Aston Martin predstavil Bowers & Wilkins kot uradnega avdio partnerja!

Aston Martin Predstavil Bowers & Wilkins Kot Uradnega Avdio Partnerja!
Dve legendarni britanski znamki, Aston Martin in Bowers & Wilkins, sta napovedali vznemirljivo novo avdio partnerstvo. Vozniki Aston Martina, natančneje modela DB12, bodo lahko prvič uživali v novo razvitem zvočnem sistemu Bowers & Wilkins Surround. V iskanju ultimativne senzorične izkušnje sta inženirski ekipi svetovnega razreda iz Bowers & Wilkins in Aston Martin sodelovali pri razvoju izbirne nadgradnje sistema prostorskega zvoka. Z uporabo tehnologij in inovacij, ki jih najdemo v vodilnih zvočnikih in avdio izdelkih Bowers & Wilkins, je bil ta sistem po meri akustično zasnovan tako, da zagotavlja resnično spektakularno izkušnjo poslušanja. Lastniške visoko zmogljive tehnologije, kot so aluminijasti visokotonci z dvojno kupolo in pogonske enote srednjega tona Continuum, dajejo temu prostorskemu sistemu s 15 zvočniki, dvojno ojačanim 1170 W, uravnotežen in natančen zvok. Hkrati namenski glavni 3D zvočniki in zmogljiv nizkotonec zagotavljajo najbolj razburljivo zvočno izkušnjo v Aston Martinu. Impresivna kakovost vrhunskega avdio sistema je dosežena s popolno lokacijo, smerjo in simetrijo zvočnikov, ki so premišljeno vdelani globoko v strukturo modela avtomobila DB12 – vse to je rezultat tesnega sodelovanja med Aston Martin in inženirji Bowers & Wilkins. aston martin Luksuzni avtomobil Aston Martin DB12 je bil predstavljen na veliki premieri med mednarodnim filmskim festivalom v Cannesu 24. maja 2023, njegove temeljne vrednote visoke zmogljivosti in neverjetnega razkošja pa vodijo naslednjo generacijo športnih avtomobilov Aston Martin. DB12 napoveduje novo dobo modelov avtomobilov Aston Martin, ki jih zaznamujejo neverjetne zmogljivosti, brezhibna integracija naprednih tehnologij ter vzvišen slog in izjemna izdelava, po katerih je znamka znana. Med razvojnim procesom avdiosistema med Aston Martinom in Bowers & Wilkins je bilo že od samega začetka jasno, da obe slavni znamki utelešata zgoraj omenjene lastnosti, delita enake poslovne vrednote, s poudarkom na tehničnih inovacijah in strasti do visoke zmogljivosti. Ob praznovanju skupne vizije lansiranje avtomobila DB12 primerno označuje začetek uradnega partnerstva, ki bo imelo za posledico nadaljnje sodelovanje in prizadevanje za višje ravni zmogljivosti. aston martin

Aston Martin DB12

DB12, označen kot prvi Super Tourer na svetu, opredeljuje novo lastno kategorijo. Prinaša kvantni premik v športnem značaju in dinamičnih zmogljivostih ter združuje briljantno vozno izkušnjo z izjemno prefinjenostjo, vrhunsko tehnologijo in razkošnim luksuzom. Opremljen z izjemno zmogljivostjo in vodljivostjo, da zadovolji tudi najzahtevnejše voznike, je natančno izbrušeno podvozje popolnoma usklajeno z vodilnim pogonskim sklopom V8 Twin Turbo s 680 KM/800 NM. Rezultat je energičen Aston Martin, ki sije s pristnostjo, zmogljivostjo in strastjo, da zagotovi izkušnjo vožnje, ki ji ni para. Napoved modela DB12 prihaja, ko Aston Martin v letu 2023 praznuje 2 pomembni obletnici: monumentalno 110. obletnico znamke in 75 let slavne linije modelov DB.

Bowers & Wilkins Surround ozvočenje

Prostorski zvočni sistem Bowers & Wilkins se prvič pojavlja kot opcija v avtomobilih Aston Martin in se osredotoča na konfiguracijo s 15 zvočniki, 14-kanalni ojačevalnik in najsodobnejšo tehnologijo obdelave zvoka.

