Bowers & Wilkins in David Beckham: združitev dveh britanskih simbolov stila in zmogljivosti

Bowers & Wilkins In David Beckham: Združitev Dveh Britanskih Simbolov Stila In Zmogljivosti

 

Britanska zvočna znamka Bowers & Wilkins in svetovna ikona David Beckham sta se združila, da bi ustvarila edinstveno zavezništvo sloga in zvoka, kjer se Davidov prefinjen okus sreča z neomajno težnjo Bowers & Wilkins po popolnosti. 

Ta objava označuje začetek dolgoročnega partnerstva, ki bo raziskalo odnos Davida Beckhama do glasbe in posebno vlogo, ki jo igra v njegovem življenju. Kot dolgoletni oboževalec blagovne znamke se je David Beckham odločil za sodelovanje z Bowers & Wilkins zaradi njenega neprekosljivega ugleda zvočne odličnosti, izdelave in vrhunskega dizajna, ki je vodilni v razredu.

David Beckham je dejal: “ Že leta sem oboževalec Bowers & Wilkins in ponosen lastnik številnih njihovih izdelkov. Zmogljivost in dizajn sta mi bila vedno pomembna, zato se je to partnerstvo zdelo naravno prileganje. 

 

Od glasbenih vplivov njegovih staršev do njegove uspešne nogometne kariere je bila glasba za Davida vedno pomembna, saj je bila glasbena podlaga za nekatere njegove največje predstave na igrišču in je zaznamovala posebne trenutke zanj in njegovo družino.

» Glasba je vedno igrala veliko vlogo v mojem življenju. Lahko slišim pesem in se natančno spomnim, kje sem bil in kaj sem počel. V naši družini, ko se zgodijo posebni trenutki, jih vedno spremlja kakšna pesem. David Beckham

Dolgoročno partnerstvo se začne z novo kampanjo, ki vključuje nagrajene brezžične slušalke Bowers & Wilkins za odpravljanje hrupa, Px8 , ki Davidu prinašajo kombinacijo izjemne zmogljivosti, vrhunskega dizajna in neprimerljivega udobja. 

Giles Pocock, podpredsednik oddelka za trženje blagovnih znamk, je dejal: "Z veseljem pozdravljam Davida v družini Bowers & Wilkins. To je partnerstvo, ki temelji na avtentičnosti, z Bowers & Wilkins in Davidom Beckhamom, ki si delita predanost zmogljivosti, izdelavi in ​​slogu. Mi smo navdušen, da bom partnerstvo oživel v prihodnjih mesecih."

Več o partnerstvu na bowerswilkins.com/davidbeckham 

O podjetju Bowers & Wilkins

Podjetje Bowers & Wilkins, ustanovljeno v Združenem kraljestvu leta 1966, je že več kot 50 let v ospredju visokozmogljivega zvoka. Bowers & Wilkins oblikuje in izdeluje natančne domače zvočnike, slušalke, namestitve po meri in avtomobilske avdio izdelke, ki postavljajo nove standarde za inovacije in kakovost zvoka ter so si prislužili nešteto nagrad in priznanj vodilnih svetovnih snemalnih studiev in glasbenikov. Sloves Bowers & Wilkins temelji na neomajni zasledovanju najboljšega možnega zvoka in neprekosljive glasbene izkušnje. Več o tem na bowerswilkins.com .

O Davidu Beckhamu

David Beckham je eden najuspešnejših angleških nogometašev. Z 20-letno kariero je David igral za nekatere najuspešnejše klube na svetu, vključno z Manchester Unitedom in Real Madridom, pa tudi za angleško ekipo, katere kapetan je bil šest let. David je bil prvi angleški igralec, ki je osvojil naslov prvaka v štirih državah: Angliji, Španiji, ZDA in Franciji.

Leta 2018 je David izpolnil življenjsko ambicijo, da postane lastnik nogometnega kluba, ko je njegova skupina prejela franšizo Major League Soccer za mesto Miami. Inter Miami CF je bil uradno objavljen septembra 2018 z Davidom kot predsednikom kluba.

Vse svoje življenje je David zavezan podpiranju dobrodelnih organizacij in projektov, ki si prizadevajo spodbuditi spremembe na bolje. David je skoraj 20 let delal z UNICEF-om kot ambasador dobre volje, vloga, ki spodbuja in ščiti pravice najbolj ranljivih otrok na svetu. Leta 2015 je David ustanovil sklad 7 z UNICEF-om – edinstveno partnerstvo, ki ranljivim in prikrajšanim otrokom daje priložnost, da dosežejo svoj polni potencial. David se zavzema tudi za No More Malaria, pri čemer uporablja svojo platformo za zagotovitev, da svet in njegovi voditelji slišijo nujno sporočilo o boju proti malariji. Medtem ko David kot predsedujoči ambasador Britanskega modnega sveta (BFC) pomaga promovirati in negovati britansko modo in kreativne industrije Združenega kraljestva.

O Masimu

Masimo je globalno podjetje za medicinsko tehnologijo, ki razvija in proizvaja široko paleto vodilnih tehnologij za spremljanje v panogi, vključno z inovativnimi meritvami, senzorji, monitorji bolnikov ter rešitvami za avtomatizacijo in povezljivost. Poleg tega Masimo Consumer Audio združuje osem legendarnih avdio znamk, vključno z Bowers & Wilkins, Denon, Marantz in Polk Audio. Njihovo poslanstvo je izboljšati življenje, izboljšati rezultate bolnikov in zmanjšati stroške oskrbe.

Povezani Izdelki

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.