno upravljanje.

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.