Dynaudio Evoke 20 - Bookshelf Zvočnik

Zvočniki za postavitev na polico ali stojalo, primerni za večino prostorov

Na zalogi
1.075,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Dynaudio Evoke 20 je zvočnik na stojalu oblikovan za srednje in manjše prostore. Ima zmogljivo 18-centimetersko srednjetonsko enoto in 28-milimetersko visokotonsko enoto, ki poskrbi za detajle zvoka. Ko dodamo znano dansko obliko, ki izgleda izjemno povsod ne glede na to kam jo postavimo, dobimo idealno napravo.

 

Izdelava

Dynaudio v izdelavi svojih zvočnikov že desetletja uporablja magnezijev silikatni polimer, kakor tudi v tem zvočniku oz. v 14-centimeterski srednjetonski enoti.  Njegovi nizkotonci imajo diafragmo debeline samo 0,4 mm, kar zagotavlja pravo kombinacijo enostavnosti in moči, ki zagotavlja optimalno zmogljivost. 52mm aluminijasta tuljava zagotavlja pravilno ravnovesje teže in količine navitja za močne nizke frekvence in zadostno mehansko in električno dušenje, poudarek pa je tudi na jasnosti srednjih frekvenc (pri katerih je prisotnih veliko podrobnosti v glasbi).

 

Visokotonec

Visokotonec v tem zvočniku je popolnoma nov – imenuje se Cerotar in temelji na ključnih tehnologijah, ki se nahajajo v nagrajenem Esotar Forty visokotoncu, kakor tudi v novem, močnem Esotar 3 visokotoncu, ki se nahaja v Confidence seriji. Tako kot vsi drugi visokotonci ima tudi ta 28mm premera in mehko kupolo z natančnejšim premazom, ki se uporablja na natančno določenih lokacijah za optimizacijo visokofrekvenčnega delovanja - to je proces, ki izhaja iz razvoja najbolj ekskluzivnih zvočnikov Dynaudio. Cerotar ima komponento pod nazivom Hexis. To je notranja kupola, ki oblikuje pretok zraka za glajenje frekvenčnega odziva in izničuje neželjene resonance, ki lahko vplivajo na sam zvok. Celoten sistem poganja nov močan magnetni sistem Ferrite+, ki je odgovoren za večjo občutljivost, izboljšano ločljivost detajlov in bolj naraven, ter dinamičen odziv.

 

Oblikovanje

Oblika zvočnika je moderna, brezčasna in vrhunska. Zvočnik je dostopen v 4 prelepih barvah: Black High Gloss, White High Gloss, Walnut Wood in Blonde Wood. Na zvočniku se lahko opazi, da nima vidnih pritrdilnih vijakov. Evoke ima preproste, čiste robove, ki poudarjajo zaključek ohišja in gibljive dele enot.

Poglej manj

• Občutljivost: 86 dB
• IEC upravljanje energe: 180 W
• Impedanca: 6 ohmov
• Frekvenčni odziv: 40Hz-23kHz
• Dvosmerni crossover
• Crossover frekvenca: 3200Hz
• Woofer: 18 cm MSP (magnezij-silikatni polimer)
• Visokotonec: 28 mm Cerotar s Hexis komponento
• Teža: 9.9 kg
• Dimenzije: 215x380x307 mm (s podnožjem: 215x380x317 mm)

Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.