Bowers & Wilkins in McLaren Automotive predstavljata Zeppelin McLaren Edition

Bowers & Wilkins In Mclaren Automotive Predstavljata Zeppelin Mclaren Edition
  • Nagrajeni brezžični zvočnik Bowers & Wilkins Zeppelin je dobil novo barvo, ki jo je navdihnil McLaren, z zaključkom Galvanic Grey in Papaya Orange.
  • Zeppelin McLaren Edition se pridružuje zelo uspešni izdaji Px8 McLaren Edition v portfelju izdelkov za sodelovanje, ki jih je navdihnilo dolgoletno partnerstvo.
  • Predstavitev uvaja tudi nadgrajeno možnost povezovanja v več prostorih za Zeppelin
  • Šestdeset kosov omejene izdaje, navdihnjenih s 60-letnico McLarna in z legendarnim logotipom Speedy Kiwi kot referenco na zapuščino Brucea McLarna, je ekskluzivno na voljo pri izbranih prodajnih mestih McLarna.
Bowers & Wilkins, priznana britanska premium avdio znamka, je v sodelovanju z dolgoletnim partnerjem McLaren Automotive predstavila novo različico svojega nagrajenega brezžičnega zvočnika. Predstavljamo novo Zeppelin McLaren Edition. Nova različica, ki jo je navdihnil McLaren, praznuje partnerstvo med dvema vodilnima znamkama in McLarnovo 60. obletnico.  

Najboljši zvok v razredu se združuje z legendarnim McLarnovim dizajnom

Po uspehu slušalk Px8 McLaren Edition je Bowers & Wilkins ustvaril posebej zasnovano različico svojega brezžičnega zvočnika Zeppelin s prefinjenim zaključkom Galvanic Grey in subtilnimi poudarki Papaya Orange, ki jih je navdihnil oblikovalski pristop McLaren Automotive.

Zeppelin McLaren Edition, ki odraža McLarnovo tehnično in na zmogljivosti usmerjeno estetiko, ponuja visoko zmogljivo kakovost zvoka – sinonim za Bowers & Wilkins, v kombinaciji z dizajnom, ki oboževalce McLarna povezuje z vizualno identiteto znamke McLaren.

Preoblikovan za dobo pretakanja

Zeppelin je popoln stereo sistem v eni komponenti, brezžični pametni zvočnik, zasnovan za dobo pretakanja. Vsebuje pogonske enote referenčne kakovosti, razporejene v namenskih levih in desnih sklopih zvočnikov okoli osrednjega velikega nizkotonca, vse pa napajajo 240 W ojačevalniki. Rezultat je stereo zvok, ki napolni prostor in mu ni para nobena konkurenca.

Nadgrajena zmogljivost za več sob in nove storitve pretakanja

Sočasno z lansiranjem novega modela Zeppelin McLaren Edition je Bowers & Wilkins uvedel večsobno brezžično zmogljivost. Novi model z vsemi združljivimi zvočniki Zeppelini bo zdaj imel koristi od razširjene multiroom združljivosti s portfeljem brezžičnih zvočnikov Panorama 3 in Formation . To uporabnikom Bowers & Wilkins omogoča brezhibno povezovanje in konfiguracijo domačega brezžičnega sistema zvočnikov, vse preprosto nastavljeno in nadzorovano prek aplikacije Bowers & Wilkins Music za izjemno preprosto uporabo.

Po navdihu 60 let McLarna

Bowers & Wilkins napoveduje tudi omejeno proizvodnjo različice Zeppelina, ustvarjenega za praznovanje 60. obletnice zapuščine McLarna in Brucea McLarna. Izdelanih bo le šestdeset kosov Zeppelin McLaren 60th Anniversary Edition .

Ta omejena izdaja vsebuje barve, ki so jih navdihnile dirkaške livreje, vključno z živahno oranžno barvo, ki daje takoj prepoznavni silhueti Zeppelina še bolj značilno estetiko, medtem ko Speedy Kiwi na zadnji strani izdelka izkazuje poklon pionirski viziji Brucea McLarna. Šestdeset omejenih izdaj modelov je na voljo izključno pri izbranih prodajalcih McLarna po vsem svetu.

Dolgoročno partnerstvo, ki temelji na uspešnosti

Od leta 2015 je Bowers & Wilkins odgovoren za razvoj visokozmogljivih avdio sistemov, ki jih najdemo v superšportnih in hiperšportnih avtomobilih McLaren Automotive. Partnerstvo je zgrajeno na trdnih tehničnih temeljih, hkrati pa je zakoreninjeno v skupnih vrednotah obeh znamk, ki zagotavljajo najvišjo možno raven zmogljivosti.

Pred kratkim je Bowers & Wilkins tesno sodeloval z McLarnovimi oblikovalskimi in inženirskimi ekipami, da bi ustvarili in optimizirali avdio sistem, ki ga najdemo v najnovejšem superšportniku podjetja – McLarnu 750S . Tako kot njegovi predhodniki ima tudi 750S najnovejše tehnologije zvočnikov, razvite v Southwateru, kjer od leta 2019 domuje skupina za raziskave in razvoj Bowers & Wilkins in je le 30 milj od tehnološkega centra McLaren v Wokingu.

Dan Shepherd , podpredsednik oddelka za licenciranje in partnerstva za Bowers & Wilkins, je komentiral: »Z veseljem predstavljam najnovejši dodatek k našemu razširjenemu portfelju izdelkov v sodelovanju z našimi partnerji pri McLaren Automotive. Izdaja Zeppelin McLaren se pridružuje zelo uspešni izdaji Px8 McLaren in ustvarja edinstveno privlačno in inovativno paleto brezžičnih izdelkov, za katere sem prepričan, da bodo našli kupce med oboževalci McLarna in Bowers & Wilkins.”
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.