Uživajte v vrhunskem zvoku - Akcija Astell&Kern predvajalnikov in In-Ear slušalk

Uživajte V Vrhunskem Zvoku - Akcija Astell&Kern Predvajalnikov In In-Ear Slušalk

Osvežite svojo glasbeno izkušnjo z našo ekskluzivno ponudbo: pridobite poseben popust na Astell&Kern Digital avdio predvajalnike in vrhunske in-ear slušalke! Ta mešanica vrhunske tehnologije zagotavlja neprimerljivo kakovost zvoka, kar vam omogoča, da uživate v glasbi na povsem novi ravni. Izkoristite priložnost in odkrijte svet zvoka z Astell&Kern - vaša ušesa vam bodo hvaležna! 

SP3000 je prvi digitalni avdio predvajalnik na svetu z neodvisnim dvojnim avdio vezjem in najnovejšim DAC s strukturo avdio vezja Hexa ter uporablja vse avdio tehnologije in najboljše materiale za zagotavljanje vrhunskega zvoka in glasbene izkušnje.  

Gre za omejeno izdajo modela, ki do potankosti potrjuje Astell&Kern filozofijo izjemnega zvoka. Odlikuje ga harmoničen in eleganten zvok, ki vam omogoča, da začutite čustva in ritem zvoka, ki vas bo globoko povezal z glasbo, ki jo poslušate.

SE180 je tretji izdelek v liniji A&futura, SE180 nadaljuje trend vznemirljivih inovacij za izdelke Astell&Kern, hkrati pa zagotavlja brezkompromisno kakovost zvoka, po kateri je Astell&Kern znan.

SE180 je prenosni avdio predvajalnik v aluminijastem ohišju z notranjim pomnilnikom do 256 GB z možnostjo razširitve na 1 TB s kapaciteto baterije 3800 mAh (Li-polimer).

SR25 MKII ponuja bolj vsestranske možnosti povezovanja z dodatkom 4,4 mm uravnoteženega izhoda prvič v predvajalniku A&norma, LDAC in Qualcomm® aptX™ HD, ki podpirata in zagotavljata pravo avdiofilsko kakovost zvoka.

Najbolj značilna lastnost linije izdelkov Astell&Kern A&norma je kompaktna oblika. Vendar pa SR25 MKII ponuja bolj podroben zvok kot njegov predhodnik, kar omogoča jasno izražanje vsakega instrumenta in vokalne note.

Serija KANN je linija prenosnih predvajalnikov, ki jo obožujejo avdiofili po vsem svetu zaradi svoje zmogljivosti, osredotočene na visoko izhodno moč in čist zvok.

KANN MAX, četrti izdelek v seriji KANN, gradi na prednostih serije KANN z večjo zmogljivostjo in prenosljivostjo. Zagotavlja 4 stopnje ojačenja in izhod do 15 Vrms, tako da lahko široko paleto slušalk uporabljate v optimalnih pogojih. 

Acro CA1000 je ojačevalnik za slušalke, ki združuje funkcije in prenosljivost visokozmogljivega ojačevalnika in DAP, ki temelji na temeljni filozofiji Astell&Kern o zagotavljanju izvirnega zvoka.

Postavlja nov standard za ojačevalce za slušalke, saj zagotavlja jasen in močan zvok s funkcijami, ki jih ni na nobenem drugem ojačevalniku za slušalke.

Acro CA1000T je naprava vse-v-enem, ki lahko reproducira zvočne vire ultra visoke kakovosti in nudi različne vhodno/izhodne možnosti.

Zaradi zmogljivega ojačevalnika za slušalke in tehnologije Astell&Kern TERATON ALPHA je vsestranska možnost za dom ali pisarno. Z optimalno močjo baterije ponuja ultra visoko kakovost zvoka brez priklopa na električno omrežje.

Astell&Kern Zero1 so vrhunske slušalke, zaradi visoke zvočne ločljivosti in natančne reprodukcije pa je ta model idealen za prave ljubitelje glasbe.

Eleganten dizajn in vrhunski materiali zagotavljajo udobje in vzdržljivost.

Astell&Kern Pathfinder je hibridni model in-ear monitor slušalk, ki ponuja neverjetne tehnologije in zvok.

Velika pozornost do podrobnosti je ključnega pomena za zagotavljanje vrhunske glasbene izkušnje s temi slušalkami. 

 

Tukaj poiščite posebno ponudbo DAP in slušalk Astel&Kern!

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.