Bowers & Wilkins Pi5 S2 in Pi7 S2 – najboljše je pravkar postalo boljše

Bowers & Wilkins Pi5 S2 In Pi7 S2 – Najboljše Je Pravkar Postalo Boljše

In-ear True Wireless slušalke Bowers & Wilkins Pi7 S2 in Pi5 S2, nadgrajene z izboljšano povezljivostjo, življenjsko dobo baterije slušalk in novimi vrhunskimi zaključki.

Pi7 S2 in Pi5 S2 še naprej ponujata vodilni zvok v industriji in razredu, ki gradita na nagrajenem statusu modelov prve generacije.

Oba modela imata izboljšano zmogljivost baterije, ki zdaj ponuja pet ur poslušanja, preden jo je treba ponovno napolniti.

Izboljšana brezžična povezljivost za stabilno, neprekinjeno poslušanje na poti, vključno z znatnim povečanjem dosega Bluetooth – zdaj do 25 m.

Glasbena aplikacija Bowers & Wilkins zagotavlja brezhibno pretakanje v visoki ločljivosti iz združljivih storitev pretakanja, vse na enem mestu.

Pi7 S2 ima tri nove barve, medtem ko ima Pi5 S2 štiri nove barve, ki vam pomagajo izstopati iz množice.

Originalne slušalke Bowers & Wilkins za dušenje hrupa, Pi7 & Pi5, predstavljene aprila 2021, so na novo opredelile pričakovanja v kategoriji True Wireless in označile prvi vstop priznane britanske avdio znamke na trg TWS.

Zdaj je Bowers & Wilkins nadgradil  svojo prvo generacijo in-ear True Wireless slušalk s predstavitvijo dveh novih nadgrajenih modelov, Pi7 S2 in Pi5 S2. Oba nova dizajna, ki nadomeščata modele prve generacije, ponovno potrjujeta svoj status najbolj zvenečih True Wireless slušalk v kategoriji.

Najboljše je postalo še boljše

Pi7 S2 ohranja vodilni zvok visoke ločljivosti svojega predhodnika z dragocenimi nadgradnjami povezljivosti, življenjske dobe baterije slušalke, uporabniške izkušnje in uvedbo treh novih vrhunskih zaključkov. Tako Pi7 S2 kot Pi5 S2 imata nadgrajeno brezžično povezljivost prek preoblikovane zasnove antene s povečanim dosegom Bluetooth do 25 m, kar zagotavlja še bolj stabilno in kakovostno izkušnjo poslušanja.

Oba nova modela imata izboljšano življenjsko dobo baterije slušalk, ki zdaj ponuja pet ur poslušanja, preden je treba ponovno napolniti. Še naprej ponujajo funkcijo hitrega polnjenja, ki zagotavlja dodatni dve uri poslušanja s samo 15-minutnim polnjenjem. Seveda polnilna ohišja za vsak model zagotavljajo dodatno življenjsko dobo baterije, pri čemer je na voljo dodatnih 16 ur za Pi7 S2 in 19 ur za Pi5 S2.

Premium dizajn, nove barve

Pi7 S2 in Pi5 S2 še naprej ponujata vodilni vrhunski dizajn, ki ste ga pričakovali od Bowers & Wilkins, hkrati pa predstavljata široko paleto novih, prefinjenih barv. Pi7 S2 je na voljo v treh novih barvah; Satenasto črna, platno bela in polnočno modra. S Pi5 S2 je Bowers & Wilkins predstavil svojo najširšo paleto barv slušalk do sedaj, ki so na voljo v Cloud Gray in Storm Grey ter v živahnih novih barvah, Spring Lilac in Sage Green* (*na voljo na spomlad '23).

Brezhibna uporabniška izkušnja prek glasbene aplikacije

Pi7 S2 in Pi5 S2 sta najnovejša modela slušalk, ki sta v celoti integrirana z aplikacijo Bowers & Wilkins Music. Glasbena aplikacija ponuja brezhibno uporabniško izkušnjo, skupaj z nastavitvijo, konfiguracijo načina za odpravljanje hrupa in prilagoditvijo nosljivega senzorja, podpira tudi pretakanje v visoki ločljivosti neposredno iz vaše mobilne naprave v vaše slušalke prek storitev, kot so Qobuz, TIDAL in Deezer.

Pametne, intuitivne funkcije

Pi7 S2 še naprej ponuja brezžični prenos zvoka, revolucionarno funkcijo, prvotno predstavljeno v modelu prve generacije, ki uporabnikom omogoča povezavo z zunanjim virom zvoka – kot je sistem za zabavo med letom – in nato brezžično ponovno predvajanje zvoka iz tega vir v slušalke prek pametnih polnilnih omaric, vse z izjemno kakovostjo zvoka.

Oba modela je mogoče upravljati prek preprostega uporabniškega vmesnika z enim gumbom – en kapacitivni gumb na vsaki slušalki, ki omogoča preprosto in elegantno večopravilnost – v kombinaciji s podporo glasovnega pomočnika prek Siri ali Google Assistant, odvisno od povezane naprave. Glasbena aplikacija Bowers & Wilkins ponuja tudi vrsto možnosti prilagajanja za uporabnike, ki želijo svoje slušalke natančno nastaviti po svojih željah.

Pravi brezžični zvok, na novo definiran

Kot vodilni model True Wireless Pi7 S2 še naprej ponuja podporo za Qualcomm® aptX™ Adaptive, ki omogoča pretakanje glasbe v visoki ločljivosti iz združljivih pretočnih storitev in naprav, ki ga omogoča 24-bitni/48kHz brezžični prenos med vsako slušalko. Ti dve tehnologiji skupaj še naprej delata Pi7 S2 eno redkih pravih brezžičnih slušalk, ki lahko podpirajo zvok visoke ločljivosti vse od vašega glasbenega vira do vaših ušes.

Pi7 S2 ima 9,2-milimetrske gonilnike Bowers & Wilkins po meri, povezane z visokofrekvenčnim pogonom 'uravnotežene armature', pri čemer vsakega od štirih gonilnikov v sistemu aktivno poganja lasten ojačevalnik. Pi7 S2 ponuja tudi prilagodljivo odpravljanje hrupa za samodejno spremljanje, analiziranje in prilagajanje okolju za najboljšo možno neprekinjeno izkušnjo poslušanja. Ta sistem ANC je povezan s šestimi mikrofoni – po trije v vsaki slušalki – za kristalno čisto kakovost zvoka med telefonskimi klici.

Pravi brezžični zvok, vodilni v razredu

Novi Pi5 S2 prav tako še naprej ponuja najboljše zvočne zmogljivosti v svojem razredu s tehnologijo TWS za robustno, visokokakovostno sinhronizacijo med slušalkami, združeno z enim samim 9,2 mm gonilnikom po meri v vsakem ušesnem čepku. Pi5 S2 podpira predvajanje CD-kakovosti zahvaljujoč vključitvi visokokakovostnega brezžičnega pretakanja glasbe aptX iz mobilne naprave, združljive z aptX. Pi5 S2 ponuja tudi brezhibno odpravljanje šumov, ki ga lahko izbere uporabnik, in ambientalni prehodni način ter ima dva vgrajena mikrofona na slušalko za visokokakovostne telefonske klice.

Nove slušalke so na voljo od januarja 2023, z izjemo Pi5 S2 Sage Green, ki bo na voljo šele spomladi 2023.

https://www.bowerswilkins.com/en/
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.