Diskretna oblika, odličen zvok: Q Acoustics predstavlja avdio sistem M40

Diskretna Oblika, Odličen Zvok: Q Acoustics Predstavlja Avdio Sistem M40

Q Acoustics predstavlja brezžični avdio sistem M40 , najbolj praktičen in stroškovno učinkovit način, da napolnite svoj dom z močnim in poglobljenim zvokom polne velikosti brez velikih, mogočnih zvočnikov.

Po uspehu nagrajenega brezžičnega avdio sistema M20 HD Q Acoustics prinaša svoje strokovno znanje in najnovejše akustične tehnologije v avdio sistem s prilagodljivostjo za podporo več glasbenih virov in močjo zagotavljanja polnega zvoka – vse v nevsiljivi zasnovi. 

Ključne funkcije

  • Izjemno kompaktna zasnova mikro stolpa ( samo 71 cm visoka), ki zagotavlja popolno prilagodljivost položaja
  • Priročnost: 2 x 100 W vgrajena ojačevalnika pomenita, da dodatne omarice niso potrebne
  • Brezžično pretakanje v visoki ločljivosti prek Bluetooth® 5.0 z združljivostjo aptX™ HD
  • Številne možnosti povezovanja pomenijo, da lahko M40 upravlja kateri koli zvočni vir, kot je TV, gramofon (z vgrajenim predojačevalnikom), igralna konzola, digitalni sprejemnik, CD predvajalnik, omrežni streamer.
  • Zasnova C3 (izgovarja se 'C-cubed') Continuous Curved Cone™ v gonilniku srednjih/nizkih tonov zagotavlja gladko, niansirano integracijo visokotoncev in izjemno zmogljive, a nadzorovane nizke tone.

Izjemno kompaktna oblika mikro stolpa

Le 71 cm visoki so ti zvočniki kompaktni in diskretni. Brezhibno se prilegajo vsakemu notranjemu prostoru, njihova visokokakovostna obdelava – na voljo v črni, beli in barvi oreh – pa bo dopolnila vsak notranji dizajn. In to počnejo, ne da bi ogrozili uveljavljene prednosti močnega, natančnega in osupljivega zvoka Q Acoustics. 

Sistem za vse HiFi nastavitve

M40 je zasnovan za zagotavljanje izjemnega stereo zvoka visoke ločljivosti ne glede na nastavitev. Idealen kot glavni avdio sistem v nastavitvah, kjer je prostor omejen, je popoln kot odskočna deska na HiFi lestvici za tiste, ki ne želijo ločenih HiFi sistemov z veliko komponentami. Ni okoliščin, v katerih avdio sistem M40 ne bi bil dobra izbira.

Praktičnost brez kompromisov

Pripravljen na vse, M40 lahko zagotovi osupljiv stereo zvok ne glede na to, od kod prihaja. Vgrajeni Bluetooth® 5.0 zagotavlja zanesljivo brezžično povezavo in je združljiv s tehnologijo aptX HD in aptX Low Latency – tako da lahko zvok visoke ločljivosti (do 24-bit/48 kHz) pretakate iz katere koli združljive naprave, kot je pametni telefon, prenosni ali tablični računalnik - in celo ustrezno določene televizije . Povežite M40 z računalnikom prek vrat USB in na voljo je 24-bitna/192kHz ločljivost. 

M40 ima dovolj vhodov za zagotavljanje zvoka visoke ločljivosti za vašo igralno konzolo, vaš TV, set-top box, gramofon ali kateri koli drug vir zvoka. Lahko celo priključite nizkotonec, če res želite pretresti sobo. Ne glede na to, kaj želite poslušati, M40 to zmore s stilom.

Napreden, nagrajen dizajn in tehnologija

M40 ima najnovejši napredek Q Acoustics v tehnologiji zvočnikov: C3 Continuous Curved Cone™ srednje/nizke tone. Prvič viden v nagrajeni seriji zvočnikov 5000, C3 (izgovarja se 'C cubed') združuje izjemno zmogljivost nizkih tonov tradicionalne ploščate membrane z nadzorom visokih/srednjih tonov in zvestobo razširjene membrane. Z drugimi besedami, najboljše iz obeh svetov. M40 ima vrhunsko konfiguracijo visokotonskega gonilnika.

Poleg tega ima M40 ločen visokotonski zvočnik za jasno, čisto visokofrekvenčno delovanje s tehnologijo Helmholtz Pressure Equaliser™ (HPE™) za zmanjšanje neželenih stoječih valov v ohišju. Sama ohišje je čudovito izklesano, brezhibno obdelano in ima lastno oporo Q Acoustics Point to Point™ (P2P™), ki ohranja zvočnik čim bolj tog in inerten. 

M40 je enostavno nastaviti tako, da sistem vedno deluje po najboljših močeh, ne glede na to, kje v prostoru je. Poleg tega, da lahko aktivni zvočnik označite kot levi ali desni kanal (za čim lažji dostop do električnega omrežja), obstaja stikalo EQ , ki sistemu sporoči, ali je zvočnik postavljen v kot, ob steno ali v prosti prostor, tako da lahko njegova digitalna obdelava zvoka deluje čarobno in optimizira zvočno zmogljivost.

Posebna pozornost je bila namenjena oblikovanju rešetke za M40 . Pritrditev rešetke na pregrado, namesto da bi bila odstranljiva, omogoča dodatno trdnost iz pregrade in znatno zmanjša strukturo rešetke, zlasti okoli voznika. Rezultat oblikovanja odprte rešetke M40 zmanjšuje motnje vzorcev disperzije zvoka, hkrati pa zmanjšuje odboje za bolj gladko zvočno delovanje.

100 + 100 W ojačanja razreda D daje zagon. Vse kar morate storiti je, da poslušate svoje najljubše melodije in pustite, da M40 živo oživi vašo glasbo, filme in igre. 

Poiščite avdio sistem Q Acoustics M40 pri Sonus Art!

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.