Qed praznuje 50 let s posebno izdajo

Qed Praznuje 50 Let S Posebno Izdajo

QED Golden Anniversary XT

QED praznuje svojo 50. obletnico v stilu in predstavlja svoj zvočniški kabel Golden Anniversary XT. Zvočniški kabel Golden Anniversary XT, ki predstavlja vrhunec petih desetletij predanih in obsežnih raziskav, inženiringa in avdio strokovnega znanja, je idealna nadgradnja za vse HiFi navdušence, ki želijo izkusiti zvočne prednosti vrhunskega zvočniškega kabla.

Pet desetletij pedigreja avdiotehnike

QED že pet desetletij oblikuje in izdeluje vodilne in nagrajene analogne in digitalne kable v svojem razredu – in Golden Anniversary XT je najnovejši dokaz strokovnega znanja podjetja.

Quality Electronic Design (QED) sta leta 1973 ustanovila napredna HiFi navdušenca, Bob Abraham in Ian Vine. Podjetje zdaj velja za najboljšega proizvajalca kablov, saj je izdalo QED 79 Strand, splošno priznano kot prvo "specializirano" zvočniškega kabla na svetu. Ta izdelek je pokazal, kako lahko kabli občutno vplivajo na zvočno zmogljivost.

Sledilo mu je QED-ovo Genesis Report o zasnovi kabla za zvočnike. Ta raziskava je vzpostavila znanstveno dokazana načela, ki veljajo danes tako kot pred 28 leti in izboljšujejo vse zasnove kablov QED, vključno s pionirsko tehnologijo X-Tube™ ki omogoča natančno in dosledno dostavo signala v celotnem frekvenčnem območju.

"(Zaključek) Kabel Golden Anniversary XT zagotavlja izjemno zmogljivost po zelo ugodni ceni."

Hi-Fi izbira, 5 zvezdic, priporočena nagrada

 

"Zvočniški kabli QED Golden Anniversary XT so fantastična možnost za izklicno ceno - kakovosti izdelave, zaključku in splošni kakovosti zvoka je zelo težko očitati."

Pregled akustike

 

Ključne funkcije

  • NOVO Tehnologija X-Tube™ Plus združuje X-Tube™ z Aircore™ za zagotavljanje enakomernega, doslednega delovanja v celotnem slišnem frekvenčnem območju.

  • Izjemno čist mešanica neprekinjeno litega bakra Ohno in 99,999 % bakrenega prevodnika brez kisika pomaga izboljšati signalno pot in zadrževanje signala.

  • Izjemno enakomerna dielektrična izolacija z majhnimi izgubami poveča učinkovitost in zmanjša izgubo signala.

  • Airloc™ Forte banana vtiči uporabljajo sistem hladnega varjenja za trajno pritrditev na kabel za izboljšano kontaktno površino in zmanjšano odpornost.

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.