Bowers & Wilkins napoveduje novo serijo 600 – prvi korak ljubiteljev glasbe v True Sound

Bowers & Wilkins Napoveduje Novo Serijo 600 – Prvi Korak Ljubiteljev Glasbe V True Sound
Kako izboljšati večkrat nagrajeno serijo zvočnikov, ki velja za najboljšega v razredu? Svetovno znana premium avdio znamka Bowers & Wilkins po treh desetletjih ustvarjanja referenčnega standarda za visoko zmogljive zvočnike lansira svojo novo serijo 600 S3. Osma generacija ene najbolj cenjenih HiFi serij vključuje nekaj najobsežnejših nadgradenj serije 600. Serija 600 je vedno igrala ključno vlogo v portfelju Bowers & Wilkins – nenazadnje kot druga najdaljša neprekinjeno razpoložljiva serija podjetja po ikonični seriji 800 Diamond. V času, ko vse več poslušalcev zahteva višjo kakovost zvoka, bodisi prek vinila ali pretakanja v visoki ločljivosti, je serija 600 S3 popoln prvi korak k doživljanju "pravega zvoka", kot si ga je zamislil umetnik - zaradi česar je idealna vstopna točka v blagovno znamko Bowers & Wilkins. Nova serija vključuje štiri različne modele: samostoječi 603 S3, velik bookshelf zvočnik 606 S3, majhen bookshelf zvočnik 607 S3 in HTM6 S3, namenski osrednji kanal za domači kino. Vsak model je na voljo v več barvah – hrast, bela ali črna. [caption id="attachment_14953" align="alignnone" width="1024"]Bowers & Wilkins 603 S3 Bowers & Wilkins 603 S3[/caption] Talno stojalo FS-600 je na voljo v srebrni ali črni barvi za popolno izbiro kompleta. Vsi novi modeli so zasnovani tako, da optimalno delujejo skupaj v različnih kombinacijah kot del sistema za domači kino serije 600 S3, ki se popolnoma integrira z namenskim središčnim kanalom HTM6 S3 in enim od obstoječih aktivnih globokotonskih zvočnikov ASW608 ali ASW610.

Popolnoma nov visokotonec s kupolo iz titana (Titanium Dome) zagotavlja prefinjenost in ločljivost

Bowers & Wilkins razvija in izdeluje vse ključne komponente zvočnikov "lastno" in skozi čas združuje zgoraj omenjene inovativne tehnologije. Ta pristop se nadaljuje z novimi modeli serije 600 S3, ki imajo vse obsežne spremembe v vseh vidikih njihove akustične zmogljivosti. Številne nove komponente izhajajo iz serije 700 S3 in so vključene v preoblikovano in izboljšano konstrukcijo omare. Najpomembnejši uvod v novo serijo 600 S3 je popolnoma nova tehnologija kupole za visokotonce - titanium dome. Novi visokotonec je dvodelna konstrukcija z zelo tanko, lahko, a močno 25-mikronsko glavno kupolo, zavarovano z drugim 30-mikronskim obročem iz titana. Ta nova zasnova je nameščena v znatno podolgovati obliki polnilnega sistema cevi, ki se zgleduje po zasnovi, ki je bila nedavno predstavljena v novi seriji 700 S3. Sistem daljše obremenitve zmanjša resonančno frekvenco za kupolo in vodi do bolj odprtega zvoka, tj. nanj manj vpliva kabinet, v katerem se nahaja. [caption id="attachment_14954" align="alignnone" width="1024"]Bowers & Wilkins 607 S3 Bowers & Wilkins 607 S3[/caption] Poleg tega nova kupola iz titana uporablja ploščo za pritrditev membrane serije 700 S3 za boljšo, bolj odprto razpršitev in vključuje najnovejšo, bolj odprto zasnovo rešetke visokotonca neposredno iz nedavno predstavljene serije 800 Signature. Ta kombinacija vseh teh novih tehnologij zagotavlja, da novi visokotonec zagotavlja bolj gladek, bolj prefinjen zvok brez žrtvovanja ločljivosti ali podrobnosti.

Nadgradnje nagrajene serije 700

Bowers & Wilkins' Continuum Cones so še naprej značilni za celotno novo serijo 600 S3 z dodatkom zmogljivejših sklopov motorjev serije S3 serije 700 z nižjim popačenjem za gonilnike srednjega in bas/srednjetonca. Nizkotonci s papirnato membrano v 603 S3 imajo zdaj sisteme 703 S3. Crossoverji so bili posodobljeni tako, da vključujejo visokokakovostne, nadgrajene bypass kondenzatorje serije 700 S3, ki zagotavljajo večjo ločljivost in preglednost. Tudi omare serije 600 S3 so bile deležne obsežnih izboljšav. Visokotonski zvočnik in glavna zvočna enota sta zdaj nameščeni bližje skupaj z uporabo sekajočih se obročev za izboljšanje integracije in stereo slike. Na zadnji strani zvočnika je nov predal za terminale, vzet iz serije 700 S3, pritrjen na specifikacijo nizkotonskih vrat omenjene serije, kar izboljša zmogljivost in ustvari trdnejšo ohišje. Togost ohišja je dodatno izboljšana z nadgradnjo notranjih opornikov na kakovostnejši les. Nazadnje, spodnji del 606 S3 in 607 S3 zdaj vključuje navojne kovinske vložke, ki omogočajo varnejšo pritrditev zvočnikov na zgornjo ploščo novega stojala FS-600 S3. [caption id="attachment_14952" align="alignnone" width="1024"]Bowers & Wilkins 606 S3 & FS-600 S3 Bowers & Wilkins 606 S3 & FS-600 S3[/caption] Z lastnim razvojem vseh teh ključnih tehnologij je Bowers & Wilkins lahko ponudil pomembne nadgradnje zmogljivosti za celotno svojo novo ponudbo, hkrati pa ohranil izjemno vrednost za denar. Preprosto povedano, serija 600 S3 še naprej ponuja komponente in tehnologije višje kakovosti kot katera koli primerljiva konkurenca in nadaljuje zapuščino serije 600 kot merila med visoko zmogljivimi zvočniki. To je popoln prvi korak v zvok Bowers & Wilkins za ljubitelje glasbe povsod. Dave Sheen, predsednik znamke Bowers & Wilkins, je komentiral lansiranje: »Po skoraj 30 letih nenehnega razvoja in izboljšav verjamemo, da najnovejša serija 600 S3 še naprej postavlja merilo kakovosti v svoji kategoriji. Kaskadno povezovanje ključnih tehnologij iz naših vrhunskih zvočnikov pomeni, da bodo vsi, ki izkusijo novo serijo 600, uživali v zmogljivosti, ki resnično izpolnjuje našo obljubo o resničnem zvoku in pripelje poslušalca bližje kot kdaj koli prej glasbi, ki jo je izvajalec želel slišati.”   Nova Bowers & Wilkins serija 600 S3 bo na voljo v Sonus Artu v septembru 2023.  
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.