Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Astell&Kern AK HC3

Na zalogi
SKU
8015054

USB DAC kabel

  • deluje z napravami iOS in Android
  • Predvajanje MQA
  • ES9219MQ DAC
230,00 €
(kos)

Astell&Kern ponuja vrsto HiFi USB DAC kablov za pravo HiFi izkušnjo na poti. Kabli so zasnovani tako, da zmanjšajo hrup in zagotavljajo ultra visoko kakovost zvoka integriranih HiFi DAC-jev.

AK HC3 je plod truda in zasnovan tako, da nudi vse prednosti svojega predhodnika (AK HC1), hkrati pa zagotavlja kakovosten zvok v različnih nastavitvah. Ta kabelski model ima upodabljanje MQA 8X za omogočanje visokokakovostnega predvajanja zvoka kadarkoli, vhod za mikrofon pa omogoča še več glasovnih funkcij.

Podpira izvorni DSD256 in 32-bit/384 kHz ter podpira kateri koli zvok visoke ločljivosti. Zahvaljujoč kompaktni velikosti in tehnologijam Astell&Kern bodo številni ljubitelji glasbe uživali v izvirnem zvoku prek prenosnega avdio predvajalnika. Mikro upori in deli kondenzatorjev so bili uporabljeni za doseganje majhnih dimenzij brez ogrožanja zmogljivosti.

Prek tega kabla gredo digitalni signali iz naprave skozi dvojno oklopljen kabel do zvočnega vezja, preden jih DAC pretvori v analogni signal. Po digitalni obdelavi signala je rezultat vrhunski zvok brez šumov v primerjavi z drugimi izdelki USB DAC. Žica z bakrenim jedrom je prevlečena s kositrom, da prepreči korozijo in poveča natezno trdnost za večjo vzdržljivost. Poleg tega je celoten kabel ovit z aluminijasto folijo za blokiranje hrupa.

Lahko ga povežete neposredno z računalnikom Windows, MAC, pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom prek vrat USB-C, ki podpirajo plug&play, brez potrebe po dodatnem adapterju za pretvorbo. Kabel uporablja napajanje iz priključene naprave za predvajanje, zato ga ni treba polniti ali povezovati z ločeno zunanjo zvočno kartico, AMP ali DAC. Kabel je združljiv tudi z napravami iOS, ki uporabljajo priložen adapter USB-C za Lightning.

Izpopolnjen je bil tako, da je združljiv z vsemi 3- ali 4-pinskimi slušalkami s 3,5-mm priključkom, kot tudi s 4-pinskimi funkcijami in mikrofonom za slušalke. Neposredna povezava USB zagotavlja nižjo zakasnitev v primerjavi z drugimi brezžičnimi rešitvami, kar omogoča popolno zvočno zmogljivost za video igre. Funkcije glasovnega klepeta izboljšajo igralno izkušnjo, vhod za mikrofon pa naredi ta kabel še bolj uporaben za poslovne spletne konference.

Z aplikacijo za Android so težave z združljivostjo odpravljene in na voljo je večji nadzor nad glasnostjo in funkcijami.

Material: aluminij

Barva: temno siva

DAC: ES9219MQ x2 (dvojni DAC)

Vhod: USB-C

Izhod: 3,5 mm

Izhodna impedanca: 2 ohma

LED: v stanju pripravljenosti – bela, PCM – rdeča, DSD – modra, MQA – magenta

Dimenzije: USB priključek: 12,5 x 21 x 8,7 mm;

3,5 mm za slušalke: 18,2 x 59 x 11,5 mm

Teža: cca 20 g

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top