Astell&Kern Pathfinder

In-ear monitor slušalke

  • ohišje iz natančno brušenega aluminija
  • uravnotežena pogonska enota z dvojno membrano
  • posrebreni premium kabli


Na zalogi
2.280,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Hibridni model in-ear monitor slušalk podjetja Astell&Kern, ki ponuja neverjetne tehnologije in zvok. Astell&Kern in Campfire Audio dvigujeta lestvico inovativnosti z združevanjem naprednih tehnologij in dizajna v slušalkah Pathfinder. Dodali so inovativno pogonsko enoto z uravnoteženo armaturo in dvema membranama, s čimer so dosegli najboljši zvok.

Radialno prezračevana akustična komora, ki jo je pred kratkim razvil Campfire Audio, se uporablja za dve prilagojeni 10 mm pogonski enoti. Zasnova 3D komore naravno izraža intenziven nizkofrekvenčni zvok, ki ga proizvajata dve dinamični enoti, hkrati pa ohranja edinstven zvok dinamičnih pogonskih enot.

Prilagojeni konektorji MMCX iz berilijevega bakra so bolj odporni proti obrabi kot navadni medeninasti konektorji, ki zagotavljajo trden spojni mehanizem. Izbira tršega materiala podaljša življenjsko dobo komponente in slušalke.

Slušalkam so priloženi trije posrebreni bakreni kabli, ki omogočajo, da slušalke izkoristijo svoj polni potencial. Posrebreni OFC bakreni kabel Litz je ploščat kabel z emajliranim vodnikom iz posrebrene bakrene žice in ponuja jasnejše, razširjene zvoke. Ploščat kabel preprečuje zapletanje, ga je mogoče zviti za enostavno shranjevanje in ima minimalno popačenje. Oblikovan je za večjo vzdržljivost in ima kovinsko ohišje.

Velika pozornost do podrobnosti je ključnega pomena za zagotavljanje vrhunske glasbene izkušnje s temi slušalkami. Solaris ima akustično optimiziran notranji model, ki vsaki pogonski enoti omogoča najboljšo kakovost zvoka. Ko te pogonske enote slišimo skupaj, kot rezultat tega procesa ponujajo brezhibno glasbeno izkušnjo.

Slušalke so ročno izdelali usposobljeni obrtniki v Portlandu/Oregonu/ZDA, ki zagotavljajo, da je vsaka posamezna slušalka izdelana po najvišjih standardih kakovosti. Pathfinder združuje filozofijo oblikovanja Astell&Kern čistega originalnega zvoka s filozofijo oblikovanja Campfire Audio s spoštovanjem do narave. Rezultat tega je bila zasnova vložka Mountain Peak. Vložki so individualno izdelani iz nerjavečega jekla in so sestavljeni iz šestih različnih strani, ki prikazujejo svetlobo in senco. Te svetleče strani skupaj tvorijo obliko sijoče gore, ki se dviga iz zemlje. Pathfinder izraža dinamično lepoto in dokazuje vrednost vrhunske izdelave in inovativnosti, s katero sta Campfire Audio in Astell&Kern ponosna.

Poglej manj

Frekvenčni odziv: 5 Hz – 20 kHz

SPL: 94 dB pri 1 kHz 13,49 mVrms

Impedanca: 6,2 ohma pri 1 kHz

Skupno harmonično popačenje: manj kot 1 %

Material/dizajn: aluminijasta lupina / ročno poliran izliv iz nerjavečega jekla z navojem / vložek in deli iz nerjavečega jekla

Kabel: 2,5 mm posrebreni bakreni kabel, 3,5 mm posrebreni bakreni kabel, 4,4 mm posrebreni bakreni kabel

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.