Audio Technica predstavlja nove brezžične slušalke ATH-TWX7

Audio Technica Predstavlja Nove Brezžične Slušalke Ath-Twx7
 
Slušalke so postale sestavni del vsakdana, od uživanja v glasbi in drugih digitalnih vsebinah do komuniciranja s prijatelji in družino. Zato je smiselno izbrati samo par, ki zagotavlja dosledno, brezhibno zvočno izkušnjo.
 
 
Brezžične slušalke Audio Technica ATH-TWX7 z odpravljanjem šumov ponujajo svobodo prilagajanja vašemu zvočnemu okolju, medtem ko ste na poti, podpora za kodek LDAC pa zagotavlja visokokakovosten brezžični zvok visoke ločljivosti. Te kompaktne slušalke imajo eleganten dizajn, ki ustreza vsakomur, medtem ko njihova zanesljivost zagotavlja visoko raven udobja, ne glede na to, ali jih uporabljate za delo ali igro.
 
Slušalke so opremljene s številnimi uporabnimi funkcijami za vsakodnevno uporabo, vključno s funkcijo poslušanja , ki vam omogoča, da zaznate zvoke iz okolja tudi med uporabo, in govorno funkcijo , ki vam omogoča, da slišite obvestila, ko nakupujete ali npr. železniška postaja. 
 
 
Slušalke, zasnovane za napredno komunikacijsko zmogljivost, vključujejo dva načina kakovosti klica za različne situacije, od klepeta s prijatelji in družino do sodelovanja v konferenčnih klicih. Edinstvena funkcija zvočne pokrajine omogoča uporabnikom tudi poslušanje sproščujočih zvokov za boljšo koncentracijo in sprostitev, vključno z visokokakovostnimi zvoki narave.
 
Ustvarite prilagojeno izkušnjo poslušanja s slušalkami ATH-TWX7.
 
 
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.