Nagrajena serija Rotel Michi v nadgrajeni in izboljšani izdaji!

Nagrajena Serija Rotel Michi V Nadgrajeni In Izboljšani Izdaji!
Michi predstavlja 3 modele serije 2, od katerih vsak vključuje več kot 90 nadgradenj komponent: integrirani ojačevalnik X3 S2, integrirani ojačevalnik X5 S2 in stereo predojačevalnik P5 S2. Ti modeli imajo zdaj ultra-natančne 8-kanalne ESS SABER DAC-je. Najnovejši modeli odražajo stalno zavezanost blagovne znamke k ustvarjanju ultra visoke zmogljivosti izjemne vrednosti in nadaljujejo natančno oblikovano industrijsko oblikovanje Michi. Ponašajo se z Michijevimi nagrajenimi metodami akustičnega inženiringa in imajo skupaj več kot 320 nadgradenj komponent. Napajalniki in avdio vezja so bili rekonstruirani in izpopolnjeni za reprodukcijo glasbe z večjo natančnostjo in podrobnostmi ter s še bolj impresivno zvočno kuliso. Optimizirane signalne poti in vezja z nizkim šumom zagotavljajo, da glasba zveni z izjemno tihim ozadjem, zahvaljujoč neverjetno nizkemu popačenju.

 Michi X3 S2

Integriran ojačevalnik, ki zagotavlja neprimerljivo izkušnjo poslušanja z več kot 90 nadgradnjami komponent za zagotavljanje izjemne natančnosti, prefinjenosti in podrobnosti. Elegantna industrijska oblika zagotavlja 350 W izhodne moči pri 4 ohmih iz analognih, digitalnih, PC-USB (MQA, PCM, DSD), XLR in brezžičnih virov aptX HD Bluetooth. Za ljubitelje klasičnih vinilnih plošč je vključen tudi premikajoči se magnetni fono oder.

michi x3 s2

Michi X5 S2

Verodostojen in natančen integrirani ojačevalnik, ki zlahka poganja zavidljivih 600 W izhodne moči razreda AB pri 4 ohmih, ki ga napajata dva velika lastniška nizkošumna toroidna transformatorja. Ojačevalnik ima več kot 95 nadgradenj komponent, ki zagotavljajo dih jemajočo natančnost. Podprt je širok razpon vhodnih virov: analogni, koaksialni, optični, uravnoteženi XLR, brezžični aptX HD, PC-USB, ki podpira strojno dekodiranje MQA (24-bitno 384 kHz), PCM (32-bitno 382 kHz) in DSD 4X. Za oboževalce vinila sta vključena vhoda Moving Magnet in Moving Coil Phono Stage.       michi x5 s2

Michi P5 S2

Posodobljen in izboljšan predojačevalnik z več kot 125 nadgradnjami komponent, ki reproducirajo digitalno glasbo prek dvojnih 8-kanalnih DAC-jev ESS SABER, od katerih je vsak posebej nastavljen za način MONO, da iz glasbe izvlečejo neverjetne ravni podrobnosti. Dvojni toroidni transformatorji izolirajo digitalni in analogni napajalnik za dodatno zmanjšanje hrupa in popačenja, hkrati pa ohranjajo natančno pozicioniranje in natančnost zvoka. Podprti izvorni vhodi vključujejo: analogne, digitalne in PC-USB s strojnim dekodiranjem MQA (24-bitno 384 kHz), PCM (32-bitno 384 kHz) in DSD 4X. Vključeni so tudi brezžični Bluetooth, ki podpira aptX HD Bluetooth in vire Moving Magnet and Moving Coil Phono Stage.     michi p5 s2

»Resnično verjamem, da smo s ponovno uvedbo serije Michi spremenili avdiofilsko okolje glede zmogljivosti/vrednosti. Navdušeni in izjemno ponosni smo, da predstavljamo modele serije 2 naših modelov Michi X3, X5 in P5,« je povedal Daren Orth, Rotelov glavni tehnološki direktor, in dodal, da te naprave predstavljajo vrhunec Michijevega avdio inženiringa in so zasnovane tako, da zagotavljajo enakomerno višja raven zmogljivosti, kar odraža Rotelovo strast do inovacij, izboljšav in nadgradenj.

Newsletter
Naročite se na novice in bodite obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, akcijah.