Rotel predstavlja integrirani stereo ojačevalnik Ras-5000

Rotel Predstavlja Integrirani Stereo Ojačevalnik Ras-5000

Rotel z veseljem predstavlja stereo integrirani ojačevalnik RAS-5000 kot razširjeno in izboljšano celovito avdio rešitev, posebej zasnovano za poenostavitev prostora za zabavo.

Rotel RAS-5000 je popolna mešanica preprostosti in zmogljivosti, zasnovana tako, da se zlahka prilega vašemu življenjskemu slogu in izboljša vašo izkušnjo zabave. 

Pretakajte svojo najljubšo glasbo iz Spotify Connect , Tidal Connect, Qobuz , na tisoče internetnih radijskih postaj ali katerega koli zvoka, ki je na voljo iz vašega računalnika, tablice ali mobilne naprave prek Airplay 2 , Google Cast ali Roon .

Tradicionalni viri so podprti tudi z uporabo analognih, digitalnih, aptX™ HD Bluetooth in vhodnih povezav PC-USB. Podprte so glasbene datoteke visoke ločljivosti do 32-bit / 384 kHz ter MQA in MQA Studio.

Povezava HDMI ARC (Audio Return Channel) zagotavlja dinamičen zvok visoke ločljivosti za vaše najljubše športe v živo, TV-oddaje, filme in igre neposredno iz vašega televizorja z 220 W izhodne moči razreda AB pri 4 ohmih.

Pretočna slika albuma je prikazana na sprednji plošči barvnega zaslona visoke ločljivosti s 5-palčno (127 mm) diagonalo. 3,5 mm (1/4”) priključek za slušalke omogoča zasebno poslušanje.

RAS-5000 podpira žični Ethernet in dvopasovni Wi-Fi za vrhunsko prilagodljivost namestitve. 

Poiščite Rotel RAS-5000 tukaj.

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.