Brezplačna dostava za naročila nad 40 €. Za informacije nam pišite na info@sonusart.si 

Kontakt +386 590 47 470
E-mail: info@sonusart.si

Lyngdorf CD-2 - CD Predvajalnik

Na zalogi
SKU
8001677
CD predvajalnik z vgrajenim DA pretvornikom
2.999,00 €
(kos)

Razvit z izkušnjami pridobljenimi z delom na nagrajenih digitalnih ojačevalcih Lyngdorf Audio in CD predvajalnikih, ta predvajalnik je eden najboljših glede kakovosti in čistosti zvoka na celotnem trgu. CD-2 je zasnovan izključno za zvok, zato uporablja čisti zvokovni pogona.

Napajanje, zasnovano za Lyngdorf Audio, je izjemno dobro regulirano, filtrirano in izolirano, da se zagotovi oskrba digitalnih in analognih vezij z nizkim šumom in nizko impedanco. Z različnimi napajalniki s štirimi neodvisnimi sekundarnimi navitji na transformatorju so analogne in digitalne naprave ločene za zmanjšanje digitalnega šuma v analognem vezju. Ozemljitev je optimalna in celotna šasija naprave je električno povezano. Zadnja plošča je električno prevodna.

Lyngdorf Audio vlaga veliko časa in truda v oblikovanje naprave brez neželenih šumov. Ustvarjanje zasnove brez hrupa in brez sevanja ima to prednost, da bo CD-2 sam  odporen proti zunanjemu hrupu in napravam, ki v zasnovi niso pozorne na šum.

D / A pretvornik se uporablja za pogon visokokakovostne, enojne in uravnotežene izhodne stopnje. Pretvornik je bil ustvarjen okrog čipa Wolfson WM8740, ki v kombinaciji z uravnoteženim dizajnom in avdiofilskimi ojačevalniki daje izjemne zvočne zmogljivosti.

• Izhodi: 1 x digitalni koaksialni (galvansko izolirani), 1 x optični digitalni, 1 x analogni enojni RCA, 1 x analogno uravnotežen XLR
• Frekvenčno območje: 20 - 20k Hz, +/- 0,02 dB
• Hitrost vzorčenja: 44,1 kHz, 16 bitov, 48/96 / 192 kHz, 24 bitov
• Zaključna obdelava: eloksiran aluminij, mat črna
• Mere: 5,8 x 45,0 x 37,5 cm
• Teža: 6,1 kg

Write Your Own Review
Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte
To Top