Predstavljamo Marantz MODEL M1, ultimativni kompaktni, vsestranski brezžični pretočni ojačevalnik

Predstavljamo Marantz Model M1, Ultimativni Kompaktni, Vsestranski Brezžični Pretočni Ojačevalnik

Marantz, eno najbolj cenjenih imen v avdio industriji z več kot 70-letnimi izkušnjami, s ponosom predstavlja svoj povsem nov brezžični streaming ojačevalnik – MODEL M1.

Izjemno kompakten, vsestranski in visoko zmogljiv MODEL M1 je nova generacija brezžičnega streaming ojačevalnika, ki je bil skrbno zasnovan za zagotavljanje odličnega zvoka iz širokega nabora storitev pretakanja glasbe. Zahvaljujoč analognim in digitalnim vhodnim priključkom ga je mogoče povezati tako s fizičnimi viri glasbe kot s televizorjem.

Ta prilagodljiva zasnova in obsežen nabor funkcij je podprt z dediščino, inženirsko močjo in priznanim zvočnim strokovnim znanjem vodilne svetovne avdio blagovne znamke, kar zagotavlja, da je MODEL M1 edinstveno pozicioniran na trgu kot brezžični pretočni ojačevalnik, ki je všeč tistim, ki prvič kupujejo HiFi in tako za izkušene zvočne navdušence.

  • 2x 100 W ojačanje, 8 ohmov, 20 Hz – 20 kHz
  • Podpora 192/24 za glasbo visoke ločljivosti
  • 2,4 GHz, 5,6 GHz in 6 GHz brezžična in gigabitna žična omrežna povezljivost
  • stereo RCA vhod x1, HDMI eARC x1, USB-A x1
  • vgrajen HEOS, vključno z Bluetooth, Airplay 2, Spotify Connect in podporo za številne storitve pretakanja
  • izhod za globokotonec s popolno funkcijo uglaševanja

Moč impresioniranja

MODEL M1 ima moč in kakovost, ki se ujema s široko paleto zvočnikov, od kompaktnih zasnov do visokih prostostoječih zvočnikov ali, če vam je ljubše, stropnih ali stenskih zvočnikov. Njegov visoko zmogljiv ojačevalnik je zelo učinkovit in ponuja 100 W stereo izhoda s fenomenalno nizkim popačenjem – samo 0,005 % THD prek njegovih digitalnih vhodov, kar je običajno v ojačevalnikih, ki stanejo veliko več. Če želite, lahko dodate nizkotonec za 2.1-kanalno izkušnjo, napredne konfiguracijske možnosti MODELA M1 pa omogočajo neodvisno popolno nastavitev frekvence visokoprepustnih in nizkoprepustnih filtrov, z +/-15 dB nastavitve ravni nizkotonca.

To močno ojačitev dopolnjuje popolna podpora za glasbo visoke ločljivosti. Številni kompaktni digitalni ojačevalniki so omejeni na 16-bitno/44,1 kHz ločljivost CD-kakovosti, vendar MODEL M1 podpira popolno glasbeno izkušnjo visoke ločljivosti prek pretočnih storitev, vašega omrežja ali celo USB-ja, vključno s podporo za 24-bitno/192 kHz PCM in možnostjo za DSD. Da bi zagotovili, da so ti signali visoke ločljivosti dostavljeni v najboljši možni kakovosti, MODEL M1 deluje v digitalni domeni od konca do konca. To poenostavi pretok signala in odpravi napake, ki jih povzročajo poceni DAC-i, ki jih običajno najdemo v tradicionalni HiFi. Pomeni tudi, da vsi viri izkoriščajo zmogljive vgrajene tehnologije DSP, vključno z Marantzovim glasbenim digitalnim filtriranjem (MMDF), ki je bil najprej razvit za predvajalnike CD-jev na referenčnem nivoju in zasnovan za zagotavljanje značilne topline in muzikalnosti katerega koli izdelka Marantz.

Visoka ločljivost, na vaš način

Ne glede na to, kako želite poslušati, vas MODEL M1 pokriva. Uporabite aplikacijo HEOS za dostop do vseh glasbenih storitev, ki so na voljo na platformi HEOS, vključno s posodobitvami, ki bodo kmalu izdane za podporo TIDAL in Roon Ready.

Skupaj s HEOS MODEL M1 podpira Bluetooth, Spotify Connect in AirPlay2, kar zagotavlja širokopasovno brezžično pretakanje glasbe za skoraj vsako vsebino, do katere želite dostopati, in iz skoraj katere koli naprave. Zvok lahko celo predvajate z lokalno povezanega pogona USB-A, zaradi česar je ta kompaktni izdelek močan vir povezanega, pretočnega in omrežnega zvoka visoke ločljivosti.

Če vam je ljubši zvok vinila, se lahko celo povežete z združljivim gramofonom prek analognih RCA vhodov MODEL M1.

Srčni utrip vašega doma

Ko ne poslušate glasbe, je MODEL M1 popolna alternativa zvočniku ali AVR-ju za visokokakovostno gledanje televizije. Njegov vključen vhod eARC HDMI pomeni enostavno upravljanje z enim daljinskim upravljalnikom nad sistemskimi nivoji glasnosti in upravljanjem porabe energije s slušalko, priloženo televizorju. Vgrajeno dekodiranje Dolby Digital+ podpira najnovejše zvočne kodeke, ki se običajno uporabljajo v visokokakovostnih oddajnih in pretočnih televizijskih storitvah, vrsta uporabnih funkcij za prilagajanje pa zagotavlja optimizirano izkušnjo ne glede na to, kdaj in ko gledate. To vključuje možnost Dialogue Enhancer za lažje razločevanje glasov pri poslušanju pri nizki glasnosti ter virtualni način, ki uporablja obdelavo Dolby za ustvarjanje velikega, tridimenzionalnega zvočnega polja samo iz stereo vsebine – kot nalašč za domove, kjer je večja, polna Prostorski zvočni sistem -velikosti preprosto ni možnost.

Vrhunska kakovost v vsakem prostoru

Seveda lahko MODEL M1 deli vašo glasbo HEOS v vašem domu z drugimi izdelki, ki podpirajo HEOS, v Marantzovem portfelju, vključno s stereo in AVR komponentami, tako da je Marantzova kakovost zvoka za celoten dom (razširljiva na 32 ločenih območij) prava stvar sama po sebi. . Seveda ga je mogoče združiti tudi z drugimi modeli MODEL M1, njegova kompaktna zasnova pa pomeni, da lahko dve enoti namestite drugo ob drugi v standardno 48 cm omaro za opremo, če tako želite. Njegovo učinkovito pasivno upravljanje toplote pomeni, da v omarah ni vsiljivega hrupa ventilatorja ali težav s kopičenjem toplote, navojna pritrdilna točka na zadnji strani ojačevalnika pa pomeni, da lahko enoto po potrebi namestite celo na stenski nosilec.

Aplikacija HEOS omogoča popoln nadzor nad funkcionalnostjo MODEL M1, tudi če je ojačevalnik nameščen izven vidnega polja, a za obsežnejšo integracijo v namestitvena okolja po meri je MODEL M1 združljiv tudi s široko paleto nadzornih sistemov drugih proizvajalcev, vključno z industrijskimi - priznane blagovne znamke, kot so Crestron, Control4 in URC. HEOS ponuja tudi IR učenje, tako da lahko po želji uporabljate daljinske upravljalnike drugih znamk.

Novi MODEL M1 prinaša glasbeno odličnost Marantz brez truda, ne glede na to, ali poslušate glasbo, gledate televizijo ali delite svojo glasbo po vsem domu.

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.