Denon AH-GC30 - Brezžične Slušalke

Hi-Res Audio, Qualcomm aptX HD Bluetooth, Motion Sensor prepoznavanje aktivnosti.

Na zalogi
289,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...
Legendarna Denon zapuščina v Noise Cancellation Slušalki

Nova AH-GC30, druga generacija slušalk za odpravljanje hrupa iz Denon, je bila zasnovana tako, da temelji na nagrajenem zvoku in udobju svojega predhodnika. AH-GC30 je razvit z novimi 40-milimetrskimi uglašenimi zmogljivostmi FreeEdge in certificiranimi Hi-Res-ovimi gonilniki. Ohranja svoje naravno tonsko ravnovesje brez pretiranih barv, hkrati pa nudi globoko potopno izkušnjo poslušanja - kot nalašč za glasbo in filme. Ne glede na to, ali potujete ali ste v službi, trije načini odprave hrupa zagotavljajo, da sta mir in tišina vedno na dosegu roke. Novi zunanji monitor pomeni, da nikoli ne zamudite obvestila ali pogovora. Dvojni mikrofoni zagotavljajo izjemno jasnost glasu med klicanjem in sprejemanjem telefonskih klicev. Ultra lahke, brezžične brezžične slušalke so opremljene z naprednimi tehnologijami Denon, ki zagotavljajo neverjetno poslušanje vsak dan.

 

IZJEMNA BREZŽIČNA KAKOVOST ZVOKA

Uživajte v svoji glasbi in zabavi brezžično. Hi-Res certifikat, vgrajena podpora za AAC in aptX HD Bluetooth zagotavlja zvok najvišje kakovosti.

Naslednja generacija izničevanja zvoka

Denon tehnologija naslednje generacije aktivnega odstranjevanja hrupa, uporablja dvojne mikrofone na vsaki ušesni plošči in tri načine odpravljanja hrupa, ki so zasnovani za potovanje z letalom, potovanja v službo in pisarno. Vsak način je posebej zasnovan tako, da zmanjša ali odpravi hrup iz okolja, s katerim se spopadete. Poslušajte glasbo, kličite, glejte filme in se osredotočite na svoje delo, ne da bi vas motil hrup.

Ustvarjen za daljšo uporabo

Idealna za pogosta potovanja z letalom ali daljša potovanja, saj z mehkim in nastavljimi lokom ter čašic iz spominske pene, zagotavljajo dolgo uporabo, ki vas nikoli ne bo utrudila.

Klicanje kar na poti

Tudi na najglasnejših mestih slišite vsako besedo vašega telefonskega klica. Povežite se prek Bluetooth ali uporabite priloženi kabel, ki ima vgrajeni daljinski upravljalnik. Dvojni mikrofoni zagotavljajo izjemno jasnost glasu pri klicanju in sprejemanju klicev ter prispevajo k izjemni uspešnosti odpravljanja hrupa.

Priloženi vsi dodatki

AH-GC30 je lahek, brezžičen in zložljiv za tiste, ki so na poti. V kompletu so luksuzna torbica za slušalke in dodatki, USB Micro-B kabel za polnjenje litij-ionske baterije iz katerega koli USB polnilnika ali računalniškega USB vhoda ter zvočni kabel z vgrajenim vgrajenim mikrofonom in daljinskim upravljalnikom za žično poslušanje.

Novi FreeEdge Gonilnik za Odličen zvok

Denon-ekskluzivni dizajn gonilnikov FreeEdge, ki je običajno rezerviran za izjemno premium slušalke, odpravi neželene resonance, da zagotovi natančen zvok. Mehki, prožni prostorski materiali v gonilnikih omogočajo vrhunske visoke, globoke nizke in natančne slike brez upogibanja ali izkrivljanja glasbenega signala, kar zagotavlja najboljše možno zvočno doživetje.

Bolj izkoriščena Baterija

Uživajte do 20 ur brezžičnega poslušanja. Priloženi USB Micro-B kabel omogoča polnjenje litij-ionske baterije iz katerega koli USB polnilnika ali računalniškega USB vhoda. Baterija se napolni v samo dveh urah. Tudi če je baterija izpraznjena, kličite in poslušajte glasbo s priloženim 3,5-milimetrskim zvočnim kablom.

cVc (Clear Voice Capture)

Skupaj z brezžičnim kodiranjem zvoka aptX HD, ki zagotavlja zvok kakovosti CD-ja, prefinjen sistem za zmanjšanje hrupa Clear Voice Capture izboljšuje kakovost prejetega zvoka. Omogoča zaviranje hrupa, prilagodljivo izenačitev, samodejno uravnavanje ojačitve, odpravljanje odmeva, zmanjšanje hrupa vetra in regulacijo glasnosti, ki je odvisna od hrupa, kar zagotavlja najbolj jasno glasnost, tudi v hudih hrupnih okoljih.

Samodejno v Pripravljenost

Nikoli ne pozabite izklopiti slušalk. Prihranite procente baterije. Nastavite slušalke, da se samodejno izklopijo zaradi neaktivnosti.

Novi monitor okolja

Tapnite za poslušanje. Prisluhnite napovedim stevarda ali hiter pogovor v pisarni z vgrajenim monitorjem okolice. Preprosto tapnite ušesno enoto AH-GC30 in vgrajen mikrofon zagotavlja, da slišite zunanji svet.

Primerjajte najnovejše slušalke serije Global Cruiser

Denon AH-GC30 - Brezžične Slušalke
Poglej manj

• 40 mm FreeEdge driverji
• Vhodna impedanca: 16 ohmov
• Občutljivost: 98 dB / mW
• Največja moč prenosa: 10 mW (razred 1)
• Frekvenčni odziv: 5-50000 Hz
• 3 možnosti odprave hrupa (zrak, mesto, pisarna)
• aptX HD Bluetooth, USB Audio
• Možnost vklopa zvoka iz okolice
• Notranja litij-polimerna polnilna baterija
• Življenjska doba baterije:
- 20 h z vključenim odstranjevanjem hrupa in omogočeno povezavo Bluetooth
- 30 h samo z odpravljanjem hrupa
• Polnjenje: 2 uri
• Teža: 287 g
• Vključen paket:
- torbica
- 1,3 m zvočni kabel z daljinskim upravljalnikom in mikrofonom
- 1,3 m zvočni kabel in 1,2 m USB kabel

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.