Novo v Sonus Artu: Bang & Olufsen

Novo V Sonus Artu: Bang & Olufsen

Sonus Art predstavlja - Bang & Olufsen

98 let inovacij

Ustvarjanje dolgotrajnih izdelkov in trajnih čarobnih izkušenj je del temeljnih prepričanj Bang & Olufsen. Upoštevajo se načela krožnega gospodarstva in spodbujanje odgovorne potrošnje. Delajo v smeri končnega cilja, da so vse komponente, ki vplivajo na življenjsko dobo izdelka, zamenljive, prilagodljive in nadgradljive, kar zagotavlja, da se življenjska doba njihovih izdelkov podaljša za nedoločen čas. To je del poti za Bang & Olufsen.

Dizajn za vsa glasbena potovanja

Elegantni in lahki prenosni zvočniki Bang & Olufsen so na voljo v različnih velikostih in oblikah. Nekatere modele je mogoče pritrditi na nahrbtnik ali prevažati s kolesom, druge pa je najbolje držati s čvrstim ročajem.
Izdelani iz trpežnih materialov so prežeti z vodoodpornimi lastnostmi. Naj bo torej dež ali sonce in ne glede na neravnine na cesti se bodo vaše najljubše pesmi še naprej predvajale. 

Premium zvok

Poleg vrhunskega dizajna je Bang & Olufsen eden vodilnih svetovnih proizvajalcev zvoka, za katerega skrbijo nekateri izmed najboljših svetovnih inženirjev. Vsakemu delu je bila posvečena posebna pozornost, tako da naprave proizvajajo vrhunski zvok vrhunske kakovosti.

Kombinacija edinstvenega dizajna in kakovosti zvoka dela to znamko posebno, zato zlahka postane priljubljen del interierja med tistimi s prefinjenim občutkom za kakovost in luksuz.

Poiščite naprave Bang & Olufsen v Sonus Art.

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.