Bowers & Wilkins 700 S3 Signature serija zvočnikov obljublja "Perfection Perfected"

Bowers & Wilkins 700 S3 Signature Serija Zvočnikov Obljublja "Perfection Perfected"

Modeli 702 S3, 705 S3 in HTM71 S3 so deležni Signature prenove

Podjetje Bowers & Wilkins je v svoj Signature Club sprejelo tri člane svoje priljubljene serije zvočnikov 700 S3 . Če paru zvočnikov dodelite Signature , običajno vključuje uporabo standardnega modela ter dodajanje več prefinjenosti in poliranja, pogosto vključno z nadgrajenimi notranjimi tehnologijami in ekskluzivnimi zunanjimi oblogami.

Čas je, da prostostoječi 702 S3 , bookshelf 705 S3 in sredinski zvočnik HTM71 S3 vstopijo v klub Signature. Nove člane odlikujejo posebni zaključki: Midnight Blue Metallic ali Datuk Gloss leseni furnir, medtem ko edinstvena plošča z logotipom Signature, ki se nahaja na zadnji plošči zvočnika, pričara njihovo ekskluzivnost.

Največji od treh novih modelov, 702 S3 Signature , je trosistemski samostoječi zvočnik, ki temelji na specifikacijah vodilnega modela 702 S3 Bowers & Wilkins. Osrednji del 702 S3 Signature je visokotonec s karbonsko kupolo, izboljšan z dodatkom zaščitne mreže za visokotonec, ki je bila prej vidna v modelih serije 800 Signature. To skupaj s srednjetonskim gonilnikom Continuum Cone proizvaja "čist vpogled brez napora" in "odprt, prostoren zvok". 

702 S3 Signature ima tudi koristi od izboljšav svoje kretnice v prizadevanju za večjo zvočno preglednost ter nadgrajenimi kondenzatorji in induktorji. Poleg tega novi model ponuja nadgrajene sponke za zvočnike, opremljene z medeninastimi jedri za čistejši pretok signala do zvočnika.

Podobno vključuje 705 S3 Signature novo rešetko visokotonca v prizadevanju za bolj odprt, pregleden zvok ter izboljšan sistem crossover z novimi kondenzatorji in upori. 705 S3 ima povsem novo vzmetenje pogonske enote za gonilnik srednjega tona za ostrejše, jasnejše srednje tone in večjo razširitev nizkih tonov. 

Končno dobra novica za ljubitelje domačega kina - center zvočnik je prvič prejel preobrazbo Signature, čast pa je pripadla uveljavljeni enoti HTM71 S3. 3-sistemski HTM71 S3 Signature ima isto vezje visokotonca kot 702 in 705 S3 Signature zgoraj, s sredinsko nameščeno srednjetonsko enoto Continuum Cone. 

HTM71 S3 Signature ima dvojne 13-centimetrske bas gonilnike, ki okrepijo zvočnik z "močno, popolnoma razširjeno predstavitvijo" na spodnjem koncu. Podobne izboljšave komponent crossoverja in vhodnih terminalov ohranjajo ta osrednji zvočnik v koraku s svojimi novejšimi brati in sestrami.

Po besedah ​​Dava Sheena , predsednika znamke Bowers & Wilkins : " Nova serija Signature 700 predstavlja pomembno razširitev našega portfelja Signature in prepričan sem, da jo bodo ocenjevalci in naše stranke po vsem svetu z navdušenjem sprejeli. "

Zvočniki Bowers & Wilkins 700 S3 Signature bodo na voljo v barvah Midnight Blue Metallic ali Datuk Gloss .

Predvidene cene so naslednje:

  • 702 S3 Signature: 8500 € za par
  • 705 S3 Signature: 4000 € za par
  • HTM71 S3 Signature: 2500 € za kos

Za vse dodatne informacije vezane na prihod nove serije 700 S3 Signature spremljajte našo spletno stran.

 

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.