Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Denon RCD-N10 CEOL Sprejemnik

Na zalogi
Only %1 left
SKU
DENRCDN10
Nova verzija priljubljenega Denon CEOL sprejemnika z vgrajeno HEOS tehnologijo.
399,00 €
(kos)

Uživajte v zvoku v stilu minimalizma. Denon CEOL-N10 Hi-Fi-Omrežni CD Sprejemnik z HEOS glasbenim pretakanjem, Bluetooth® in Alexa glasovnim nadzorom je perfekten kompaktni stereo za vse vaše glasbene potrebe.

Z Denon CEOL-N10 so vaše zvočne zmožnosti neskončne. Poslušajte svoje priljubljene CD zgoščenke, pretakajte playliste preko Spotify, Deezer Premium ali Tidal, pojdite v večsobni zvok z vgrajeno HEOS tehnologijo, uporabite Bluetooth ali vaše domače omrežje. Uživajte v spletnem radiju in AirPlay2. Najbolj priročna stvar pa je, da lahko ta mini HiFi sistem nadzirate kar preko glasu in sicer z Amazon Alexa zvokovno združljivostjo. To je tisoče stvari. Je kul, je CEOL.

ALEXA, PREDVAJAJ MOJO SKLADBO.

Izberite zvok ali vir zvoka, ki vam odgovarja in pojačajte glasnost. Preskočite glasbo - vse to in več lahko storite z osnovnimi glasovnimi ukazi. Ker je CEOL-N10 mini sistem kompatibilen z Amazono rešitvijo Echo in Alexa, bo vse prebral iz vaših ustnic.


 

ČUDOVIT GLASBENI DESIGN.

CEOL-N10 je grajen okoli optimalnega zvočnega delovanja s popolnoma na novo postavljeno dvostezno zvočniško konfiguracijo, ki izboljša čistost in glasbeno natančnost. Slišali boste vsak inštrument s kakovostjo navdušencev.

PREJMITE ODLIČNO
HEOS IZKUŠNJO.

Vsaka soba v vašem domu ima lahko svoj HEOS zvok. Ali pa več HEOS kompatibilne naprave lahko napolnijo sobe in hišo z isto glasbo. Z HEOS več sob pomeni več možnosti. Imejte vse pri roku s pomočjo HEOS aplikacije.

 

ELEGANTNI MINIMALIZEM.

CEOL-N10 pride v kompaktnem designu, ki dopolnjuje vaš stil. Čudovit Denon mini sitem je na voljo v črni, beli ali sivi barvi. Sofisticirani industrijski design CEOL-N10 omogoča sistemu, da se neopazno vpelje v vaš dom tako glasbeno kot estetsko.

STREAMANJE IZ NAJBOLJ PRILJUBLJENIH PONUDNIKOV 

• Prefinjen in eleganten dizajn
• CD predvajalnik (WMA ali MP3), sprejemnik AM / FM in vrata USB
• Bluetooth, WiFi, AirPlay 2 in HEOS tehnologija
• Brezžična pretočna glasba iz najbolj priljubljenih glasbenih storitev
• glasovni ukaz Amazon Alexa
• Dva optična vhoda
• Infrardeča (IR) funkcija za daljinski upravljalnik televizorja
• Celovita zvočna rešitev HEOS
• Dolgotrajna dvoslojna odporna na praske

Za več informacij si oglejte stran Denon Ceol

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top