Denon CEOL N11 DAB

Rating:
70% of 100
Mini mrežni sprejemnik s podporo za DAB radio, Bluetooth, AirPlay2, Amazon Alexa, Siri ...
Na zalogi
469,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Izkusite skoraj neskončne možnosti zvoka z novim mrežnim sprejemnikom Denon RCD-N11 DAB. Poslušajte svoje najljubše CD-je, radio DAB +, predvajajte svoje sezname predvajanja prek spletnih glasbenih storitev Spotify, Deezer Premium ali TIDAL ali uživajte v zmogljivostih več sob z vgrajeno tehnologijo HEOS.

Poslušate lahko tudi internetne radijske postaje, na voljo pa so tudi dodatne možnosti povezovanja - Bluetooth in AirPlay 2. Ta mini hifi sistem enostavno upravljajte z glasom prek Amazon Alexa, Google Assistant in Siri glasovnih kontrol (Siri prek Apple AirPlay 2).

Sistem je zasnovan za optimalno delovanje zvoka s prilagojeno dvosmerno konfiguracijo zvočnika, ki izboljša jasnost in natančnost (natančnost) zvoka. Ključni element oblikovanja so gumbi na dotik na vrhu omrežnega sprejemnika - samodejno oddajo "lahkoten" odziv. Ta sprejemnik ima dvoslojno površino, odporno na praske, ki zagotavlja udoben občutek pri uporabi.

BREZŽIČNO PREDVAJANJE
Predvajajte svoje osebne glasbene zbirke tudi v visoki ločljivosti. Vse vodilne glasbene storitve so popolnoma integrirane. Poslušajte tudi visokokakovostne radijske postaje DAB + in pretakajte neposredno iz mobilne naprave ali tabličnega računalnika prek povezave Bluetooth ali AirPlay 2.

Zaradi dveh optičnih vhodov in daljinskega upravljalnika televizorja lahko uživate v čudovitem zvoku tega mini hifi sistema, ki je povezan s televizorjem. Izboljšajte zvok iz svojih najljubših filmov, oddaj ali video iger.

HEOS POVEZAVA
Za sistem je značilna kompaktna in elegantna oblika - narejen je tako, da se popolnoma prilega vašemu domu in ga napolni z odličnim zvokom. Z vgrajeno HEOS tehnologijo ima lahko vsaka soba v vašem domu svoj zvok. Če želite, lahko z vgrajenim HEOS-om združite dodatne naprave (na primer brezžični zvočniki, zvočne plošče, AV sprejemniki), da v celotni hiši z domačim omrežjem napolnite celo hišo. Z vgrajenim HEOS-om multiroom pomeni več možnosti.

Izberite želeni zvok ali vir, povečajte glasnost ali preskočite na naslednji zvočni posnetek. Vse to in še več je mogoče s preprostimi glasovnimi ukazi. Sistem je združljiv z napravami Amazon Echo in Alexom in bo vsako željo dobesedno prebral z vaših ustnic.

MINI GLASBENA LINIJA
Mrežni sprejemnik je mogoče dopolniti z elegantna zvočnikoma Denon SC-N10, ki sta narejena ne samo za estetsko dopolnitev sistema CEOL, temveč se z njim ujameta tudi zvokovno. Vsak zvočnik ima visokokakovostni 12-cm nizkotonec / srednjetonsko enoto in 3-cm visokotonec, ki reproducira zvok z izjemno jasnostjo in popolnim tonalnim ravnovesjem. Na voljo sta tudi ločeno, glavno enoto RCD-N11 DAB pa lahko tudi povežete s katerim koli drugim parom zvočnikov.

Poglej manj
Poglej več...

• Bluetooth, AirPlay2, Amazon Alexa, Google Assistant
• Ocenjena izhodna moč: 65 W + 65 W (1 kHz, 4 ohmi, 0,7% THD)
• Dinamična izhodna moč: 80 W + 80 W (4 ohmi)
• Moč: 230 V / 50 / 60Hz
• Poraba energije: 55 W (v pripravljenosti: 0,3 W)
• Vhodni priključki: USB spredaj x 1, Ethernet x 1, AUX vhod x 1, digitalni optični x 2, FM / DAB sprejemnik x 1
• Izhodni priključki: izhod za nizkotonec x 1, izhodni priključki za zvočnike x 2, izhod za slušalke x 1
• Razpoložljive barve: črna, bela, siva
• Mere: 280 x 108 x 305 mm
• Teža: 3,4 kg

Poglej manj
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Poglej več... Ni sorodnih objav. Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.