Lyngdorf Komplet za Popoln Zvok

Lyngdorf Komplet Za Popoln Zvok

Obstajajo zvočniki in zvočniki. Večinoma šele, ko končamo z opremljanjem bivalnega prostora, začnemo razmišljati o zabavi oziroma zvoku.

Pogosto imamo zelo malo prostega prostora za postavitev zvočnikov in ostale elektronike v dnevni sobi, zato posegamo po raznih polrešitvah.

Lotimo se raziskave, ki je lahko zelo stresna in zapletena glede na količino ponujenih izdelkov na trgu.

 

Dansko podjetje Lyngdorf je pomislilo prav na tovrstne probleme in zato ponuja odlično rešitev, ki se poda v vsak prostor, hkrati pa ga s svojim dizajnom prav nič ne moti, ravno nasprotno.

Sistem sestavljajo kompresijski zvočniki, enak subwoofer in pripadajoča avdio naprava. Kaj točno to pomeni? To pomeni, da zvočniki najbolje zvenijo, ko so postavljeni na steno ali tik ob steno, avdio/video naprava pa je kompaktnih dimenzij.

 

 

 

 

Še posebej pomembna je kalibracija prostora, ki omogoča, da se sistem popolnoma prilagodi vašemu prostoru. Kombinacija profesionalnega mikrofona, stojala in programske opreme za akustične izračune zagotavlja vrhunsko zvočno zadovoljstvo.

Lyngdorf je namreč trenutno med vodilnimi podjetji na svetu v tem segmentu.

Celoten sistem je na voljo v dveh barvah, črni in mat beli, Lyngdorf pa je pomislil na vse in poleg teh dveh barv ponudil opcijsko tudi mreže drugih barv, da se sistem vizualno čim bolje vklopi v prostor. .

 

 

 

 

 

Sinhronizirani so tudi nizkotonci Lyngdorf in njihovi zvočniki, ponujene naprave Lyngdorf pa bodo določile zvočne parametre in nastavitve med zvočniki in nizkotoncem.

Vprašajte nas in odgovorili vam bomo, pridite k nam in predstavili vam bomo Lyngdorf zvok!

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.