Predstavljamo Marantz CINEMA 30 – nova referenca v zvoku domačega kina

Predstavljamo Marantz Cinema 30 – Nova Referenca V Zvoku Domačega Kina

Marantz, eno najbolj cenjenih imen v vrhunski avdio industriji že več kot 70 let, s ponosom predstavlja svojo novo referenčno zasnovo - CINEMA 30 .

CINEMA 30 predstavlja vrhunec Marantzovega slavnega pristopa k oblikovanju AVR. V vseh pogledih ta paradni konj brez omejitev združuje ves brezčasen, a napreden dizajn, zmogljivost in tehnološko odličnost Marantzove filozofije izdelave izdelkov v eno izjemno komponento.

Lep dizajn, izjemna kakovost izdelave

CINEMA 30, ki je na voljo v črni ali srebrno-zlati barvi, predstavlja najnovejšo generacijo Marantzovega ikoničnega zaslona v kombinaciji z novim industrijskim dizajnom in je izdelan po najvišjih standardih z večslojnim ohišjem, ki vključuje obsežno uporabo bakra. Njegova elegantna zunanjost ima stransko osvetlitev (ki jo lahko vklopite/izklopite po želji) in preklopna sprednja plošča skrije vse funkcije, ko ni v uporabi, kar ustvarja čisto estetiko, ki je običajno ne povezujemo z AVR-ji. Celo aluminijasti daljinski upravljalnik vsebuje skrbno premišljene funkcije in je osvetljen od zadaj, da zagotovi enostavno uporabo v zatemnjenih prostorih.

Čista moč z nizkim popačenjem

V svojem jedru je CINEMA 30 zgrajen okoli simetričnega, monolitnega ojačevalnika – najnaprednejše postavitve ojačevalnika, ki je na voljo v kategoriji AVR. Ojačevalni kanal je nameščen na ločeni plošči neposredno nasproti napajalnika, kar zagotavlja izjemno čisto in takojšnjo moč z nizkim popačenjem. Enajst ojačevalnih kanalov zagotavlja dovolj izhodne moči za podporo številnih možnih konfiguracij zvočnikov za vse oblike poglobljenega zvoka. 13.4-kanalna obdelava z izbirnim načinom predojačevalnika omogoča povezavo zunanjega ojačevalnika moči, tako da lahko ojačevalnik izpolni zahteve posebej velikih okolij domačega kina. Seveda so bili vsi vidiki ojačanja moči, napajanja in poti signala skrbno optimizirani s strani Marantzovih “mojstrov zvoka” v Shirakawi na Japonskem. Vsi signali so predojačeni s tehnologijo Marantz HDAM SA-2 , da se zagotovi značilna toplina in muzikalnost, ki se pričakuje od katere koli avdio naprave Marantz.

Digitalna odličnost se sreča z najsodobnejšo obdelavo

Kot se spodobi za njegov status vodilnega AVR-ja v Marantzovem portfelju, CINEMA 30 uporablja najnovejši in najzmogljivejši nabor čipov Analog Devices SHARC dvojnega DSP-ja, ki je povezan z najsodobnejšim 32-bitnim ESS Sabre z namenskim zmanjšanjem tresenja. Rezultat je zmogljiva digitalna platforma, ki lahko natančno dekodira in obdela vse oblike dohodnega zvoka, od stereo visoke ločljivosti do najnovejših poglobljenih zvočnih formatov, kot so Dolby Atmos™, IMAX Enhanced™, DTS:X Pro™ in Auro 3D™ .

Da bi zagotovil najboljše možne rezultate s širokim naborom zvočnikov v katerem koli okolju poslušanja, CINEMA 30 združuje to zmogljivost z Audyssey MultEQ XT32 napredno optimizacijo prostora, ki temelji na samodejnem umerjanju velikosti zvočnikov, razdalje zvočnikov, prilagajanja glasnosti in še več, kar omogoča mikrofon na.

Kalibracija Dirac Live je na voljo izbirno (nadgradnja se plača posebej) in vključuje Dirac Live Bass Control , ki omogoča popolnoma optimizirano nizkofrekvenčno integracijo za do štiri neodvisne globokotonce, kar zagotavlja popolno skladnost in odziv nizkih tonov tudi v najzahtevnejših prostorih.

Popolna digitalna in analogna rešitev v enem

CINEMA 30 se prilagaja širokemu naboru sistemskih konfiguracij zdaj in v prihodnosti.

Vsak od sedmih vhodov HDMI lahko podpira video 8K , nov vmesnik za nastavitev visoke ločljivosti pa omogoča brezhibno nastavitev in prilagajanje. Več analognih in digitalnih vhodov ter številne optimizirane funkcije namestitve naredijo CINEMA 30 napravo, ki jo je mogoče prilagoditi vsem možnim primerom uporabe - od intimnih medijskih sob do velikih domačih kinov.

Seveda pa CINEMA 30 podpira tudi multiroom platformo HEOS, ki omogoča enostaven dostop do širokega nabora vsebin iz pretočnih storitev, ki so vse brezhibno integrirane v eno edinstveno uporabniško izkušnjo. Spotify Connect, AirPlay 2™ in Bluetooth dopolnjujejo HEOS in zagotavljajo dostop do najširšega možnega nabora mobilnih naprav in aplikacij.

Dave Sheen , predsednik Luxury Performance Audio Group (Masimo Consumer), je komentiral lansiranje novega AVR: “ CINEMA 30 predstavlja vrhunec odličnosti za Marantz v kategoriji AVR in enega najbolj prefinjenih dizajnov, ki jih je ekipa ustvarila v svojo 70-letno zgodovino. Komaj čakam, da slišim, kako ga bodo sprejele naše zveste stranke in strokovni ocenjevalci ."

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.