Marantz STEREO 70s zagotavlja vrhunski televizijski zvok

Marantz Stereo 70S Zagotavlja Vrhunski Televizijski Zvok

Zvočna izkušnja v tankem, elegantnem dizajnu

Marantz, vodilna avdio znamka v panogi, nadaljuje svojo 70-letno tradicijo ustvarjanja razkošnih zvočnih izkušenj s predstavitvijo povsem novega 2-kanalnega Hi-Fi sprejemnika STEREO 70s. Tanka in prepoznavna zasnova STEREO 70s, zasnovana tako, da deluje kot ojačevalnik polne velikosti, povzdigne vsak dom in se ujema z značilnim toplim, bogatim in podrobnim zvokom, ki ga navdušenci in navdušenci nad luksuzom pričakujejo od Marantza.

 

STEREO 70s odlikuje vrhunska izdelava in brezčasen slog Marantz, hkrati pa vključuje najnovejšo zvočno tehnologijo za zagotavljanje vrhunske izkušnje domačega poslušanja, vključno z:

  • Hiperdinamični ojačevalni moduli (HDAM), razviti tako, da dramatično prekašajo tradicionalne operacijske ojačevalnike na osnovi čipov, ki jih najdemo v običajnih zvočnih izdelkih, da zagotovijo najbolj glasbeni zvok.
  • Drzna zmogljivost in kakovost zvoka ojačevalnika polne velikosti iz kompaktnega 11 cm visokega ohišja, ki prihrani prostor in se prilega tam, kjer običajne komponente ne morejo. Povežite do dva para zvočnikov, ki ju lahko predvajate ločeno ali skupaj.
  • Šest vhodov HDMI, vključno s tremi, ki so združljivi z 8K, in izhod HDMI, ki podpira ARC, da se zagotovi povezljivost s sedanjimi in prihodnjimi komponentami za video vsebine in igre.
  • Združljivost s 192kHz 24-bitnim digitalnim zvokom in datotekami DSD, ki navdušencem omogoča dostop do najnatančnejšega razpoložljivega digitalnega dekodiranja visoke ločljivosti.
  • Vgrajena tehnologija HEOS®, ki uporabnikom omogoča dostop do njihovih najljubših pretočnih vsebin in uživanje v glasbi po vsem domu, ko so povezani z drugimi napravami, ki podpirajo HEOS.

   
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.