Dynaudio Evoke 50 - Samostoječi Zvočnik

Veliki samostoječi zvočnik za srednje in velike prostore

Na zalogi
2.400,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Dynaudio Evoke 50 je samostoječ zvočnik z visokokvalitetnim 28-milimeterskim visokotoncem, 15-centimetersko srednjetonsko enoto in dvojnim 18-centimeterskim nizkotoncem.

Visokotonec v tem zvočniku je popolnoma nov – imenuje se Cerotar in temelji na ključnih tehnologijah, ki se nahajajo v nagrajenem Esotar Forty visokotoncu, kakor tudi v novem, močnem Esotar 3 visokotoncu, ki se nahaja v Confidence seriji.

Cerotar ima komponento pod nazivom Hexis. To je notranja kupola, ki oblikuje pretok zraka za glajenje frekvenčnega odziva in izničuje neželjene resonance, ki lahko vplivajo na sam zvok. Celoten sistem poganja nov močan magnetni sistem Ferrite+, ki je odgovoren za večjo občutljivost, izboljšano ločljivost detajlov in bolj naraven, ter dinamičen odziv.

Na dnu sta dva 18-centimeterska Esotec nizkotonca. Kakor Cerotar visokotonec, je tudi nizkotonec prevzel tehnologijo iz Confidence in Contour serije, z namenom da bi v serijo Evoke prinesli čim več high-end komponent. Zvočniške enote so narejene iz MSP-ja (magnezij-silikatni polimer). Materijal, ki ga Dynaudio uporablja že več desetletij za izdelavo svojih zvočnikov. Enote omogočajo pravo kombinacijo med enastovnostjo in močjo.

 

Nizkotonec

Nizkotonec v Evoke 20 zvočniku je izdelan iz aluminija, medtem ko je nizkotonec v Evoke 50 izdelan iz bakra. To prinaša čiste base, ki ne potrebujejo prilagodljivosti srednjetonske enote, tako jim je mogoče dati več gibljivih mas. Nizkotonca poganja magnetni sistem Ferrite+, kakor tudi Cerotar visokotonca, ki mu da več kontrole in moči. Evoke 50 je edini zvočnik v seriji, ki ima namensko srednjetonsko enoto, zato so se inženirji v Dynaudio Labs-u odločili, da bodo to enoto naredili posebno. 15-centimeterska enota je izdelana neposredno iz serije Contour - ima neodim magnet, diafragmo debeline 0,4 mm in aluminijasto zvočno tuljavo. Kombinacija neodima in aluminija daje odličen nadzor nad enotami. To je nastavitev, ki omogoča popolno integracijo z nizkotoncem in visokotoncem.

 

Oblikovanje

Oblika zvočnika je moderna, brezčasna in vrhunska. Zvočnik je dostopen v 4 prelepih barvah: Black High Gloss, White High Gloss, Walnut Wood in Blonde Wood.

Poglej manj

• Občutljivost: 87 dB
• IEC upravljanje z energijo: 260 W
• Impedanca: 4 ohmov
• Frekvenčni odziv: 35Hz-23kHz
• Crossover frekvenca: 430/3500Hz
• Woofer: 2x18 cm MSP (magnezij-silikatni polimer)
• Srednjetonec: 15 cm MSP
• Visokotonec: 28 mm Cerotar s Hexis komponentom
• Teža: 26.9 kg
• Dimenzije: 215x1140x307 mm (s podstavkom: 305x1162x373 mm)

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.