Dynaudio Emit 30 Samostoječi Zvočnik

Samostoječi zvočnik Emit 30 je idealen za večje stereo sisteme ali večkanalni domači kino v srednjih do velikih prostorih

Na zalogi
750,00 € /kos

Brezplačna dostava v 2 do 5 delovnih dneh

14 dnevno preizkusno obdobje

Poglej več...

Samostoječi zvočnik Emit 30 je idealen za večje stereo sisteme ali kompaktne večkanalne nastavitve domačega kina v srednjih do velikih prostorih. Je kompakten in se lahko uporablja kot samostojen stereo par ali kot del 5.1-kanalnega (ali več) sistema za domači kino.

Tako kot Emit 10 uporablja 14-centimetrske nizkotonce MSP, kot so tisti iz serije Evoka, vendar se je tokrat v vsakem zvočniku podvojil za več nizkih frekvenc, jasnost in moč. MSP je material, razvit v podjetju Dynaudio, ki se uporablja že desetletja in zagotavlja pravo kombinacijo lahkotnosti, togosti in dušenja za neverjetno natančnost.

Vsak nizkotonec poganja sistem ferit + dvojni feritni magnet, uporaba dveh magnetov pa pomeni, da so inženirji Dynaudio lahko nadzorovali magnetni tok tako, da so ga usmerili nazaj v glasovno tuljavo, kjer je to najbolj potrebno.

Zvočna tuljava je aluminijasta - Dynaudio ima dolgo zgodovino uporabe aluminijaste žice v glasovnih tuljavah, ker je aluminij lahek in ne ovira gibanja, za določeno dolžino žice pa je mogoče dobiti več navitij, kar pomeni večjo magnetno moč. To se še izboljša z bakreno prevleko aluminijaste žice, kar še poveča nadzor nad ojačevalnikom na glasovni tuljavi.

Vsi zvočniki Emit uporabljajo visokotonec Cerotar iz priznane serije Evoke, ki temelji na legendarnem visokotoncu Esotar Forty iz zvočnikov Dynaudio Special Forty. Je 28-milimetrska enota iz blaga z mehko kupolo in posebno prevleko DSR. Zakaj visokotonec s tkanino in mehko kupolo? Ker v vaši najljubši glasbi prenašajo vse podrobnosti in odprtost, užitek tudi pri dolgotrajnem poslušanju.

Notranja kupola Hexis nadzoruje in oblikuje pretok zraka z glajenjem in optimizacijo frekvenčnega odziva za še čistejše visoke frekvence in odpravo resonance. To pomeni, da je membrano mogoče natančneje premikati, kar zagotavlja več podrobnosti. Poganja ga ferit + stroncijev-karbonat ferit + keramični magnetni sistem - za večjo občutljivost, večjo jasnost in naraven, dinamičen odziv.

Vsi zvočniki Emit imajo nov dvojni nizkotonski refleksni priključek, optimiziran za zmanjšanje zračnih turbulenc in zmanjšanje neželenega "sekljanja". Omarice za zvočnike so izdelane iz 18 mm materiala MDF in so pokrite z laminatnimi oblogami po meri. Vsi zvočniki so opremljeni s črnimi magnetnimi rešetkami.

Dynaudio Emit 30 Samostoječi Zvočnik
Poglej manj
  • Občutljivost: 87 dB
  • Dolgotrajna poraba energije IEC: 180 W
  • Impedanca: 4 ohmov
  • Frekvenčni odziv (± 3 dB): 44Hz - 25kHz
  • Frekvenca križanja: 1000/3550 Hz
  • Srednjetonski / nizkotonec: 14 cm MSP
  • Visokotonec: Cerotar z mehko Hexis kupolo
  • Mere: 170 X 900 X 271,5 mm
  • Teža: 15,53 kg
Poglej več...
Pustite komentar in oceno

Točke se dodelijo samo za ocene artiklov, kupljenih preko spletne trgovine.
Največ 3 ocene na mesec.

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite se ali ustvarite račun.
Poglej manj
Ni povezanih objav v spletnem dnevniku.
Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.