5 x Bowers & Wilkins 25-mm Nautilus visokotonci z dvojno kupolo iz aluminija

Aluminijasti visokotonci z dvojno kupolo Bowers & Wilkins Nautilus, ki se nahajajo na armaturni plošči, vratih in za B-stebričkom, izhajajo iz legendarnega zvočnika Bowers & Wilkins Nautilus s spiralnimi difuzijskimi kanali, ki absorbirajo odbit zvok z zadnje strani vsakega gonilnika visokotonca. Resonance so čim manjše za neverjetno podrobno in močno izkušnjo poslušanja, kjer slišite le zvok, ki je del izvedbe. bowers & wilkins

5 x Bowers & Wilkins Continuum srednjetonske enote

Srednjetonski zvočniki 100 mm Continuum, nameščeni v neposredni bližini visokotonskih zvočnikov, predstavljajo rezultat osemletnega razvoja in velik korak naprej pri zmogljivosti srednjetonskih zvočnikov. Avtentičnost in natančnost v reprodukciji glasov in instrumentov ustvarja resnično realističen zvok v modelu avtomobila DB12. Na podlagi načel nadzora in optimizirane prožnosti je tkana kompozitna konstrukcija skrbno dušena, da absorbira neželene resonance, kar ima za posledico čistejši srednjetonski zvok z nižjim neželenim šumom in bolj odprto, nevtralno delovanje. S čudovitim srebrnim zaključkom je Continuum Cone enako privlačen kot tehnološko napreden.

Tehnologija z visokotoncem na vrhu

Tehnologija visokotonca na vrhu omogoča, da je visokotonec ločen od preostalega ohišja, da se zmanjša obarvanost. V avtomobilu tudi zmanjša odboj zvoka od vetrobranskega stekla, namesto da bi zvok usmeril neposredno na potnike. Rezultat je izboljšana jasnost sistema in zvok, ki je podrobnejši, jasnejši in bolj naraven. Trije vgrajeni visokotonci ponosno stojijo na armaturni plošči avtomobila DB12 in dopolnjujejo visoko oblikovano notranjost. Novo partnerstvo obljublja zagotavljanje višje ravni zmogljivosti, tehnologije in vpletenosti voznika z razširitvijo izkušnje Aston Martina na glasbo in avdio v avtomobilu – ključni komponenti navdušenja pri vožnji. Izvršni podpredsednik in glavni kreativni direktor pri Aston Martinu, Marek Reichman, je izjavil, da je v novi generaciji športnih avtomobilov natančno (moderno) izdelana notranjost ključnega pomena za zagotavljanje popolnoma impresivne, čustvene, človeške izkušnje: »Samo čisti zvok naših motorjev že prinaša občutek in globoka čustva. In zdaj, z dodatkom resnično prodornega zvoka, ki je tako jasen prek na novo razvitega avdio sistema, smo notranjost uskladili z novimi inovacijami in tehnologijami, tako da naši vozniki občutijo energijo, mir in razkošje – vse naenkrat.« Dodal je, da njihovi partnerji pri Bowers & Wilkins zagotavljajo sistem, ki izpolnjuje vse oblikovalske ambicije in zagotavlja, da je videti tako impresivno, kot se sliši, vozniki pa ga uporabljajo, ker želijo ustvariti lastno popolno izkušnjo. Dan Shepard, podpredsednik za licenciranje in partnerstva pri Bowers & Wilkins, je opozoril, da je sodelovanje med Bowers & Wilkins in Aston Martinom naravno ujemanje, pri čemer obe znamki slavita svojo britansko dediščino, hkrati pa sta znani po inovativnosti in ustvarjanju razburljivih izkušenj. »Tako kot zvočna integracija v avtomobilih bo to vznemirljivo novo partnerstvo pripeljalo tudi do okrepljenega sodelovanja med znamkama v prihodnosti. S ponosom se veselimo naslednjega poglavja,« je dodal Shepard.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.