Denon CEOL N11 DAB

Mini mrežni sprejemnik s podporo za DAB radio, Bluetooth, AirPlay2, Amazon Alexa, Siri ...

Na zalogi
469,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Izkusite skoraj neskončne možnosti zvoka z novim mrežnim sprejemnikom Denon RCD-N11 DAB. Poslušajte svoje najljubše CD-je, radio DAB +, predvajajte svoje sezname predvajanja prek spletnih glasbenih storitev Spotify, Deezer Premium ali TIDAL ali uživajte v zmogljivostih več sob z vgrajeno tehnologijo HEOS.

Poslušate lahko tudi internetne radijske postaje, na voljo pa so tudi dodatne možnosti povezovanja - Bluetooth in AirPlay 2. Ta mini hifi sistem enostavno upravljajte z glasom prek Amazon Alexa, Google Assistant in Siri glasovnih kontrol (Siri prek Apple AirPlay 2).

Sistem je zasnovan za optimalno delovanje zvoka s prilagojeno dvosmerno konfiguracijo zvočnika, ki izboljša jasnost in natančnost (natančnost) zvoka. Ključni element oblikovanja so gumbi na dotik na vrhu omrežnega sprejemnika - samodejno oddajo "lahkoten" odziv. Ta sprejemnik ima dvoslojno površino, odporno na praske, ki zagotavlja udoben občutek pri uporabi.

BREZŽIČNO PREDVAJANJE
Predvajajte svoje osebne glasbene zbirke tudi v visoki ločljivosti. Vse vodilne glasbene storitve so popolnoma integrirane. Poslušajte tudi visokokakovostne radijske postaje DAB + in pretakajte neposredno iz mobilne naprave ali tabličnega računalnika prek povezave Bluetooth ali AirPlay 2.

Zaradi dveh optičnih vhodov in daljinskega upravljalnika televizorja lahko uživate v čudovitem zvoku tega mini hifi sistema, ki je povezan s televizorjem. Izboljšajte zvok iz svojih najljubših filmov, oddaj ali video iger.

HEOS POVEZAVA
Za sistem je značilna kompaktna in elegantna oblika - narejen je tako, da se popolnoma prilega vašemu domu in ga napolni z odličnim zvokom. Z vgrajeno HEOS tehnologijo ima lahko vsaka soba v vašem domu svoj zvok. Če želite, lahko z vgrajenim HEOS-om združite dodatne naprave (na primer brezžični zvočniki, zvočne plošče, AV sprejemniki), da v celotni hiši z domačim omrežjem napolnite celo hišo. Z vgrajenim HEOS-om multiroom pomeni več možnosti.

Izberite želeni zvok ali vir, povečajte glasnost ali preskočite na naslednji zvočni posnetek. Vse to in še več je mogoče s preprostimi glasovnimi ukazi. Sistem je združljiv z napravami Amazon Echo in Alexom in bo vsako željo dobesedno prebral z vaših ustnic.

MINI GLASBENA LINIJA
Mrežni sprejemnik je mogoče dopolniti z elegantna zvočnikoma Denon SC-N10, ki sta narejena ne samo za estetsko dopolnitev sistema CEOL, temveč se z njim ujameta tudi zvokovno. Vsak zvočnik ima visokokakovostni 12-cm nizkotonec / srednjetonsko enoto in 3-cm visokotonec, ki reproducira zvok z izjemno jasnostjo in popolnim tonalnim ravnovesjem. Na voljo sta tudi ločeno, glavno enoto RCD-N11 DAB pa lahko tudi povežete s katerim koli drugim parom zvočnikov.

Denon CEOL N11 DAB
Poglej manj

• Bluetooth, AirPlay2, Amazon Alexa, Google Assistant
• Ocenjena izhodna moč: 65 W + 65 W (1 kHz, 4 ohmi, 0,7% THD)
• Dinamična izhodna moč: 80 W + 80 W (4 ohmi)
• Moč: 230 V / 50 / 60Hz
• Poraba energije: 55 W (v pripravljenosti: 0,3 W)
• Vhodni priključki: USB spredaj x 1, Ethernet x 1, AUX vhod x 1, digitalni optični x 2, FM / DAB sprejemnik x 1
• Izhodni priključki: izhod za nizkotonec x 1, izhodni priključki za zvočnike x 2, izhod za slušalke x 1
• Razpoložljive barve: črna, bela, siva
• Mere: 280 x 108 x 305 mm
• Teža: 3,4 kg

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.