Lyngdorf CD-2 - CD Predvajalnik

Lyngdorf CD-2 - CD Predvajalnik

Availability: Na zalogi - BTC Ljubljana

Dostava 1-3 dni

CD predvajalnik z vgrajenim DA pretvornikom Posodobljeno 01.12.2022.

2.699,00 €
(kos)
Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Razvit z izkušnjami pridobljenimi z delom na nagrajenih digitalnih ojačevalcih Lyngdorf Audio in CD predvajalnikih, ta predvajalnik je eden najboljših glede kakovosti in čistosti zvoka na celotnem trgu. CD-2 je zasnovan izključno za zvok, zato uporablja čisti zvokovni pogona.

Napajanje, zasnovano za Lyngdorf Audio, je izjemno dobro regulirano, filtrirano in izolirano, da se zagotovi oskrba digitalnih in analognih vezij z nizkim šumom in nizko impedanco. Z različnimi napajalniki s štirimi neodvisnimi sekundarnimi navitji na transformatorju so analogne in digitalne naprave ločene za zmanjšanje digitalnega šuma v analognem vezju. Ozemljitev je optimalna in celotna šasija naprave je električno povezano. Zadnja plošča je električno prevodna.

Lyngdorf Audio vlaga veliko časa in truda v oblikovanje naprave brez neželenih šumov. Ustvarjanje zasnove brez hrupa in brez sevanja ima to prednost, da bo CD-2 sam  odporen proti zunanjemu hrupu in napravam, ki v zasnovi niso pozorne na šum.

D / A pretvornik se uporablja za pogon visokokakovostne, enojne in uravnotežene izhodne stopnje. Pretvornik je bil ustvarjen okrog čipa Wolfson WM8740, ki v kombinaciji z uravnoteženim dizajnom in avdiofilskimi ojačevalniki daje izjemne zvočne zmogljivosti.

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

• Izhodi: 1 x digitalni koaksialni (galvansko izolirani), 1 x optični digitalni, 1 x analogni enojni RCA, 1 x analogno uravnotežen XLR
• Frekvenčno območje: 20 - 20k Hz, +/- 0,02 dB
• Hitrost vzorčenja: 44,1 kHz, 16 bitov, 48/96 / 192 kHz, 24 bitov
• Zaključna obdelava: eloksiran aluminij, mat črna
• Mere: 5,8 x 45,0 x 37,5 cm
• Teža: 6,1 kg

Sorodni članki