Akcija In-ear slušalk

Akcija In-Ear Slušalk

Ne zamudite odlične akcije ušesnih slušalk v Sonus Artu!

Denon AH-C630W, AH-C830W & PerL Pro

Denon AH-C630W zagotavlja vrhunski zvok in udobje ter zagotavlja globok in čist zvok z izrazitimi nizkimi in kristalno čistimi visokimi toni. Udobne silikonske konice omogočajo popolno prileganje, medtem ko so zaradi vodoodporne konstrukcije te slušalke idealne za uporabo med vadbo ali aktivnostmi na prostem.

Denon AH-C830W združuje vrhunski zvok z elegantno zasnovo in zagotavlja bogat in podroben zvok z močnimi nizkimi in čistimi visokimi toni. Ergonomska oblika omogoča dolgotrajno udobje, zaradi česar so idealni za dolgotrajno poslušanje.

Denon PerL Pro so vrhunske slušalke, ki zagotavljajo vrhunski zvok, izjemno udobje in čist, podroben zvok brez motenj zunanjega okolja. Eleganten dizajn dopolnjuje izjemno kakovost zvoka, zaradi česar je Denon PerL Pro idealna izbira. 

Astell&Kern Zero1, Pathfinder & UW100MKII

Astell&Kern Zero1 so vrhunske slušalke, zaradi visoke zvočne ločljivosti in natančne reprodukcije pa je ta model idealen za prave ljubitelje glasbe. Eleganten dizajn in vrhunski materiali zagotavljajo udobje in vzdržljivost.

Astell&Kern Pathfinder je hibridni model in-ear monitor slušalk, ki ponuja neverjetne tehnologije in zvok. Velika pozornost do podrobnosti je ključnega pomena za zagotavljanje vrhunske glasbene izkušnje s temi slušalkami.

Astell&Kern UW100MKII zagotavlja vrhunski zvok in udobje. Napredni gonilniki in tehnologija za odstranjevanje hrupa zagotavljajo jasen in čist zvok brez motenj. Zaradi ergonomske oblike in vzdržljive baterije so idealni spremljevalci za dolgotrajno poslušanje glasbe ali gledanje filmov. 

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins PI5 S2 združuje eleganten dizajn z vrhunskim zvokom. Natančno kalibrirani gonilniki zagotavljajo uravnotežen in detajlen zvok, medtem ko tehnologija za odpravo šuma zagotavlja popolno uživanje v glasbi. Ponujajo visoko raven udobja in praktičnosti za vsakodnevno uporabo. 

JBL Wave Flex, Vibe Buds, Soundgear Sense, Tune Buds & Tune Flex

Kar najbolje izkoristite visokokakovosten zvok iz varnih, zanesljivih slušalk z JBL Deep Bass Sound. Ergonomska, odprta oblika slušalk JBL Wave Flex se tako udobno prilega, da boste skoraj pozabili, da jih nosite.

JBL Vibe Buds uživajte v glasbi z basom, ki ga lahko občutite. Ne glede na to, ali se potepate po mestnih ulicah ali sproščate na plaži, bodo vaši prostoročni stereo klici vedno kristalno čisti, medtem ko vas tehnologija Smart Ambient skrbi za vašo okolico. 

Tehnologija OpenSound v slušalkah JBL Soundgear Sense zagotavlja naravno izkušnjo zvoka s skoraj ničelnim uhajanjem zvoka. Uživajte v svojem zvoku, medtem ko je vaša zasebnost zaščitena.

Uživajte v dnevu, eno pesem naenkrat z JBL Tune Buds . Te brezžične slušalke vam zagotavljajo do 48 ur izjemnega zvoka JBL Pure Bass, medtem ko vam ergonomska oblika, odporna na vodo in prah, zagotavlja celodnevno udobje v vseh vremenskih razmerah.

JBL Tune Flex z odpravljanjem hrupa in pametno zasnovane 12-mm pogonske enote z izboljšano obliko Stick zagotavljajo  zvok JBL Pure Bass , tako da boste občutili vsako podrobnost in utripajoč ritem. Zahvaljujoč certifikatu IPX4 za odpornost proti vodi in znoju ni prhe ali vadbe, ki ji te slušalke ne bi bile kos. 

Wintory Dual 2 & Wintory Air 2

Wintory Dual 2 zagotavljajo vrhunski zvok in vzdržljivost, s svojimi naprednimi gonilniki in vodotesno konstrukcijo pa so te slušalke idealne za aktivnosti na prostem. 

Wintory Air 2 združujejo vrhunski zvok s kompaktno zasnovo, medtem ko njihovi napredni gonilniki zagotavljajo uravnotežen visokokakovosten zvok, brezžična tehnologija pa omogoča enostavno povezavo z napravo. Zaradi lahkega in udobnega dizajna so odlična izbira za aktivne ljudi, ki želijo uživati ​​v glasbi med potovanjem ali med dnevnimi aktivnostmi. 

Akcijsko ponudbo In-Ear slušalk si oglejte tukaj!

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.