Bowers & Wilkins Px7 S2 naglavne noise-cancelling slušalke

Bowers & Wilkins Px7 S2 naglavne noise-cancelling slušalke

Availability: Na zalogi

Brezžične noise-cancelling slušalke Posodobljeno 06.12.2022.

Priporočena cena: Cena: 429,00 €

Special Price 375,00 €

(kos)

* Obvezna izbira

Točke zvestobe Prislužite si 7 Točk z opisom vašega mnenja o tem izdelku.
Opis

Podorobnosti

Povsem nove zvočne enote visoke ločljivosti, nagnjene znotraj vsake ušesne školjke, ustvarjajo neverjetno poglobljeno zvočno kuliso.

Nov aktivni sistem za dušenje šumov za vrhunsko muzikalnost in nadgrajen mikrofon za izboljšano kakovost klica.

Novo zasnovo odlikuje tanjši profil, izboljšano prileganje, nadgrajeni materiali in vrhunsko udobje, vključno z ušesnimi nastavki iz spominske pene za lahkotno celodnevno poslušanje.

Px7 S2s uporablja aplikacijo Bowers & Wilkins Music za nastavitev in fino nastavitev – vključno z uporabniško nastavljivim EQ in podporo za glasovnega pomočnika.

Zvenijo kot nobena prej

Px7 S2 so zgrajeni na popolnoma novi akustični platformi, zasnovani za zagotavljanje neprimerljivega visokokakovostnega zvoka. Srce teh slušalk so na novo razviti, posebej oblikovani 40 mm gonilniki, ki izpolnjujejo vse zahteve poslušanja. Gonilniki ponujajo izjemno hiter odziv – kar jim omogoča zvesto reprodukcijo vseh nians v glasbenem delu – medtem ko ostanejo izjemno nizki v popačenju, kar ima za posledico natančnejšo predstavitev visoke ločljivosti.

Px7 S2 združuje konfiguracijo pogonske enote s prilagodljivo brezžično tehnologijo Qualcomm aptXTM za samodejno optimizacijo brezžičnega pretakanja glasbe iz združljivih telefonov, tablic in računalnikov.

V kombinaciji z zmogljivim sistemom Bowers & Wilkins DSP (Digital Signal Processing) je rezultat izjemna 24-bitna kakovost zvoka visoke ločljivosti iz pretočnih storitev.

Slušalke podpirajo USB-C in 3,5 mm kabelske povezave, obe vrsti kablov pa sta priložena pripadajoči torbici, ki je priložena izdelku.

Enostaven za uporabo

Slušalke Px7 S2 so prve, ki delujejo neposredno z glasbeno aplikacijo Bowers & Wilkins. Z aplikacijo lahko seznanite slušalke z mobilno napravo, natančno prilagodite zvok prek nastavljivega izenačevalnika, aktivirate ali deaktivirate transparentni način za zmanjšanje hrupa, da prepustite več ali manj zunanjega zvoka, in končno lahko spremljate polnjenje ravni slušalk z aplikacijo.

Vključene so tudi fizične kontrole na slušalkah, ki zagotavljajo popoln nadzor tudi brez aplikacije, Px7 S2 pa lahko uporabite tudi za nemoten zagon glasovnega pomočnika iz svoje mobilne naprave.

S 30-urno življenjsko dobo baterije lahko Px7 S2 zdrži ves dan – in več – z enim polnjenjem, medtem ko 15-minutno hitro polnjenje zadostuje za do 7 ur dodatnega poslušanja/uporabe slušalk.

Vrhunski videz, vrhunska končna obdelava in vrhunsko udobje

Px7 S2 je na voljo v treh barvah – sivi, modri in črni, vsaka s komplementarnimi detajli.

Bowers & Wilkins Px7 S2

Px7 S2 Info sheet

Px7 S2 Quick Start Guide

Video (1)

Video

Ocene

Napišite svoje mnenje

Samo registrirani obiskovalci lahko napišejo mnenje. Prosim, prijavite se ali se registrirajte

Brezplačna dostava

Poštnina za ta izdelek je brezplačna!.

Specifikacije

Sorodni članki

Več
Več