Denon predstavlja novi CEOL N12 DAB

Denon Predstavlja Novi Ceol N12 Dab

Denon, svetovno znani vodja visokokakovostne avdio opreme, napoveduje lansiranje novega oblikovalskega sistema Denon CEOL RCD-N12 za nadaljevanje dolge zgodbe o uspehu v hi-fi rešitvah za ljubitelje glasbe, ki se zavedajo dizajna.

Najnovejša generacija hi-fi sistema CEOL proizvajalca Denon® zagotavlja vrhunski zvok v elegantnem in kompaktnem paketu. Zdaj dodana tehnologija HDMI ARC omogoča predvajanje celotnega TV zvoka prek sistema CEOL za bolj vpliven in vznemirljiv zvok. Ne dovolite, da zvočna vrstica omejuje vašo izkušnjo.

CEOL RCD-N12 je mogoče kombinirati z zvočniki Denon SC-N10 ali katerimkoli drugim parom zvočnikov na trgu. Povezava je zagotovljena prek para visokokakovostnih vijačnih priključkov za zvočnike, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in najboljše delovanje.

Denon CEOL RCD-N12 združuje:

  • Zvočna zmogljivost Denon iz kompaktne in lepo oblikovane rešitve vse v enem.
  • Eleganten dizajn z majhno površino, zaobljenimi robovi, lahko berljivim zaslonom in osvetljenimi gumbi za upravljanje, ki se prilegajo vsakemu okolju.
  • Razširjeni glasbeni viri, vključno s sprejemnikom DAB+ in FM, vgrajenim pretakanjem CD-jev in HEOS-om, povezljivostjo za TV prek HDMI ARC in neposrednim gramofonskim vhodom.
  • Integracija HEOS ponuja brezhibno predvajanje glasbe iz priljubljenih spletnih storitev in internetnega radia TuneIn, poleg tega pa je pametne naprave mogoče preprosto povezati z AirPlay 2 ali Bluetooth.
  • Enostavna nastavitev in uživanje, saj ne želimo, da ste tehnični strokovnjak. Denon je vse rešil vnaprej.
 

 

VRHUNSKA IZKUŠNJA POSLUŠANJA

Denon® RCD-N12DAB zagotavlja zvok visoke ločljivosti z vrhunskim DAC in podpira najnovejše zvočne formate visoke ločljivosti

PREPROSTA POVEZAVA NA TV PREKO HDMI ARC

Izboljšajte zvok svojega televizorja tako, da na CEOL priključite en sam kabel HDMI

MOČ ZA MAJHNE PROSTORE

Dva kanala z močjo do 65 W (pri 6 ohmih) za napolnitev majhne sobe z zvokom visoke ločljivosti.

GUMB ZA HITRO IZBIRO

S tremi gumbi za hitro izbiro lahko preprosto dostopate do priljubljenih virov ali pretočnih seznamov predvajanja, kadar želite – brez težav z iskanjem.

PRED-IZHOD IN IZHOD ZA SUBWOOFER

Naj RCD-N12DAB zapolni še večje prostore, tako da priključite zunanji ojačevalnik ali nizkotonec za dodatno moč nizkih tonov.

BREZŽIČNI STREAMING

Pretakajte glasbo iz skoraj neomejenih virov prek HEOS Built-in, Airplay ali Bluetooth

HDMI ARC

Opremljen z enim vhodom HDMI ARC, ki omogoča povezavo z enim kablom z združljivo televizijo za povišanje zvoka televizije ter neposredno upravljanje glasnosti z daljinskega upravljalnika televizorja ali ojačevalnika.  

Gumbi za hitro izbiro

S tremi gumbi za hitro izbiro, ki so dostopni neposredno z vrha izdelka ali daljinskega upravljalnika, lahko preprosto shranite svoje najljubše internetne radijske postaje ali nastavite na primer glasnost in vhodni vir s pritiskom enega gumba, brez težav z iskanjem ali potrebo po pritisku več gumbov.  

HEOS Vgrajeno pretakanje

Vgrajena tehnologija HEOS® vam omogoča uživanje v glasbi s Spotifyja, Amazon Music HD, Tidal in drugih ali predvajanje vaših lokalnih glasbenih datotek, shranjenih na NAS. Pametne naprave je mogoče preprosto povezati prek Bluetooth ali Airplay. Z dodatnimi vgrajenimi komponentami HEOS, kot so zvočniki Denon Home, predvajajte vso svojo glasbo v eni ali več sobah v popolni sinhronizaciji. Razpoložljive glasbene storitve se razlikujejo glede na državo. Enostavno upravljanje zagotavlja aplikacija HEOS.  

Podpora za glavne agente za glasovni nadzor

Uživajte v preprostem glasovnem nadzoru in popolni prilagodljivosti vodilnih glasovnih posrednikov. Izgovarjajte ukaze z Amazon Alexa, Google Assistant ali Apple Siri. Prosite za predvajanje vaše najljubše glasbe, povečajte glasnost, preskočite na naslednjo skladbo, preklopite vhode in drugo. Preklapljajte med glasovnimi posredniki ali izberite priljubljenega za uporabo – vi imate nadzor. Funkcionalnost se razlikuje glede na glasovnega posrednika.  

Glasovno upravljanje Amazon Alexa

Uporabite svoj glas za pretakanje svojih najljubših glasbenih storitev prek Alexa z vgrajenim HEOS-om. Prosite Alexa, naj predvaja glasbo. Zvišajte ali zmanjšajte glasnost, začasno ustavite, utišajte in predvajajte naslednjo pesem – vse s svojim glasom. Če želite začeti pretakanje z glasovnimi ukazi Alexa, odprite aplikacijo Alexa in izberite »Spretnosti«. Za omogočanje dodajte HEOS Home Entertainment. Nato pojdite na Smart Home v meniju aplikacije Alexa in izberite Naprave in Odkrij ali recite "Alexa, odkrij moje naprave."  

Glasovni nadzor Google Assistant

Prosite Google Home, GoogleApp ali druge naprave z vgrajenim Pomočnikom Google, da nadzorujejo vsebino v vašem okolju poslušanja. Zaženite glasbo v aplikaciji HEOS, nato prosite Google Assistant za nadzor glasnosti, predvajanje, začasno ustavitev, preskakovanje skladb in drugo. Funkcija »Deluje s Pomočnikom Google« se vedno izboljšuje.  

AirPlay 2 and Apple Siri glasovno upravljanje

Pretakajte zvok iz svojih najljubših glasbenih storitev, kot sta Apple Music in Spotify, ali glejte videoposnetke iz storitev, kot sta YouTube in Netflix, s katerega koli iPhone, iPad, Mac ali Apple TV. Poslušajte zvok, popolnoma sinhroniziran z vašimi zvočniki iz virov AirPlay 2. AirPlay 2 podpira tudi zvok v več prostorih – brezžično pretakajte vsebino v več naprav, združljivih z AirPlay 2 hkrati, z izboljšanim medpomnjenjem zvoka, da zagotovite gladko predvajanje zvoka. AirPlay 2 omogoča nadzor in združevanje združljivih zvočnih naprav v aplikaciji Apple Music ali Home. Uporabite AirPlay 2 v aplikaciji ali z glasom prek Siri.  
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.