Bowers & Wilkins na novo definira kakovost zvoka in vrhunski dizajn v brezžičnih NC slušalkah Px8

Bowers & Wilkins Na Novo Definira Kakovost Zvoka In Vrhunski Dizajn V Brezžičnih Nc Slušalkah Px8
  • Px8 gradi na izjemnem sprejemu, ki ga je prejel nedavno predstavljeni in nagrajeni Px7 S2, z izboljšano kakovostjo zvoka, dizajnom in zaključkom.
  • Povsem novi ogljikovi stožci ultra visoke ločljivosti – pod kotom znotraj vsake ušesne školjke – zagotavljajo manjše popačenje in boljšo ločljivost za zvok referenčne kakovosti.
  • Novi luksuzni materiali vključujejo ročaje iz tlačno litega aluminija, diamantno rezane svetle kovinske poudarke in oblazinjenje iz usnja Nappa, ki je na voljo v rjavi ali črni barvi.
Podjetje Bowers & Wilkins je predstavilo svoje nove vrhunske brezžične slušalke Px8. Na podlagi vsesplošnega priznanja večkrat nagrajenega modela Px7 S2, novi Px8 postavlja nova merila za zvok, izdelavo in končno obdelavo v kategoriji aktivnih brezžičnih NC slušalk. b&w-px8-tan   Srce Px8 je ista aktivna brezžična NC platforma (z zmanjšanjem hrupa), kot jo najdemo v Px7 S2, ki je ena izmed najbolje zvenečih slušalk v svojem razredu. V Px8 je ta zvezdniška zmogljivost povzdignjena na še večjo višino podrobnosti, ločljivosti in prostornosti zahvaljujoč povsem novim prilagojenim pogonskim enotam 40 mm Carbon Cone. Po navdihu pogonskih enot Carbon Dome, uporabljenih v zelo uspešnih zvočnikih serije Bowers & Wilkins 700, nove karbonske membrane Px8 zagotavljajo neprimerljivo kombinacijo ultra hitrega odziva in izjemno nizkega popačenja v celotnem frekvenčnem območju. Rezultat so ločljivost, podrobnosti in čas, ki presegajo visoko lestvico, ki jo je postavil Px7 S2, kar zagotavlja še bolj privlačno in naravno glasbeno izvedbo, ki je bližje pravemu zvoku izvajalčevega namena kot kdaj koli prej. b&w-px8-black Tako kot pri Px7 S2 so zvočniki Carbon Cone v Px8 skrbno nagnjeni znotraj vsake ušesne školjke, da zagotovijo enakomerno razdaljo do poslušalčevega ušesa od vsake točke na površini vsakega zvočnika, da ustvarijo bolj poglobljeno in zelo natančno zvočno kuliso. Rezultat je najboljša kakovost zvoka, ki jo je Bowers & Wilkins kadarkoli zagotovil s parom brezžičnih slušalk.

Novi vodja na področju oblikovanja slušalk

Dizajn Px8 je tako navdihujoč kot njegova kakovost zvoka. Nove slušalke, ki so na voljo v dveh barvah, črnem ali rumenorjavem usnju, imajo sedaj strukturo roke iz tlačno litega aluminija, ki se sklicuje na oblikovalski jezik Bowers & Wilkins, ter diamantno rezan svetel rob na vsaki eliptični plošči z logotipom. Ušesne školjke, blazinice iz spominske pene in naglavni trak so okrašeni z mehkim, razkošnim usnjem Nappa za vrhunski vrhunski občutek. Te izbire oblikovanja in materialov skupaj zagotavljajo, da Px8 samozavestno uveljavlja položaj Bowers & Wilkins kot vrhunske avdio znamke kot nobena druga v kategoriji.

Neprimerljiv zvok visoke ločljivosti

Tako kot Px7 S2 tudi Px8 uporablja Qualcommovo brezžično tehnologijo aptXTM Adaptive za zagotavljanje najboljše možne kakovosti zvoka iz združljivih telefonov, tablic in računalnikov. Podprte so tudi USB-C in 3,5 mm analogne kabelske povezave, pri čemer sta obe vrsti kablov vključeni v ohišje, ki je priloženo izdelku. Ne glede na to, ali uporabljate brezžične ali žične povezave, Px8 združuje svojo izjemno zmogljivo konfiguracijo gonilnika z zmogljivim DSP (Digital Signal Processing), ki ga je razvil Bowers & Wilkins, za zagotavljanje izjemne 24-bitne kakovosti zvoka visoke ločljivosti iz vodilnih pretočnih storitev.

Zmanjšajte hrup, ne vaše glasbe

Px8 uporablja isto lastniško optimizirano tehnologijo NC Bowers & Wilkins kot Px7 S2 za učinkovito izničenje neželenega hrupa – kar je bistveno, brez ogrožanja muzikalnosti v procesu. Šest visoko zmogljivih mikrofonov deluje skupaj, da zagotovi najboljše rezultate: dva merita izhod vsake pogonske enote, dva se odzivata na hrup okolice iz zunanjega sveta in dva zagotavljata izjemno jasnost glasu z izboljšanim odpravljanjem šumov. Tako kot pri Px7 S2 je bila zmogljivost sistema dodatno izboljšana s približevanjem dveh zunanjih mikrofonov, prilagajanjem kota vsakega mikrofona za izboljšanje zajemanja glasu in prestavljanjem drugega mikrofona za zmanjšanje motenj hrupa vetra.

Preboj v uporabniški izkušnji

Kar je zelo razburljivo za uporabnike naprav Bowers & Wilkins, je, da bo lansiranje Px8 vodilo do velike nadgradnje za glasbeno aplikacijo Bowers & Wilkins. Glasbena aplikacija bo od lansiranja uporabnikom Px8 omogočala pretakanje izbrane glasbe neposredno iz svoje mobilne naprave v slušalke s podporo za Deezer, Qobuz in TIDAL. Ista funkcionalnost se bo pojavila za lastnike Px7 S2 na dan predstavitve Px8. Kot samo en primer prednosti te prelomne funkcije lahko stranke Bowers & Wilkins zdaj preprosto zamenjajo svojo izkušnjo poslušanja doma – na primer prek Zeppelina ali para Formation Duo stereo zvočnikov. Bowers & Wilkins Px8
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.